Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αρέσει ο Πετρόπουλος!

Ο Πανιώνιος αναμένεται να κινηθεί στην μεταγραφική περίοδο του Καλοκαιριού για την απόκτηση ενός επιθετικού και και ένα από τα ονόματα που α...

Ο Πανιώνιος αναμένεται να κινηθεί στην μεταγραφική περίοδο του Καλοκαιριού για την απόκτηση ενός επιθετικού και και ένα από τα ονόματα που αρέσουν στην Πλατεία είναι αυτό του Αντώνη Πετρόπουλου.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Goal", οι άνθρωποι του Ιστορικού θα κάνουν κίνηση για να ντύσουν στα κυανέρυθρα τον άλλοτε άσο του Παναθηναϊκού, για τον οποίο μάλιστα είχε υπάρξει "ζεστό" ενδιαφέρον και τον Ιανουάριο με τον παίκτη τότε να καταλήγει στην ΑΕΚ.

Σίγουρα η περίπτωση του Πετρόπουλου δεν είναι εύκολη, εξαιτίας των περιορισμένων οικονομικών δυνατοτήτων της ομάδας, ωστόσο το υπέρ του Πανιώνιου είναι ότι ο Έλληνας άσος επιθυμεί να παραμείνει στην Αθήνα και μάλιστα... δυο βήματα από το σπίτι του, καθώς μένει στο Παλαιό Φάληρο.

3 σχόλια

  1. ΚΑΤΑ ΑΡΧΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ .ΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΓΚΟΛ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΟ ΘΕΤΩ ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ? ΑΠΟΤΙ ΘΥΜΑΜΕ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΗ1- ΑΠΟ ΤΟ Π.ΦΑΛΗΡΟ ΤΟΤΕ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ2- ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΗΝ ΗΔΗ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΕΝΗ ΑΕΚ ...ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Άγγλος ασθενής5 Μαΐου 2013 στις 8:46 μ.μ.

    Εξαιρετική περίπτωση αλλά δύσκολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποιος θα πληρωνει μετα και τον καμπανταη και τον πετροπουλο ομως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή