Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ναλιτζής στα panionianea.gr: «Ήταν μαγικές στιγμές...»

Ο Δημήτρης Ναλιτζής μιλάει αποκλειστικά στα panionianea.gr  και... θυμάται τις μεγάλες κυανέρυθρες στιγμές που έζησε με την κατάκτηση του Κυ...

Ο Δημήτρης Ναλιτζής μιλάει αποκλειστικά στα panionianea.gr και... θυμάται τις μεγάλες κυανέρυθρες στιγμές που έζησε με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος στις 29 Απριλίου του 1998.


Ο Ιστορικός μπορεί να ήταν για τους... άλλους το αουτσάιντερ στον τελικό του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο η Πανιώνια καρδιά και ψυχή μίλησαν στον αγωνιστικό χώρο και με γκολ του Δημήτρη Ναλιτζή στο 53ο λεπτό της αναμέτρησης, γύρισε με την κούπα στην πλατεία.

Τα panionianea.gr επικοινώνησαν με τον «χρυσό» σκόρερ του Πανιωνίου, ο οποίος έφερε ξανά στη μνήμη του τις ιστορικές εκείνες στιγμές που έζησε με την κυανέρυθρη φανέλα, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως η κατάκτηση του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο, μαζί με την χρονιά που βγήκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, ήταν οι σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του.

Παράλληλα, ο παλαίμαχος άσος αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- με τα καλύτερα λόγια στην πολύ μεγάλη υποστήριξη που είχε η ομάδα στον τελικό από τον κόσμο της, αλλά και στα όσα συνάντησε αυτός και οι συμπαίκτες του στην Πλατεία κατά την επιστροφή τους στη Νέα Σμύρνη.

Αναλυτικά όσα είπε στα panionianea.gr ο Δημήτρης Ναλιτζής:

-Δημήτρη, πες μου δύο λόγια για εκείνη την τεράστια επιτυχία του Πανιωνίου, με  την κατάκτηση Κυπέλλου το 1998.

«Θέλω να τονίσω πως ήταν πραγματικά ένα παιχνίδι που έχει στιγματίσει την καριέρα μου. Αισθάνθηκα πάρα πολύ έντονα εκείνη την μεγάλη νίκη. Υπήρχε απίστευτος ενθουσιασμός με τον κόσμο της ομάδας και ζήσαμε συναισθήματα πολύ δυνατά, που πλέον μπορώ να πω πως τα καταλαβαίνω ακόμη καλύτερα. Μαζί με την χρονιά που είχα βγει πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, ήταν χωρίς αμφιβολία η μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας μου».

-Όπως γνωρίζει, το όνομα σου έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου... 

«Σίγουρα αυτό είναι ένα γεγονός που είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμένα. Από αυτή την πολύ μεγάλη επιτυχία  μένει το όνομά σου και τα νεότερα παιδιά μπορεί να μην σε θυμούνται αγωνιστικά, όμως αν διαβάσουν την ιστορία του συλλόγου θα καταλάβουν ποιος είσαι και συνδυάζουν το όνομά σου με την τεράστια ιστορία του Πανιωνίου».

-Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, θεωρούσαν πως ο Πανιώνιος ήταν το αουτσάιντερ στον τελικό με τον ΠΑΟ, εσείς πώς αντιμετωπίζατε το παιχνίδι;

«Μετά την δύσκολη και συνάμα πολύ σημαντική πρόκρισή μας επί του ΠΑΟΚ, τον τελικό τον αντιμετωπίζαμε περισσότερο σαν μία γιορτή. Μπορώ να πω πως δεν είχαμε άγχος και ήταν μία ευκαιρία για όλους μας να κάνουμε το κάτι παραπάνω και να φτάσουμε σε μία πολύ μεγάλη επιτυχία. Τελικά αυτό καταφέραμε να κάνουμε κιόλας.  Είχαμε απίστευτη  θέληση όλοι στην ομάδα, το πιστέψαμε και τα καταφέραμε».

-Είχατε και την υποστήριξη 10.000 κυανέρυθρων οπαδών... 

«Ήταν μία απίστευτη εικόνα αυτή που ζήσαμε στο γήπεδο με τους φιλάθλους του Πανιωνίου. Πραγματικά είχε ξεσηκωθεί ο κόσμος. Είχαν έρθει φίλαθλοι που είχαν να πατήσουν πολλά χρόνια στο γήπεδο και αυτό ήταν πολύ σημαντικό και επιτυχία. Ανεπανάληπτα ήταν και όλα αυτά που ζήσαμε μετά τον τελικό. Κάναμε σχεδόν 3 ώρες για να φτάσουμε στην πλατεία. Ο κόσμος ήταν απίστευτος. Οταν βλέπω εικόνες εκείνου του ματς,  συνειδητοποιώ το πόσο μεγάλες ήταν εκείνες οι στιγμές. Ήταν μαγικές στιγμές. Ακόμη και τρεις μήνες μετά τον τελικό ερχόταν ο κόσμος και μου έδινε συγχαρητήρια, ερχόντουσαν άνθρωποι μεγάλης ηλικίας και μου έλεγαν πως τους κάναμε υπερήφανους. Ήταν σαν να έλειπε ένας τίτλος από αυτόν τον κόσμο, την είχε ανάγκη αυτή την επιτυχία. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Πανιωνίου για την αγάπη του και τότε και τώρα. Είναι μοναδικά όσα έζησα».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια