Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αιχμές από τους Πάνθηρες κατά της ΚΑΕ!

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Πάνθηρες, οι οποίοι μεταξύ άλλων αφήνουν αιχμές προς την διοίκηση του μπασκετικού Πανιώνιου, σχετικά με τον τρόπο με ...

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Πάνθηρες, οι οποίοι μεταξύ άλλων αφήνουν αιχμές προς την διοίκηση του μπασκετικού Πανιώνιου, σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το θέμα της έφεσης στο ΑΣΕΑΔ.

Παράλληλα, αναφέρουν πως θα βρεθούν έξω από το κλειστό της Αρτάκης, ώστε να συμπαρασταθούν στην ομάδα, στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Πανθήρων

"Το να μη θέλει το κατεστημένο του μπάσκετ να υπάρχει Πανιώνιος κόσμος στον αγώνα με τον ολυμπιακό, δεν μας κάνει εντύπωση .

Το να μη προσπαθεί όμως η δική μας ΚΑΕ, με όλες της τις δυνάμεις, να γίνει άλλος ένας αγώνας διαφήμιση για το μπάσκετ μπροστά στο κοινό του, το θεωρούμε απαράδεκτο.

Θέτουμε τους υπεύθυνους της ΚΑΕ προ των ευθυνών τους για το τρόπο χειρισμού της έφεσης που... ακόμα περιμένουμε να εκδικαστεί και ενημερώνουμε ότι όποιος δεν σέβεται την αρρώστια μας να βλέπουμε την ομάδα μας θα μας βρίσκει από εδώ και πέρα μπροστά του.

Εμείς θα είμαστε έξω από το κλειστό από τις 5 για να συμπαρασταθούμε στην ομάδα μας".

9 σχόλια

  1. Αντιαθλητικό φάουλ αυτή η ανακοίνωση! Διώξτε και τον Λιανό να δούμε ποιός θα αναλάβει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. από που προκύπτει πως η ΚΑΕ δεν προσπάθησε;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλιστα, θέτουμε (εμείς οι οπαδοί του Πανιωνίου) την διοίκηση της ΚΑΕ και τον Κ. Ηλία Λιανό προ των ευθυνών του???Δηλαδή ο Κ. Λιανός δεν προσπάθησε όσο μπορούσε να κερδίσει την έφεση ο Πανιώνιος? Για να καταλάβουμε , όλοι εμείς οι απλοί Πανιώνιοι , τα συμφέροντα της ΚΑΕ τα ξέρουν καλύτερα οι <> οπαδοί της και δεν μπορεί ή ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να τα υπερασπιστεί η ίδια η ΚΑΕ? Τι σημαίνουν όλα αυτά δηλαδή . Έχε το νού σου Κ. Λιανέ γιατί <> έιμαστε ΜΟΝΟ ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και θα μας βρείς μπροστά σου άμα δεν ξέρεις ή δεν μπορείς να υπαρασπιστείς τα συμφέροντα της ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ομάδας.

    Εμείς την φέραμε άλλωστε άνετα στην 3η θέση της βαθμολογίας , σε εμάς θα στηριχτεί για να κρατήσει και του χρόνου όσους βασικούς παίκτες ξεχώρισαν φέτος και να βελτιωθεί αγωνιστικά με καλύτερους ξένουε παίκτες , ΕΜΕΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΕΗ ΕΧΕΙ Η ΚΑΕ , και τελικά εμείς θα σε στείλουμε από εκεί που ήρθες αν δεν ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΜΑΣ, κατάλαβες ???

    Μπράβω σε αυτούς τους <> . Πράγματι υπηρετούν τον Ιστορικότερο Σύλλογο της χώρας όπως του αξίζει...

    Αυτός είναι ο τρόπος για να μεγαλουργήσει και το μόνο άθλημα δυστυχώς ( είναι τυχαίο άραγε) που μας απέμεινε να πρωταγωνιστεί και να κάνει το επόμενο βήμα!!!

    Συνεχίστε με αυτή την τακτική και οι επιτυχίες της ομάδας μας θα είναι σίγουρες και στο μέλλον . ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ -ΙΣΩΣ - ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΝΙΚΕΣ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η εξήγηση που έδωσε η ΚΑΕ ,αν όντως έτσι έχουν τα πράγματα είναι επαρκής. Πρέπει να μην δημιουργούμε προβλήματα , χωρίς στην ουσία να υπάρχουν. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ Η ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πανιώνιος πάνω από όλα30 Απριλίου 2013 στις 12:42 μ.μ.

    για μια ακόμη φορά κάποιοι που λένε ότι αγαπάνε τον Πανιώνιο (και όντως τον αγαπούν), την ιδια στιγμή πάνε με την επιπόλαιη στάση τους να ναρκοθετησουν την ηρεμία του και να απειλήσουν με διαμάχη που πιθανόν να εγκυμονήσει το ξενέρωμα και μελλοντική του αποχώρηση (ολέθρια για μας), ένα μεγάλο παράγοντα που αναγέννησε την ομάδα μπάσκετ. Βάζουν έτσι το εγώ τους πάνω από το συμφερον της ομάδος. Οσο και να αγαπάει κανεις τους Πάνθηρες και να τους θεωρεί την "αιχμή του ΄δορατος" της ομάδας μας (και είναι), σε καμμιά περιπτωση δεν είναι αυτοί περισσότερο Πανιώνιοι από όλους τους υπόλοιπους και προπαντός από ένα καταξιωμένο παράγοντα όπως ο Λιανός, που ακόμα και εν μέσω κρισης και σε ένα άθλημα χωρίς ανταποδοτικά οφέλη ουσιαστικά, επιμένει να βάζει λεφτά και να κρατάει ψηλά την σημαια του Πανιωνιου, που κατά τα άλλα, σε όλα τα υπόλοιπα αθλήματα (και τμήματα) χειμάζεται...Πολύ λυπηρή αυτή η εξέλιξη και κάνει τεράστια ζημιά στην ομάδα που ΟΛΟΙ ΜΑΣ εξ ίσου αγαπάμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να σκεφτεστε και να εξετασετε τα πραγματα αντικειμενικα πριν τοποθετηθειτε
    ΜΟΝΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΡΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΙΔΙΑ ΗΡΕΜΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΙΑΝΟ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΩΝ ΣΥΝΠΑΝΙΩΝΙΩΝ ΟΤΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΧΑΝΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΛΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΡΟΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΡΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΑΡΤΑΚΗΣ ΜΕ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΛΟΥΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΠΑΝΙΩΝΙΟΣΝΕΜΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΤΟ ΑΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ. ΑΣ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαλαρώστε! διαβάζετε τα "έξω φρενών ο Λιανός" και τις λοιπές αηδίες των δημοσιοκάφρων...

    Η ανακοίνωση ήταν όντως λίγο βιαστική, δεν νομίζω ότι στόχος ήταν να τα βάλουν οι Πάνθηρες με το Λιανό, άλωστε οι καλές σχέσεις που εχει και ο ίδιος με τους οπαδούς είναι πασίγνωστες και το έχει δείξει με πολλούς τρόπους ουσιαστικά.

    Πριν 2 Σαββατοκύριακα φώναζαν όλοι Ηλια Λιανέ πάρε την ΠΑΕ, δεν άλλαξε κάτι τόσο απότομα.

    Από την άλλη με την τελευταία εξέλιξη όπου το ΑΣΕΑΔ έβγαλε την απόφαση ανήμερα του αγώνα μεσημέρι, καταλάβατε ότι προφανώς δεν ισχύει το επιχείρημα περί λογικής καθυστέρησης... η ΚΑΕ έκανε καταγγελία και έδειξε εν μέρει οτι ίσως καθυστέρησαν και οι ίδιοι να κινηθούν, αφού έπρεπε από εχθές να ζητήσουν την έγκαιρη και έγκυρη απόφαση της έφεσης... κατόπιν εορτής έδειξαν ότι το είχαν πάρει ελαφρώς αψήφιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή