Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πολύτιμο «τρίποντο» για τον Ιστορικό, 2-0 τον Πανθρακικό!

Επιστροφή στις νίκες για τον Ιστορικό, ο οποίος επικράτησε με 2-0 του Πανθρακικού στη Νέα Σμύρνη, χάρις στα γκολ των Σάμαρη (35’) και Κα...

Επιστροφή στις νίκες για τον Ιστορικό, ο οποίος επικράτησε με 2-0 του Πανθρακικού στη Νέα Σμύρνη, χάρις στα γκολ των Σάμαρη (35’) και Καμπάνταη (41’) και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Οι κυανέρυθροι στο ντεμπούτο του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, εμφάνισαν πολύ καλό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο (σημειώθηκαν και τα δύο τέρματα), ενώ στην «επανάληψη» έκαναν συντήρηση δυνάμεων, κρατώντας το υπέρ τους αποτέλεσμα.

Ο Ιστορικός ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ρόκα στο 90’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Να σημειωθεί πως ο Πανιώνιος με αυτό το τρίποντο έφτασε τους 28 βαθμούς και πλέον ατενίζει το μέλλον του με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Το παιχνίδι

Ο Ιστορικός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, ωστόσο αν και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δεν μοπόρεσε να φανεί ιδιαίτερα απειλητικός προς την εστία του Βρονταρά.

Οι κυανέρυθοι, έχοντας τους Αραβίδη, Κολοβό, Σάμαρη και Γουνδουλάκη σε καλή μέρα, πραγματοποιούσαν επιθέσεις, κυρίως, από τα πλάγια, με τον Λεωνίδα Καμπάνταη να κάνει καλή δουλειά στην κορυφή της επίθεσης, τραβώντας επάνω του δύο και τρεις αμυντικούς των φιλοξενούμενων.

Η πρώτη καλή ευκαιρία πραγματοποιήθηκε στο 33’, με τον Καμπάνταη να δέχεται την σέντρα του Σάμαρη, με την κεφαλιά του ωστόσο να περνάει άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα, όμως, ο Ιστορικός κατάφερε να βρει… δίχτυα. Ο Ανδρέας Σάμαρης με απευθείας εκτέλεση φάουλ, νίκησε τον τερματοφύλακα του Πανθρακικού –με την βοήθεια και του δοκαριού-, κάνοντας το 1-0.

Μάλιστα, πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμού στις εξέδρες της Νέας Σμύρνης, η ομάδα του Παναγόπουλου σημείωσε και δεύτερο τέρμα.

Ο Λεωνίδας Καμπάνταης με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή, έκανε το 2-0, δίνοντας στην ομάδα αέρα δύο τερμάτων.

Στα επόμενα λεπτά οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν, προσπάθησαν να μειώσουν, όμως οι Λαδάκης και Σερφά από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάποιο γκολ.

Έτσι το 2-0 έμεινε έως το τέλος του ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μία μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Πανθρακικό. Στο 47’ ο Παπαδόπουλος βρέθηκε μόνος του απέναντί από τον Γιαννακόπουλο, όμως του σουτ που έκανε πέρασε λίγο άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι, εμφανώς καλύτερη στην επανάληψη, ανέβασαν την απόδοση τους και έφτασαν κοντά στο γκολ, στις προσπάθειες των Μουνάφο και Βαϊρουά.

Σε γενικές γραμμές η αμυντική διάταξη του Πανιωνίου ήταν καλή, καθώς ανταπεξήλθε με επιτυχία στην πίεση των φιλοξενούμενων.

Όσο περνούσαν τα λεπτά ο Ιστορικός έβρισκε ξανά τα πατήματα του στον αγωνιστικό χώρο, πήρε μέτρα στο γήπεδο και με κάποιες αντεπιθέσεις προσπάθησε να φανεί απειλητικός.

Τα επόμενα λεπτά κύλισαν χωρίς κάποια ιδιαίτερη φάση μπροστά στις δύο εστίες, με τον Πανιώνιο να έχει ισορροπήσει πλέον το παιχνίδι, κρατώντας χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες το υπέρ του αποτέλεσμα.

Στο 90’ ο Ιστορικός έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ρόκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η αποβολή, όμως, δεν άλλαξε κάτι στον αγώνα, με τον Πανιώνιο να φτάνει στην επικράτηση με 2-0, φτάνοντας τους 28 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Oι ενδεκάδες των δύο ομάδων: 

Πανιώνιος (Κώστας Παναγόπουλος):Γιαννακόπουλος, Ρόκας, Παντίδος, Αυλωνίτης, Κούρντι, Σάμαρης, Κολοβός, Γουνδουλάκης (69’ Μενδρινός), Καμπάνταης, Αραβίδης, Ανδράλας (64’ Κουλουχέρης)

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Βρονταράς, Βαϊρουά (78’ Κοντογουλίδης), Παπαδόπουλος, Λουσέρο, Σερφά, Ντιόγκο, Μουνάφο, Τζανής (59’ Μίνγκας), Μπαϊκαρά, Σαρακατσάνος, Λαδάκης (69’ Καστσελάν)

*Θυμηθείτε ΕΔΩ την live εξέλιξη της αναμέτρησης, όπως σας την μετέφεραν τα panionianea.gr.

*Εισιτήρια: 1.794

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια