Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Να γίνει ο κόσμος το... σημείο αναφοράς!

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης... To ερχόμενο Σαββατοκύριακο πρέπει να ζήσουμε ένα κυανέρυθρο διήμερο από τα... παλιά! Αρχικά το Σάββατο (23/0...

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης...

To ερχόμενο Σαββατοκύριακο πρέπει να ζήσουμε ένα κυανέρυθρο διήμερο από τα... παλιά!


Αρχικά το Σάββατο (23/02) γεμίζουμε το κλειστό της Αρτάκης στον αγώνα της μπασκετικής ομαδάρας του Πανιωνίου με τον Άρη.  Παίρνουμε όλοι μέρος στο πάρτι που θα στηθεί στην εξέδρα και φυσικά θα απολαύσουμε εντός παρκέ το "κυανέρυθρο" τρένο του Γιάννη Σφαιρόπουλου να... πατάει και τους κίτρινους της Θεσσαλονίκης, συνεχίζοντας την ξέφρενη φετινή του πορεία!

Την επόμενη μέρα, την Κυριακή (24/02), αφήνουμε όλοι στην άκρη της διαφωνίες μας, την γκρίνια, την απογοήτευση κλπ, κλπ, και παίρνουμε την θέση μας στον ΝΑΟ, ώστε να βοηθήσουμε τον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο στο κρισιμότατο παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

Σε αυτή την αναμέτρηση ένα αποτέλεσμα υπάρχει και αυτό είναι η νίκη. Η ομάδα περνάει μία περίοδο αγωνιστικής... κρίσης (και όχι μόνο) και πλέον τα πράγματα στο θέμα της παραμονής έχουν μπλέξει αρκετά.

Βέβαια, τα πάντα εξαρτώνται από τους ποδοσφαιριστές του Ιστορικού, οι οποίοι και κρατούν την τύχη στα... πόδια τους.

Ο Πανιώνιος με νίκη επί του Πανθρακικό κάνει ένα σημαντικό βήμα για να σώσει την... παρτίδα, ωστόσο αν έρθει το πολυπόθητο "τρίποντο", θα φέρει στην ομάδα και την απαραίτητη θετική ψυχολογία, η οποία λείπει τον τελευταίο καιρό λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων.

Ο κόσμος του Ιστορικού έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια πως στα δύσκολα είναι πάντα κοντά στην ομάδα και την βοηθάει να αντεπεξέλθει με επιτυχία.

Έτσι και τώρα, που τα δύσκολα έχουν έρθει για τα καλά, καλείται να πράξει το αυτονόητο. Να γίνει ουσιαστικά ο δωδέκατος παίκτης του Πανιωνίου, να κάνει "καυτή" έδρα τη Νέα Σμύρνη, ώστε να καταφέρει η ομάδα -με την στήριξη των φιλάθλων της- να επανέλθει στις επιτυχίες, κλείνοντας με θετικό πρόσημο την χρονιά.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, λοιπόν, ο Πανιώνιος κόσμος πρέπει να αποτελέσει το... σημείο αναφοράς σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο!

Μην ξεχνάτε. Όταν είμαστε ενωμένοι, τότε μόνο ο Πανιώνιος βγαίνει κερδισμένος!

1 σχόλιο

  1. Ρε egge ποιος εισαι και γραφεις τις αηδιες σου απο εδω μεσα?Ελα να μας τα πεις και απο κοντα μια μερα...Αστειε "Πανιωνιε"...Τραβα στον Μαρινακη να σε ταισει κιολας...Στα ευκολα ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ(εσυ),στα ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ(εμεις οι αλλοι)....Αι σιχτιρ...
    Ανδρεας Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή