Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ηλία Λιανέ πάρε την ΠΑΕ…»

Ο Ηλίας Λιανός έχει δημιουργήσει -και- φέτος μία εξαιρετική ομάδα, η οποία πραγματοποιεί εκπληκτική πορεία στο πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ. ...

Ο Ηλίας Λιανός έχει δημιουργήσει -και- φέτος μία εξαιρετική ομάδα, η οποία πραγματοποιεί εκπληκτική πορεία στο πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ.


Οι κυανέρυθροι μετρούν 15 νίκες σε 18 παιχνίδια και όπως είναι λογικό οι επιδόσεις τους έχουν σκορπίσει… ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις των φιλάθλων του Ιστορικού.

Άλλωστε, μόνο τυχαίο δεν είναι πως σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι του Πανιωνίου, το κλειστό της Αρτάκης είναι κατάμεστο.

Οι φίλοι του Ιστορικού στάζουν… μέλι για την προσφορά του Ηλία Λιανού στον μπασκετικό Πανιώνιο και στο τέλος του αγώνα με τον Άρη τον "προέτρεψαν" να πάρει και την… ΠΑΕ!

Το σύνθημα των Πανθήρων «…Ηλία Λιανέ πάρε την ΠΑΕ» δόνησε το κλειστό της Αρτάκης, με όλους τους φιλάθλους της ομάδας να χειροκροτούν.

Η αντίδραση του ισχυρού άνδρα της κυανέρυθρης ΚΑΕ; Ένα… μεγάλο χαμόγελο!

Γ.Κ.

10 σχόλια

  1. ΜΑΚΑΡΙ ενας τεχνοκρατης σαν τον προεδρο τις Καε νομιζω οτι θα ηταν ο πιο καταληλος να αναλαβη την Παε στην νεα περιοδο ασφαλως στην superleague δεν γνωριζω τι ωφηλες εχει η ομαδα προς δημοσιο και τριτους αλλα πιστευω οτι αν και δεν τον γνωριζω προσωπικα τον Κο Λιανο ειναι ικανοτατως να οδηγηση τον ιστορικο σε ενα πολυ καλο δρομο οπως το εχει κανει και με το μπασκετ αυτο ασφαλως ειναι κατι που θα το κρινη ο ιδιος αν μπορη και τις δυο ομαδες θα ειναι το μεγαλυτερο λαχειο για τον ιστορικο γιατι απο τι δειχνη και ηθος εχει και ικανοτατος ειναι κατι που το εχει αναγκη ο ιστορικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ότι και να πεις για τη προσφορά αυτού του ανθρώπου είναι λίγο στο σύλλογο και μακάρι να ασχοληθεί και με τη ΠΑΕ αν μπορεί και θέλει , αλλά πρέπει και εμείς σαν κόσμος να μάθουμε απο τα λάθη μας .. γιατί σοβαρός ιδιοκτήτης ήταν και ο τσακ και έβαλε ένα σκασμό λεφτά και στο τέλος και απο δικά του λάθη αλλά και απο δικά μας έφυγε άδοξα και με πολή αχαριστία ... θεωρώ ότι έχουμε γίνει πιο σοφοί πλέον (όπως και με το Λιανό μετά το περασμα της "πανιώνιας" διοίκησης).
    μακάρι να ήθελε και ο τσακ να μπλέξει ξανά μαζί με το Λιανό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Egw pali san mpasketikos tha ithela na meinei mono stin KAE gt polu fovamai an emplakei sta tis PAE me ta lamogia pou kukloforoun tha xasoume kai to mpasketaki..den xreiazetai...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ηλια Λιανε μεινε στην ΚΑΕ η ΠΑΕ ειναi αποδεδειγμενη καταστροφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΕΙ Ο ΤΣΑΚ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟ Κ ΤΟΝ ΤΣΕΛΙΟ Κ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ Κ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ Κ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΜΑΚΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΤΣΑΚ ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Κ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΥΨΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρόεδρε κάτσε εκεί που κάθεσαι και άσε το ποδόσφαιρο.Μια χαρά είσαι στο μπάσκετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι... Να πάρει ο Λιανός την ΠΑΕ για να μαζεύονται οι Ίωνες μετά από κάθε παιχνίδι να τον βρίζουν, όπως έκαναν με τον Τσακίρη.
    Αφήστε τον άνθρωπο στο μπάσκετ, που υπάρχει κάποιο μέτρο και αρκετοί "ποδοσφαιρικοί" δεν πάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑΙ ΟΙ ΙΩΝΕΣ ΔΙΩΞΑΝΕ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΡΗ .ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΣΑΚ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΤΕ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΛΕΓΑΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΝΑ ΗΣΑΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΝΕΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ Κ ΔΕΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΜΗΝ ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ .γιωργος ιωνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ηλία Λιανέ ΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΕ! Θα είναι έγκλημα να παρατήσουμε στην τύχη του το διαχρονικά καλύτερο τμήμα του συλλόγου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή