Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Επίσκεψη» οπαδών στο ξενοδοχείο της ομάδας!

Επίσκεψη από 70 περίπου οπαδούς του Πανιωνίου δέχτηκε η αποστολή της ομάδας το βράδυ του Σαββάτου (23/02) στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει...

Επίσκεψη από 70 περίπου οπαδούς του Πανιωνίου δέχτηκε η αποστολή της ομάδας το βράδυ του Σαββάτου (23/02) στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει, ενόψει του εντός έδρας παιχνιδιού (24/02, 17:15) με τον Πανθρακικό.


Οι φίλοι του Ιστορικού προσπάθησαν να... ντοπάρουν ψυχολογικά τους παίκτες, καθώς η αναμέτρηση με τον σύλλογο της Κομοτηνής είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για την "υπόθεση" παραμονή.

Οι κυανέρυθροι οπαδοί τόνισαν, μεταξύ άλλων, στους παίκτες ότι αγωνίζονται στην ιστορικότερη ομάδα της Ελλάδας και περιμένουν αν μη τι άλλο να τιμήσουν το ένδοξο σήμα του συλλόγου.

Παράλληλα τους ζήτησαν να επικεντρωθούν απόλυτα στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και να βγάλουν τον Πανιώνιο από την δύσκολη βαθμολογική θέση, στην οποία έχει βρεθεί.

Μάλιστα, κάποιοι από τους οπαδούς μίλησαν στον Φανούρη Γουνδουλάκη για το "διπλό" της Βέροιας στην Ξάνθη, με τον αρχηγό του Ιστορικού να τους λέει χαρακτηριστικά "...εμείς τι κάνουμε είναι το θέμα. Κοιτάμε την δική μας ομάδα και μόνο".

Στο τέλος, οι φίλοι του Πανιωνίου τους ανέφεραν πως θα σταθούν δυναμικά στο πλευρό τους στο ματς με τον Πανθρακικό και περιμένουν από εκείνους να τα δώσουν όλα, ώστε να φτάσουν στη νίκη!

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καρμίρης

4 σχόλια

  1. Mpravo sta paidia poy phgan... Oloi dipla sthn omada twra sta dyskola! Gemizoyme to gipedo me panthrakiko.. Forza Panionara!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 30 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ!
    ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ..ΞΥΠΝΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γήπεδο χωρίς γκρίνια όλοι23 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:12 μ.μ.

    μάγκες τέλος τα ψέμματα , η ομάδα είναι σε μειονεκτική θέση μετά το διπλό της βέροιας με βάση το πρόγραμμα και αύριο το ματς είναι η κατηγορία ... όλοι γήπεδο και ελπίζουμε στη νίκη γιατί αλλιώς ξημερώνει δύσκολες εποχές ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. dn itane apla opadoi!!
    itane oi PANTHIRES na ta grafeis swsta

    ΑπάντησηΔιαγραφή