Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σφαιρόπουλος: «Συγχαρητήρια σε παίκτες και κόσμο»

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος, συνεχάρη τους παίκτες της ομάδας για την αντίδρασή που είχαν στη μείωση του σκορ από πλευράς...

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος, συνεχάρη τους παίκτες της ομάδας για την αντίδρασή που είχαν στη μείωση του σκορ από πλευράς Άρη, αλλά και τον κόσμο του Ιστορικού, ο οποίος γι' ακόμη μία φορά έδωσε βροντερό παρών.


«Ο Άρης, όπως είχα πει πριν απ' τον αγώνα, είναι άξιος σεβασμού για τον τρόπο που παίζει. Έχει αλλάξει το προφίλ του και μετρούσε 6 νίκες στα τελευταία 9 παιχνίδια του, έχοντας χάσει 2 στον πόντο. Εμείς ήμασταν ετοιμοπόλεμοι κι αξίζουν "συγχαρητήρια" στους παίκτες, που ήταν συγκεντρωμένοι. Ελέγχαμε το ματς συνεχώς, είχαμε ξεσπάσματα, αλλά ο Άρης, που είναι οργανωμένος κι επικίνδυνος, έχοντας στόχο και πλάνο στο παιχνίδι του, είχε διαστήματα που μείωνε και μας απειλούσε. Το μεγαλύτερο λάθος που κάναμε ήταν, όταν ξεφύγαμε με 17 πόντους διαφορά, νομίζαμε ότι τελείωσε το ματς. Δώσαμε εύκολα καλάθια στον Άρη, που έγινε απειλητικός, αλλά στο τέλος θεωρώ ότι αντιδράσαμε ψύχραιμα και πήραμε μία σημαντική νίκη. Συγχατητήρια και στον κόσμο μας, που γι' ακόμη μία φορά ήταν ο 6ος παίκτης μας και πάλι μέσα σε αθλητικά πλαίσια», είπε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ομάδος, η οποία πέτυχε την 15η της νίκη στο πρωτάθλημα σε 18 παιχνίδια.

1 σχόλιο

  1. ΜΕΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ Κ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ...ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή