Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ανακοίνωση από τους παίκτες του Πανιωνίου για τον «Ελέ»

Μήνυμα στήριξης προς τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο έστειλαν οι παίκτες του Πανιωνίου, οι οποίοι εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία αναλαμβάνουν οι...

Μήνυμα στήριξης προς τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο έστειλαν οι παίκτες του Πανιωνίου, οι οποίοι εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία αναλαμβάνουν οι ίδιοι την ευθύνη για την ήττα από την Κέρκυρα.


Παράλληλα αναφέρουν πως επιθυμούν να συνεχίσουν μαζί με τον "Ελέ" την προσπάθεια που γίνεται, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη τόσο για το σημερινό αποτέλεσμα, όσο και για την κακή εικόνα των τελευταίων αγωνιστικών. Θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί με τον προπονητή μας, Δημήτρη Ελευθερόπουλο, την προσπάθεια που ξεκινήσαμε από την αρχή της χρονιάς με σκοπό να πετύχουμε τους στόχους μας.

6 σχόλια

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ? ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ? ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΠΟΤΗΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι ρε ...τώρα αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας ε???όταν παίζεται λές και είστε στη γ εθνική δεν τρέχει μία...τώρα που παρετείται ο προπονητής αμέσως να ανασκουμπωθείτε...προφανώς την δουλειά του λοιπόν την κάνει καλά αλλά εσείς είστε στα αρχ......α σας...βάλτε μυαλό και κερδίστε την Κυριακή αλλιώς βρείτε τρύπα...δεν πάει άλλο...και όσο για αυτούς που ρίχνουν την ευθύνη στον προπονητή , ακόμα και οι ίδιοι οι παίκτες σας διαψεύδουν...οπότε βρείτε άλλη δικαιολογία πλέον η μην ξανάρθετε γήπεδο γιατί έχετε καταντήσει πιο γραφικοί και από κωμωδία...να δημοσιευθεί παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το να εκδοσουν οι παικτες ανακοινωση στηρηξης στον Ελε σημαινη οτι τον αγαπουσαν αν ισχυε αυτο γιατι σημερα εστω σε πολυ κακο αγωνιστικο χωρο δεν τα εδωσαν ολα για να παρουν τους 3 βαθμους και να σιγουρεψουν την μια ομαδα για υποβιβασμο ενω τωρα μπλεξαμε για τα καλα και σε μεγαλο ποσοστο με ταλαντουχους μεν αλλα με απειρους παικτες για να συγκεντρωσουμε στα υπολοιπα παιχνιδια τους απαρετητους βαθμους εκληση προς ολους τους φιλους τις ομαδος ψυχραιμια βοηθεια και στηρηξη στους παικτες και αυτοι να καταλαβουν οτι φορανε την πιο βαρεια και ιστορικη φανελα του πρωταθληματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΕ ΠΟΣΑ ΜΑΤΣ ΣΑΝ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΔ ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ .Ο ΕΛΕ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΠΑΣΑ ; ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ Κ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Κ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...και γω θα ήθελα να ρωτήσω καλοπροαίρετα τους παίκτες,ποιοί ακριβώς είναι οι στόχοι τους,όταν στα τελευταία 11 ματς,έχουν 9 ήττες και έναν αποκλεισμό από ομάδα γ εθνικής και σε διπλούς αγώνες; Μπορούν να μας πουν συγκεκριμένα και όχι αφηρημένα,πετώντας έτσι μία λέξη 'στόχοι'; ποιοί είναι οι στόχοι σας; έχετε φιλοδοξίες,ή απλά να βγαίνει το μεροκάματο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΦΙΛΕ ΤG3. ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΩΡΙΣΕΙ ΣΕ ΧΙΛΙΑ ΚΟΜΑΤΙΑ. ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΜΟΝΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή