Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γιατί θέλω να μείνει ο Ελευθερόπουλος...

Η στήλη "Βήμα Λάου" φιλοξενεί άρθρο του Στέλιου Χαρκιωλάκη... Θέλω να μείνει ο Ελευθερόπουλος στον Πανιώνιο, επειδή πρώτη φορά ε...

Η στήλη "Βήμα Λάου" φιλοξενεί άρθρο του Στέλιου Χαρκιωλάκη...

Θέλω να μείνει ο Ελευθερόπουλος στον Πανιώνιο, επειδή πρώτη φορά είδα την ομάδα μου να παίζει επιθετικά. Να έχει συγκεκριμένο σχέδιο. Είδα να παίζουν παιδιά που δεν τα ήξερα, νεαροί, έλληνες και η ομάδα σου έδινε την εικόνα της παρέας. Ο Πανιώνιος του Ελευθερόπουλου έβγαζε, στα δικά μου μάτια, κάτι το υγιές.


Αν έκανε λάθη;
Μόνο οι νεκροί δεν κάνουν!
Αν ο Πανιώνιος του Ρεκόμπα, του Εστογιανόφ, του Μανιάτη, του Τζαβέλλα και του Κουμορτζί με γέμιζαν με μεγαλύτερη αισιοδοξία και αν είχα περισσότερες προσδοκίες;
Εννοείται!

Όμως, επειδή κάθε άνθρωπος κρίνεται στον καιρό του, τότε πρέπει να πω ότι το ρόστερ του Πανιωνίου το καλοκαίρι δεν με γέμιζε ελπίδα. Φοβόμουν τον υποβιβασμό. Δυστυχώς, όσο πέρναγαν οι αγωνιστικές και παρά τις διαδοχικές νίκες, το ρόστερ αποψιλωνόταν. Ποδοσφαιριστές έφευγαν, χωρίς να είναι σαφείς οι λόγοι, άλλοι «ψήλωναν» απότομα, η διοίκηση έδειχνε δείγματα ανωριμότητας, το ιατρικό τιμ το ίδιο. Και, ίσως, και ο Ελέ από την πλευρά του να έκανε λάθη.

Όμως, εγώ δεν ήθελα τον Ελευθερόπουλο στην άκρη του πάγκου επειδή έπαιρνε νίκες. Ούτε επειδή δεν ήθελα τον Μάντζιο που έφυγε, επίσης, χωρίς σαφή λόγο το καλοκαίρι. Ήθελα τον Ελευθερόπουλο, επειδή ένιωθες ότι μαζί του μεγάλωνε η ομάδα. Η ομάδα μάθαινε από τα λάθη του κι αυτός μάθαινε ακόμα περισσότερο την ομάδα. Μαζί του έβλεπες ακόμα περισσότερα πιτσιρίκια να ξεπετάγονται σιγά σιγά. Άγνωστα στον πολύ κόσμο, πιτσιρίκια που ο Σάμαρης και ο Κολοβός φάνταζαν δίπλα τους σαν τον Σαπουντζή και τον Ναλιτζή του 1998. Ήθελα τον Ελευθερόπουλο, επειδή ταίριαζε πολύ στον Πανιώνιο. Δεν είχε εξαρτήσεις, τον ενδιέφερε να παίζουν τα παιδιά των ακαδημιών, έκανε διαρκώς «ντραφτ» με πιτσιρικάδες, όπου κι αν τους έβρισκε, ανέστησε πεθαμένες καριέρες, δεν μιλούσε ποτέ για διαιτηCIA καίτοι είχε πάρα πολλές αφορμές, έδινε συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Ο Ελευθερόπουλος έχει πανιώνιο ήθος.

Δεν μου κάνει εντύπωση ούτε που τον έφτυναν ούτε θα μου κάνει εντύπωση να φύγει ο Ελευθερόπουλος από τον Πανιώνιο. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση που ανέλαβε και που έμεινε.
Δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση αν ο Πανιώνιος πάρει τον Μπάμπη τον Τεννέ. Αυτός ξέρει να παίρνει φασούλια… Δεν ξέρει όμως να δημιουργεί Πανιώνιους.

Στέλιος Χαρκιωλάκης

6 σχόλια

  1. Μπραβο σου φιλε.
    Για να προσθεσω κατι, δεν θα ξεχασω ενα πρωνιο που ξυπνησα 7 η ωρα που εβαλα τηλεοραση και τον ειδα στην ΝΕΤ να μιλαει για την πρωτοβουλια του πανιωνιου για ενα σχολειο παιδιων με ειδικες ικανοτητες.
    Ο Πανιωνιος πρεπει να ειναι κατι παραπανω απο ενας αθλητικος συλλογος.
    Για να το επιτυχει αυτο πρεπει να υπαρχουν και ανθρωποι με το ηθος του Ελε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχως για τον ιστορικο μεσα στον βουρκο τις Κερκυρας εκτος τους 3 βαθμους κατα την γνωμη μου χανει και ενα αξιολογο πολλα υποσχομενο προπονητη φυσικα οταν σε μια ομαδα δεν ερχονται τα αποτελεσματα φευγη ο προπονητης στην δικη μας περιπτωση ειναι ενα δυσκολο τεστ που καλειται να λυση η διοικηση γιατι οπως διαβασα την ανακοινωση των ποδοσφαιριστων με την στηρηξη στο προσωπο του Ελε τα πραγματα δυσκολευουν γιατι δεν βλεπω αυτη την στιγμη καποιο ελευθερο προπονητη που θα μπορεση να αλλαξη την κατασταση με το υπαρχων υλικο .καλη επιτυχια στην επιλογη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ? ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΡΟΚΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΟΚΟΓΙΕ? ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ. ΧΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ Κ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΕΛΕ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΡΙΞΕΤΕ ΣΤΗ Β'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν ειχα να προσθεσω κατι στο αρθρο σας κ.Στελιο θα ητα οτι ανθρωποι.με το ηθος κ την κουλτουρα του ποδοσφαιρικου πολιτισμου που πηγε να περασει ο Ελε στα παιδια,δεν θα το βρεις απο κανεναν αλλο. Ειναι πετυχημενος κ οποιος δεν εβλεπε οτι σταδιακα εχανε την ομαδα που δημιουργησε κ δουλευε μαζι της ενα καλοκαιρι..προφανως βλεπει αλλο συλλογο,οχι τον Πανιωνιο. Αν οι παικτες δεν ηταν ικανοι να διαχειριστουν καταστασεις τοσο καιρο,δεν φταιει ο προπονητης..να τους ανοιξει το κεφαλι για να αποκτησουν αντιληψη κ μυαλο δεν γινεται. Πιο ηλιθιους παικτες απο τον αγωνα της Κερκυρας δεν εχω δει..ηλιθιους ομως κ με δεδομενο το βουρκο του γηπεδου. Μακαρι να αλλαξει γνωμη αλλα χλωμο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή