Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το ρεκόρ και ο... Μπεγλεκτσής!

Ένα ακόμη ρεκόρ πραγματοποίησε στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Πανιώνιος. Αυτό του μικρότερου μέσου όρου ηλικίας ενδεκάδας, που παρατάχ...

Ένα ακόμη ρεκόρ πραγματοποίησε στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Πανιώνιος. Αυτό του μικρότερου μέσου όρου ηλικίας ενδεκάδας, που παρατάχθηκε (τουλάχιστον) φέτος σε παιχνίδι της Σούπερ Λιγκ.

Η ενδεκάδα αποτελούμενη από τους Γιαννακόπουλο, Κούρντι, Αυλωνίτη, Τόσκα, Κοντοχρήστο, Παναγιωτούδη, Παντίδο, Γουνδουλάκη, Ντούνη, Κολοβό, Καμπάνταη είχε ως μέσο όρο ηλικίας τα 21,9 χρόνια, ενώ ακόμα πιο εντυπωσιακός είναι ο μέσος όρος ηλικίας της 18άδας (Ανέστης, Μπεγλεκτσής, Καρτσαμπάς, Οκόγιε, Μενδρινός, Γιαννούλης, Τσαμουρλίδης), καθώς "κατεβαίνει" στα 21,7 χρόνια!

Στο μεταξύ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, παίκτες του Πανιωνίου έκαναν το επίσημο ντεμπούτο τους στην Σούπερ Λίγκα. Μετά τον Αλέξανδρο Σμυρλή στον αγώνα με την ΑΕΚ, για πρώτη φορά αγωνίστηκε σε επίσημο αγώνα της πρώτης ομάδας ο Κώστας Μπεγλεκτσής, ο οποίος συνέχισε την μακρά παράδοση των "κυανέρυθρων", της ανάδειξης ταλέντων από τα σπλάχνα τους.

Ο γεννημένος στις 5 Ιανουαρίου 1995 επιθετικός, αποτελεί έναν ακόμα ποδοσφαιριστή που είναι "προϊόν" της Πανιώνιας Ακαδημίας. Ο Μπεγλεκτσής, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο το 2008, όταν και γράφτηκε στην Ακαδημία του Ιστορικού. Εκτοτε έχει αγωνιστεί σε όλες τις ομάδες του Πανιωνίου, ενώ έχει κληθεί και στην Εθνική Παίδων και Νέων.

Επίσημο ντεμπούτο στην Σούπερ Λιγκ, έκανε και ο Μιχάλης Τσαμουρλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια