Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Περιμένουμε ενημέρωση...

Γράφει ο Γιώργος Κωτσόπουλος... Κυρίες μου, κύριοι και αγαπητοί μου Πάνθηρες, θα αρχίσω διευκρινίζοντας ότι θεωρώ πως αντιπροσωπεύω τον μέσ...

Γράφει ο Γιώργος Κωτσόπουλος...


Κυρίες μου, κύριοι και αγαπητοί μου Πάνθηρες, θα αρχίσω διευκρινίζοντας ότι θεωρώ πως αντιπροσωπεύω τον μέσο Πανιώνιο φίλαθλο. Το αιτιολογώ αμέσως :


α. Η αγάπη μου για τον σύλλογο είναι αδιαμφισβήτητη. Γεννήθηκα μέσα στο γήπεδο αφού ο πατέρας μου με 'μπόλιασε' με το μικρόβιο από μικρό.

β. Φυσικά δεν υπήρξα ποτέ "και" κάτι άλλο, όπως θεωρώ βλακείες τα τύπου 'είμαι "και" Πανιώνιος'. Ή είσαι Πανιώνιος φίλε μου ή τράβα κατά λεωφόρο ή λιμάνι μεριά κι άδειασέ μας τη γωνιά.

γ. Βρίσκομαι με κάθε ευκαιρία στο γήπεδο, ποδοσφαίρου, μπάσκετ και ερασιτέχνη όποτε και αν μπορώ. Όλοι γνωρίζουμε πως όσο αυξάνουν οι υποχρεώσεις μειώνονται οι προσωπικές στιγμές, όσο όμως μεγαλώνουν τα παιδιά μου το ισορροπώ, μπολιάζοντάς τα κι αυτά με τη σειρά μου. Έτσι είμαι στη φάση που σιγά σιγά αυξάνω ξανά τις παρουσίες μου.

δ. Οι γνώσεις μου για τα δρώμενα του συλλόγου (κι εδώ μπαίνω στο θέμα μου) δεν είναι περισσότερες από του μέσου φιλάθλου, που ούτε "μέσα στα πράγματα" βρίσκεται, ούτε όμως κι απομονωμένος σε μια γωνιά. Ρουφάω κάθε είδηση, αρβύλα, φήμη και προσπαθώ όπως όλοι μας, να βγάλω ένα κάποιο νόημα. Να αποστάξω την αλήθεια και να βρω το γιατί σε κάθε κίνηση.

Η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι της μη ενημέρωσης, ήταν η είδηση της μετακίνησης του Βασίλη Ρόβα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Μην παρεξηγηθώ, εύχομαι τα καλύτερα και στον Βασίλη μα και στον Απόλλωνα που μαζί με μας είναι η μόνη πραγματικά προσφυγική ομάδα, ιδρυθείσα στην Σμύρνη κι όχι σε κάποιο πατάρι Αθηναϊκού καταστήματος αθλητικών ειδών, όταν όμως πέφτουν ειδήσεις σαν βόμβα στο διαδίκτυο, θα έπρεπε κάποιος, κάποιος λέω, να πάρει θέση.

Τα ατοπήματα πολλά, η φυγή Σπυρόπουλου, η φυγή δύο ταλαντούχων νέων σε λιμάνι και Αγγλία, η περίπτωση κορτιζόνης του Ρόκα, η μη χρησιμοποίηση Όμο και Σιδεράκη μέχρι τελικής αποδέσμευσης. (Να θυμίσω την παρουσία και των δύο στον περσινό αποκλεισμό του ΠΑΟ μα και στη γενικότερη εικόνα τους) και έρχεται σαν κερασάκι στην τούρτα ο Ρόβας.
Κι όλα αυτά ενώ βλέπουμε την ομάδα να ταλανίζεται από απουσίες, (τραυματισμών, καρτών) που είναι μεν στο πρόγραμμα, χωρίς να έχουμε όμως αντικαταστάτες.

Περιμένω κάποιον, κάποιον λέω, επίσημα από την ομάδα να πάρει θέση για τα όσα συμβαίνουν ή και πρόκειται να συμβούν.

Πρέπει η επίσημη ΠΑΕ να "εκτεθεί" μπροστά στον κόσμο της, στον μέσο Πανιώνιο φίλαθλο που καλείται να γεμίσει τις εξέδρες, και να αιτιολογήσει τα όσα συμβαίνουν.
Δόξα το Θεό, και εβδομαδιαίο φύλλο έχουμε, και ιστοσελίδες για να αναρτηθούν οι όποιες επίσημες ανακοινώσεις, (και φυσικά δεν εννοώ την παραμελημένη επίσημη ιστοσελίδα).

Οψόμεθα.

ΥΓ. Έγραψα την Κυριακή για την άτυχη στιγμή του Λεωνίδα και την μη συγκράτηση των νεύρων παρόλη την εμπειρία του. Αφού όμως αργότερα παρακολούθησα τις φάσεις από κοντά (τηλεοπτικά), και όλοι, όχι μόνο Πανιώνιοι, παραδεχτήκαμε την αδικία, οφείλω να του ζητήσω συγνώμη.

Ναι, η εμπειρία πρέπει να συγκρατεί τα νεύρα, όταν όμως σε 'πατάνε' αντίπαλος, διαιτητής και επόπτης δεν επιτρέπεται να σε σταυρώνουν και οι φίλοι.

51 σχόλια

  1. ποιος πηγε στο λιμανι ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μου αρεσουν πολυ οι αποψεις του φιλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το συμβόλαιο του Ρόβα έληξε στις 31 Δεκεμβρίου και ο ίδιος δεν ήθελε να ανανεωθεί γιατί είχε προτάσεις από το... εξωτερικό. Ο Σπυρόπουλος δεν δέχτηκε την πρόταση που του έγινε για ανανέωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένας μικρός,17 ετών,με όνομα Βατουσιάδης και ένας άλλος 18 ετών,στην αγγλική Νότιγχαμ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ένα μεγάλο μπράβο στον δημοσιογράφο που έγραψε το άρθρο. Ελπίζω να πάρουμε άμεσα απάντηση για τα ερωτήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητε κε Κωτσοπουλε διαβασα το αρθρο σου και συμφωνο απολυτα με τα γραφομενα σου η διοικηση και προσωπικα ο προεδρος που γνωριζω καλα το ηθος του γιατι στο παρελθον ειχαμε συνεργασθει στον ερασιτεχνη πρεπη να μας λυση τις απορειες που εξεφρασες ειναι και δικες μου, μια και ζω εδω και τρια χρονια στην επαρχια δεν εχω αμεση ενημερωση οτι διαβαζω στα ΠΑΝΙΩΝΙΝΕΑ εδω και μερες παρακολουθω τις απορειες διαφορων φιλαθλων μας αλλα καμια επισημη απαντηση δεν διαβασα. σωστο ειναι ο κοσμος που τρεχει πισω απο την ομαδα να ειναι ενημερως για τα γεγονοτα φυσικα οι αποφασεις ειναι των διοικουντων και δεν μπορη να παρεμβη κανεις απλα θελουμε να γνωριζουμε τι εγινε.ΔΟΝΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ένας πιτσιρικάς από την Κ-17.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωραια ερωτηματα μπραβο ομορφα κ απλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι απορίες είναι πολλές και απαντήσεις δεν παίρνουμε. Να προσθέσω και άλλη μία, όχι αγωνιστικού ενδιαφέροντος. Με την Α.Μ.Κ. έχουμε κάποια εξέλιξη ??? Όσοι αγόρασαν διαρκείας έδωσαν ένα ποσό για αγορά μετοχών. Τι έχει γίνει με αυτό το ζήτημα?? Καμμία ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νομίζω ότι δεν πρέπει να μπερδεύουμε την περίπτωση του Ρόβα με αυτές των υπολοίπων.
    Μου φαίνεται ότι ο Ρόβας έπεσε θύμα των manager. Τον Νοέμβρη λέγανε από την διοίκηση ότι επειδή μπορούσε να μείνει μόνο ένας εκ των Ρόβα - Κουλουχέρη, είχαν συμφωνήσει να έμενε ο Ρόβας και ο Ευθύμης θα ξαναερχόταν το καλοκαίρι.
    Όμως μετά ακουγόταν παντού ότι ο Ρόβας θα πήγαινε σε μεγάλη ομάδα της Ισπανίας. Γι αυτό ζήτησε από την διοίκηση να μην ανανεώσει.
    Όμως εκ των υστέρων φάνηκε ότι κάπου των έριξαν οι manager.

    Επίσης ο ίδιος ο Ρόβας είχε πει ότι αν ήταν να έμενε στην Ελλάδα καλύτερα να συνέχιζε στον Πανιώνιο.
    Ίσως να έχει γίνει συμφωνία με την ομάδα να επιστρέψει το καλοκαίρι, μιας που έχει κάνει εξάμηνο συμβόλαιο με τον Απόλλωνα.

    Γνώμη μου είναι ότι η διοίκηση στην προκειμένη περίπτωση δεν έχει κάνει κάποιο σφάλμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημερίζω και ξεκαθαρίζω για να μην παρεξηγούμαι.

    - Βατουσιάδης είναι το όνομα του Κ-17 που πήγε στο λιμάνι (με πρόλαβε ένας συνΠανιώνιος) και ο Πολίμος στην Αγγλία.

    - Δεν αμφισβητώ ότι οι προαναφερόμενοι έφυγαν μετά τη λήξη των συμβολαίων τους, απλά δεν έχουμε την παραμικρή ενημέρωση εάν κάποιοι υπερέβαλαν εαυτόν προσπαθώντας να τους κρατήσουν στην ομάδα.

    - Δεν αμφισβητώ το ήθος κανενός, αν κάτι τέτοιο φάνηκε δεν το είχα σκοπό.

    - Δεν είμαι δημοσιογράφος. Σέβομαι την δουλειά τους αλλά το ότι μου δόθηκε βήμα δεν μου αλλάζει το επάγγελμα.

    Ευχαριστώ
    Γ. Κωτσόπουλος

    ΥΓ. Δείτε και αυτό ...
    http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=273626&Sport=1&Season=117105&Team=17185&Competition=1729&Country=82

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://www.youtube.com/watch?v=wzc1H8-C4No
    όλα τα λεφτά ... δείτε το ..σαν να βλέπω εμάς γαμώτο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Βατουσιάδης ήρθε πριν 14 μήνες (δεν είναι γηγενής) και δεν θέλησε να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο, αλλά να πάει στον Ολυμπιακό. Το μόνο που προβλέπει ο κανονισμός είναι τα τροφεία για τον χρόνο που είχε δελτίο στον Πανιώνιο.

    Ο Πολίμος πήγε στην Αγγλία και μπήκε ρήτρα στην μεταπώληση του,. Το καλύτερο που μπορούσε να γίνει.

    Και οι δύο ανήκαν στον Ερασιτέχνη, όχι στην ΠΑΕ. Στην ΠΑΕ θα πήγαιναν αν δέχονταν να υπογράψουν συμβόλαιο.

    Δεν υπήρξε λάθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε αδερφέ -συγνώμη κιόλας- αλλά με ποιον Σταυροαθανασόπουλο ασχολείσαι;
    Το παλικάρι πήρε τις ευκαιρίες του επί Μάντζιου και δεν.. ακούμπησε! Τέτοια παικτάκια υπάρχουν ένα σωρό.
    Έχουμε χορτάσει "ταλέντα". Έρχονται, μαθαίνουν μπάλα στου κασίδι το κεφάλι (με 200 συμμετοχές όλοι μας παίκτες θα γινόμασταν), αγγίζουν τη μετριότητα κάποια στιγμή, διαφημίζονται από τις φυλλάδες και στο τέλος μας πουλάνε.Ή μήπως υπάρχει κανάς ποδοσφαιριστής Μανιάτης ή Μάκος; Χρύσες μετριότητες ήταν και θα είναι στα καλύτερα τους. Γι αυτό σου λεω μη μένεις σε ονόματα και μεταγραφές ή αποχωρήσεις.
    Ότι έγιναν λάθη (ειδικά στην περίπτωση επιλογής μεταξύ Κουλουχέρη και Ρόβα) έχεις δίκιο πάντως. Όπως και στο ότι η ομάδα δεν έχει επιθετικό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν υπήρξε θέμα επιλογής μεταξύ Ρόβα και Κουκουχέρη. Ο Ρόβας εμφανίστηκε και είπε ότι έχει πρόταση από Ισπανία. Ποιός θα του έλεγε όχι μην πας;
    Πλάκα κάνουμε;
    Τελικά τον παραμύθιασε μια χαρά ο μανατζαρέος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το φωνάζουμε τόσο καιρό για επιθετικό...Τώρα στα δύο ίσως πιο κρίσημα ματσ για να σωθεί η ομάδα πάμε "γυμνοί"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. +1000 από μένα και είναι πολλά ακόμα ερωτήματα, όπως χρήματα που έλαβαν από πωλήσεις παικτών κ ποτέ δεν μάθαμε. Εντελώς καλοπροαίρετα λοιπόν λέω πως όταν κάνεις διαχείριση κ δεν βάζει χρήματα οφείλεις να λειτουργείς με διαφάνεια κ να ενημερώνεις τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η ιστορία με τον Ροβα έχει ως εξής :
    -Στην αρχη μάθαμε ότι ο παίκτης δεν ανανεώνει γιατί ήθελε να πάει στο εξωτερικό.
    -Μετά μάθαμε ότι ανάμεσα σε αυτόν και τον Κουλοχέρη,έχοντας το δικαίωμα μιας μόνο μεταγραφής, επιλέξαμε για αγωνιστικούς λόγους τον δεύτερο.
    -Ύστερα μάθαμε ότι είχαμε κάνει καλή πρόσταση στον Ροβα , ο οποίος για δικούς του λόγους την απέρριψε.
    -Τωρα μαθαίνουμε ότι ο Ροβας παει στον Απολλώνα...
    Για τα παραπάνω ενημερωθήκαμε μέσω ΜΜΕ και όχι επίσημα από την ΠΑΕ.
    Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Στη Γενική Συνέλευση η απόφαση που πάρθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ ήταν ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ με κάθε τρόπο και, αν τα καταφέρουμε, και αγωνιστική σωτηρία.

    Όποιος πιστευει ότι έπρεπε να ξοδευτούν χρήματα για μεταγραφές και αγωνιστική ενίσχυση -σε βάρος της οικονομικής εξυγίανσης- δεν είχε παρά να βγει μπροστά και να το πει. Και ταυτόχρονα να διεκδικήσει τη συμμετοχή του στη Διοίκηση της ΠΑΕ, όπως ζητήθηκε. Υπήρξε 1 (μία) προσφορά για συμμετοχή και μπήκε άμεσα στη διοίκηση.

    Δεν το είπε κανείς άλλος, η Διοίκηση προχωρά με βάση την απόφαση της Συνέλευσης.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αν δεν κάνω λάθος Ο βατουσιάδης στον ΟΣΦΠ δεν υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο αλλά ερασιτεχνικό. Επίσης αν δεν κάνω λάθος ο κάθε ερασιτέχνης πάικτης μπορεί να υπογράψει με όποια ΠΑΕ θελει επαγγελαμτικό συμβόλαιο χωρίς την έγγκριση του σωματείου του αρκεί η ΠΑΕ Α εθνικής να καταβάλλει 35 000 ευρώ στο ερασιτεχνικό σωματείο. Αν λοιπόν δεν συναινούσε ο Πανιώνιος στη μετεγγραφή Βατουσιάδη και αναγκαζόταν ο ΟΣΦΠ να του κάνει επαγγελματικό συμβόλαιο αφού τον ήθελε τόσο θα έβγαζε τουλάχιστον 35 χιλιάρικα ο ερασιτέχνης. Ειναι έτσι;

    Επίσης ο νόμος (-http://www.dsanet.gr/Epikairothta/Nomothesia/n3479_06.htm- αρθρο 24) λέει:
    " Εκπαιδευόμενος αθλητής, με τη συμπλήρωση του δεκάτου ογδόου (18ου) έτους της ηλικίας του έχει υποχρέωση να υπογράψει με την εταιρία ή το Τ.Α.Α., που ανήκει συμβόλαιο παροχής υπηρεσιών, εφόσον η εταιρία ή το Τ.Α.Α. το επιθυμούν. Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου αυτού εκτείνεται από ένα (1) έως τρία (3) έτη και καθορίζεται, αποκλειστικά και για μία μόνο φορά, από την εταιρία ή το Τ.Α.Α.. Επιτρέπεται συμφωνία των συμβαλλόμενων μερών, κατά την υπογραφή του ως άνω συμβολαίου, για διάρκεια αυτού, πέραν της προτεινόμενης από την εταιρία και μέχρι πέντε (5) ετών, συνολικά.

    4. Οι διατάξεις της προηγούμενης παραγράφου εφαρμόζονται ανάλογα και για τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές του ιδρυτικού της Εταιρείας ή του Τ.Α.Α. αθλητικού σωματείου ή για τους ερασιτέχνες αθλητές οποιουδήποτε άλλου αθλητικού σωματείου, με τα οποία η οικεία εταιρία ή το Τ.Α.Α. έχουν υπογράψει προγραμματικές συμβάσεις εκπαιδευτικής και τεχνικοοικονομικής υποστήριξης των αντίστοιχων αθλητικών τμημάτων των ως άνω σωματείων."

    Ερώτηση λοιπόν: Είχε δικαίωμα ο Βατουσιάδης να αρνηθεί να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο; Το πολύ πολύ ας περιμέναμε ένα χρόνο ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μην τα φορτώνουμε στη Γενική Συνέλευση. Η απόφαση δεν ήταν αν τα καταφέρουμε να σωθούμε αγωνιστικά και το ξέρεις ανώνυμε 2.06 πολύ καλά.

    Αν πέσουμε χάνουμε τα τηλεοπτικά δικαιώματα και η ΠΑΕ διαλύεται. Συνεπώς οικονομική εξυγίανση ΧΩΡΙΣ ΣΩΤΗΡΙΑ (και μάλιστα όχι μόνο φέτος αλλά και τον επόμενο χρόνο) ειναι παραμύθι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. τουλάχιστον η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ έγινε; ή,πως πάει η πρόοδος της; γιατί,για να μην μας επιτρέπεται να κάνουμε μεταγραφές,θα πει ότι κάτι δεν πάει καλά! (όμως η ομάδα έχει απογυμνωθεί γι αυτόν ακριβώς τον λόγο,την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ).

    Υ.Γ. Άλλο πράγμα είναι να σου απαγορεύονται οι μεταγραφές επειδή χρωστάς και άλλο να μη χρωστάς και να μην κάνεις μεταγραφές με δική σου επιλογή! Λοιπόν πως προοδεύει η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ; ως το καλοκαίρι θα έχουμε εξυγιανθεί οικονομικά,ή μπορεί να γίνει μία πρόβλεψη για το πότε; Θα μας ενημερώσει κανείς απ την διοίκηση,ή θα σπεκουλάρουμε εδώ μόνοι μας και ανώνυμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. κυριοι τις διοικησης η δεν διαβαζετε τα" panionianea"η μας αγνοητε .απο την αναρτηση τουαρθρου με τιτλο [περιμενουμε ενημερωση]εχουν περαση 15 ωρες και κανης επισημα και επωνημα δεν απαντησε στα ερωτηματα που ορθως εθεσε ο γραφων καλα σας λεει καποιος συνΠανιωνιος οτι διαχειριζεσθε τα εσοδα του συλλογου και πρεπη για το δικοσας καλο να ενημερωνετε οταν υπαρχουν τετοιες αποριες ελπιζω μεχρι το βραδυ να εχετε ενημερωση με αρθροσας στα PANIONIANEA. επωνυμος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η απόφαση για οικονομική εξυγίανση, όπως λέει ο 2¨06 δεν αναιρεί και το να λειτουργείς με διαφάνεια. Μπορούν να υπάρχουν και τα 2. Ίσα-ίσα, όσο πιο διαφανείς είναι οι διαδικασίες( π.χ. ανακοινώσεις για πωλήσεις παικτών), τόσο πιο πολύς κόσμος θα πάρουν διαρκείας και θα εμπιστευτούν τη διοίκηση ενδεχομένως σε Α.Μ.Κ., όπως έγινε το καλοκαίρι, οπότε θα αυξηθούν και τα έσοδα. Αν δεν λειτουργείς με διαφάνεια, τόσο πιο καχύποπτος είναι ο άλλος να σου εμπιστευτεί τα χρήματα του. Και εξηγούμε ,εγώ πήρα διαρκείας φέτος και μπήκα και στην Α.Μ.Κ., ακόμα δεν έχω ενημερωθεί τι έχει γίνει με την Α.Μ.Κ.. Πολύς κόσμος που έπαιρνε διαρκείας κάθε χρόνο, και δε μιλάω για ευκαιριακούς που είχαν πάρει μία χρονιά,βέβαια και αυτους τους θέλουμε, δεν πήραν φέτος λέγοντας μου , σιγά μη δώσω τα λεφτά μου σε αυτούς που μας κοροιδεύουνε. Αν η διοίκηση δεν ενημερώνει τον κόσμο για απλά πράγματα, πως θα τους πείσω να πάρουν του χρόνου? Μου λένε σε ποιους δίνεις τα λεφτά σου, σε αυτούς που δεν σου δώσαν απόδειξη για την ΑΜΚ για παράδειγμα ή σε αυτούς που δεν ανακοινώνουν τα ποσά από τις πωλήσεις των παικτών? Γι αυτό λέω ότι η οικονομική εξυγίανση περνάει μέσα από τη διαφάνεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Για τον 1:50 Για το ποιους λόγους δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Ρόβα (που έληξε) δεν είναι υποχρεωμένη να ενημερώσει η ΠΑΕ. Είναι όμως υποχρεώμενη να ενημερώσει για τις πωλήσεις παικτών (π.χ. Σιόβα,Τσοτσαλιτς,Σπυρόπουλο,Σαμαρη κ.λ.π)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Οι 2 έμμισθοι υπάλληλοι της ΠΑΕ που δεν έχουν εκλεγεί από το Δ.Σ. και προσλήφθηκαν χωρίς απόφαση Δ.Σ. ερασιτέχνη, αληθεύει ότι έχουν μισθό 2.900 μηνιαίως? Αν ναι μου φαίνετε υπερβολικό τη στιγμη που βασικοί παίκτες της ομάδας έχουν μισθό 800 ευρώ και είναι γνωστά τα οικονομικά προβλήματα του Πανιωνίου. Αν δεν ισχύει αυτό που κυκλοφορεί,ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Δεν βοηθάμε την ομάδα από το υστέρημα μας, σε εποχή κρίσης που δεν μας περισσεύουν ,για να καλοπηρώνονται κάποιοι υπάλληλοi στην ΠΑΕ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ και προς panionianea σε παρακαλώ να το δημοσιεύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Παλιό, αλλά επίκαιρο
    http://www.e-epikaira.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=612:%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CF%87%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%B5-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%8E%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%82&Itemid=89

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΣΩΣΤΑ ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΣΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΣΑΙΖΟΝ?? ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ??
    ΘΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ 2΅06 ΜΜ ΧΡΕΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΣ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ Κ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ..ΕΛΑΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Ν ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ.ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΧΟΛΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΛΙΑ ΣΤΗ ΘΥΡΑ 5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 2.06 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ θα γινη αμα μεινουμε κατηγορια πιστευω οτι ο κοσμος δεν θελει να σπαταλουντε ασκοπα χρηματα ουτε να διοικηση απλα αγωνια βλεποντας εδω και 11 αγωνιστικες η ομαδα να παραπεη εσυ τι λες για την σημερινη καταστασι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 6.06 νομιζω οτι εισαι μελος του Δ.Σ γιαυτο απαντας ετσι. δηλαδη οτι γινετε μεσα στον Ιστορικο τα ξερουν μονο αυτοι που ειναι στην διοικηση και δεν εχει δηλαδη το δικαιωμα να ενημερωθουν οι συνΠανιωνιοι δεν νομιζω οσοι εξεφρασαν την γνωμη τους στο ανωτερω αρθρο να εχουν σκοπο να διοικησουν ουτε να εχουν καποιο προβλημα με τους διοικουντες απλα εχουν την αγωνια
    να μαθαινουν τα τεκτενομενα στην ομαδα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Φίλοι συνΠανιώνιοι, το τελευταίο που ήθελα γράφοντας το ανωτέρο κείμενο, ήταν να αρχίσουμε, για άλλη μια φορά, να στρέφουμε τα βέλη μεταξύ μας, ο ένας στον άλλο.
    Θα το πω μια φορά για να το καταλάβουμε όλοι.
    Δεν σταυρώνω την διοίκηση, γνωρίζω πως αντιμετωπίζει τρελά προβλήματα και πρέπει να βρει λύσεις με ελάχιστα μέσα.
    Δεν γνωρίζω κανέναν από το ΔΣ, αν και θα ήθελα, οπότε όχι μόνο χολή δεν βγάζω αλλά σέβομαι το γεγονός του ότι κανείς ΜΗ Πανιώνιος δεν θα ασχολούνταν με αυτή την κατάσταση αν δεν 'πόναγε' την ομάδα.
    Χαίρομαι ιδιαίτερα αν γίνονται λάθη. Αυτό σημαίνει ότι κάτι γίνεται, ή κάτι πάει να γίνει. Αλάθητος είναι αυτός που δεν κάνει τίποτα.
    Αυτό που, εν τέλει, ζητάω είναι μια επίσημη ενημέρωση για τα όσα συμβαίνουν.
    Όταν αυτό υπάρξει, θα απομονωθεί η όποια μειοψηφία έχει προσωπικά με τους διοικούντες την ομάδα, θα γνωρίσει ο φίλαθλος Πανιώνιος τι πραγματικά συμβαίνει και θα αγκαλιάσει τις προσπάθειες (και τις εξέδρες).
    Μέχρι τότε, θα παρακολουθούμε τους αγώνες από κοντά, όσοι νοιώθουμε ανατριχίλα περνώντας τα τουρνικέ. Όσοι είμαστε, 500, 1000.
    Ας κάνουμε τον Πανιώνιο μια γροθιά. Μπορούμε.

    Γ.Κωτσόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 6.06 Τρομερη σκεψη!! Αν θελουμε να μαθουμε για αυτα που συμβαινουν στην ομαδα μας, θα πρεπει να μπουμε στη διοικηση!
    Ωραια...
    Τι αλλο θα ακουσουμε σε αυτη την ομαδα?
    Τα πραγματα ειναι λιγο ως πολυ απλα.
    Η σημερινη διοικηση επιλεγει να πορευθει μονη της και μονη της πορευεται. Χρησιμοποιει, μεχρι στιγμης, την ιδια επικοινωνικακη πολιτικη, που χρησιμοποιουσε η ομαδα επι Μπεου και εχει ακριβως τα ιδια αποτελεσματα στον κοσμο!
    Η καραμελα του "βγηκαν αυτοι μπροστα οταν οι αλλοι εκαναν τις κοτες" πρεπει να παψει. Με την ιδια λογικη , αν καποιος αυριο βαλει λεφτα στον Πανιωνιο, τοτε θα πρεπει να κανει οτι γουσταρει....
    Το μεγαλυτερο λαθος που εχει κανει η σημερινη διοικηση μεχρι τωρα ειναι οτι ενω ειχε ολες τις προυποθεσεις για να συσπειρωσει τον κοσμο της ομαδας, μεχρι στιγμης εχει καταφερει το αντιθετο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ge Kots εσυ καλως εγραψες το αρθρο σου δυστυχως οι διοικουντες μας γραφουν στα παλαια των υποδηματων τους με το που ειχες γραψη το αρθρο αν απαντουσαν νομιζω θα ειχε δοθει τελος οσο δεν απαντουν μαλλον πολυ λυπαμε θα συνεχιζοντε τα σχολεια .οι ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ειμασθε μια γροθια για την ιδεα μην ανυσηχης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Έχουμε μεγάλο πρόβλημα στον Πανιώνιο στις ακαδημίες. Έχει μπει υπεύθυνος ο Κουτλίδης, ένας άνθρωπος χωρίς ποδοσφαιρικές γνώσεις και μη Πανιώνιος. Προωθεί όποιους θέλει, άλλους διώχνει με μόνο συμφέρον το προσωπικό όφελος. Μεγάλη καταστροφή για τον σύλλογο. Βάλτε κάποιον υπεύθυνο με ποδοσφαιρικές γνώσεις ή κάποιον παλιό ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου. ( π.χ. Εμβολιάδη η δεν ξέρω εγώ ποιόν). Υποτίθεται ότι βασιζόμαστε στις ακαδημίες και εμείς τις διαλύουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Στην ιστοσελιδα τις Παε η μονη ανακοινωσι μετα την ηττα απο τον Πας ειναι το ρεκορ για το μικρο μεσο ορο ηλικιας των αθλητων μας εδω τα ΜΠΡΑΒΟ ολων μας ειναι για τον ΕΛΕ ο οποιος με κοστος την δικη του καριερα ρισκαρη .για τα υπολοιπα αισχοι τις διαιτησιας δεν ειδαμε καποια ανακοινωση εδω ο πρ.Οφη Πουλινακης διαμαρτυρηθηκε για την διαιτησια του Κιλα στην ηττα μεσα στην Τουμπα εμεις η κανουμε τα καλα παιδια η ειμασθε αδιαφορη δυστυχως και τα δυο ειναι εις βαρους του ιστορικου νομιζω οτι χρειζετε εγρηγορση για τα περιθωρια στενευουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Toυ Κωλοχερη το ποστ ανεβηκε.Ο Κουτλιδης γραφει κανα ποστ στο facebook;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ο 'πανιώνιος' που γράφει στις 10.30 για τάχα ανάληψη των Ακαδημιών από τον Κουτλίδη καλά είναι να διαβάζει τις ανακοινώσεις του Συλλόγου:

    "Ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. ανακοινώνει τη λειτουργία ακαδημίας ποδοσφαίρου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά (έναντι παλαιού αεροδρομίου) αλλά και την έναρξη νέων τμημάτων στις εγκαταστάσεις του στη Νέα Σμύρνη από τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013.

    Ο Σύλλογος στοχεύει στην αναβάθμιση των ποδοσφαιρικών του ακαδημιών και στην επέκταση των αθλητικών του δραστηριοτήτων θέλοντας να αγκαλιάσει τώρα και παραλιακούς δήμους, πέρα από την Νέα Σμύρνη (και τους όμορους δήμους) και το Κορωπί στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Πανιώνιος.

    Αυτή την προσπάθεια αναλαμβάνει το ποδοσφαιρικό τμήμα του Συλλόγου που επανδρώνεται ως εξής:

    Έφορος: κ. Α. Μισαηλίδης ( πρώην Καθηγητής στα ΤΕΦΑΑ ΑΘΗΝΩΝ, με μεταπτυχιακό από τον Leeds University, - προπονητής στίβου και Γυμναστής ποδοσφαίρου σε πολλές ελληνικές ομάδες).

    Αρχιπροπονητής: κ. Στ. Χασιώτης, πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, νυν προπονητής ακαδημιών.

    Τεχνικός Διευθυντής και Υπεύθυνος Αναγνώρισης Ταλέντων: κ. Χρ. Εμβολιάδης, πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, προπονητής Superleague.

    Την συμβουλευτική, επιστημονική παρακολούθηση των ποδοσφαιρικών ακαδημιών αναλαμβάνει η κα. Μαρία Μαριδάκη, Αν. Καθηγήτρια Εργοφυσιολογίας ΤΕΦΑΑ Αθηνών, με την ομάδα της."

    Κατάλαβες ανήσυχε 'Πανιώνιε'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. panos o 10.30 για να ενδιαφερετε θα ειναι σιγουρα πατερας καποιου κατι την κριση του αδικημενου ταλεντου ενημερωσες σωστα οτι η ακαδημια του Γ.Σ λειτουργη με επαγγελματικα προτυπα και ας μην ανυσιχη αν καποιο παιδι εχει τα προσοντα θα αναδειχθη στον ιστορικο και θα γινη επαγγελματιας μεχρι τωρα δεν θυμαμαι καποιο ταλεντο να μην ειχε αξιολογηθει απο τον ιστορικο και να εκανε μεγαλη καριερα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Πάνο αυτά ΘΑ γίνουν από τη Δευτέρα. Μια επίσημη απάντηση στο ποιος συμφώνησε για τις μετακινήσεις Πολίμου , Βατουσιάδη και πόσα λεφτά πήρε ο σύλλογος (γιατί κυκλοφορούν κάποια εντελώς αστεία ποσά) μπορούμε να έχουμε;

    Μια επίσημη απάντηση για το τι έγινε με τον Μακαρονά που τον θέλει η ΑΕΚ μπορούμε να έχουμε;

    Μια επίσημη απάντηση για το έγινε το καλοκαίρι και ο Σταματής πήγε στην ΑΕΚ και τους ξελασπώνει ενώ εμείς ψαχνουμε με το κυαλι επιθετικό μπορούμε να έχουμε;

    Μια επίσημη απάντηση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Κλης μπορούμε να έχουμε;

    Β. Καράβολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Φίλε Πάνο μάλλον ο φίλος εννοεί τις ακαδημίες της ΠΑΕ. Εσύ έχεις δίκιο για τις ακαδημίες του ερασιτέχνη. Νομίζω ότι όντως ο Κουτλίδης είναι και Διευθυντης Υποδομών της ΠΑΕ, από τότε που έφυγε ο Εβανς Παυλόπουλος. Πάντως όντως είναι πολύ ζωτικής σημασίας θέση καθώς στα ταλέντα μας πρέπει να στηριζόμαστε και το ποιοι θα προωθηθουν απο την Κ-17 και Κ-20 είναι πολύ σημαντικό για μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΦΙΛΕ ΠΑΝΟ ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.ΣΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ 10.30 ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Πάντως έχω αντιληφθεί ότι τον τελευταίο καιρό και άνθρωποι νηφάλιοι, έχουν απογοητευτεί ή εκνευριστεί με την αδιάφορη στάση της διοίκησης. Πρέπει να γίνει κάτι ή κάποια γενικότερη ενημέρωση να ηρεμήσουν τα πράγματα. Ο κόσμος του Πανιώνιου αγχώνεται και ανησυχεί. Έχουμε περάσει πολλά με Μοβσεσιαν κ.λ.π. και έχουμε καεί. Όχι και να την βρούμε από τα Πανιώνια χέρια, επειδή έχουν δώσει την διαχείριση της ΠΑΕ σε ύποπτα και ακατάλληλα πρόσωπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ο κ. Καράβολας, προφανώς, αγνοεί ότι ο Α. Μισαηλίδης, ο Χρ. Εμβολιάδης και ο Στ. Χασιώτης είναι Εφορος, προπονητές και στελέχη του Συλλόγου περισσότερα από 30 χρόνια οι δυο πρώτοι και την τελευταία 10ετία ο τελευταίος και ΑΣΦΑΛΩΣ δεν περιμένουν την Δευτέρα (ποιά Δευτέρα, άραγε;) για να διοικήσουν τις Ακαδημίες του Πανιωνίου.
    Το κάνουν εδώ και πάρα πολύ καιρό.

    Η δε κυρία Μαριδάκη περιποιεί τιμή στον Σύλλογο με την παρουσία και την συνεισφορά της στο Τμήμα Ενόργανης πολλά χρόνια και τώρα θα παρέχει τις πολύτιμες επιστημονικές τις γνώσεις στις ποδοσφαιρικές Ακαδημίες.

    Εάν είχατε επαφή με τα Τμήματα Υποδομών του Συλλόγου θα ξέρατε, είμαι σίγουρος, για την επιστημονική, την αθλητική και την ηθική συγκρότηση όλων των ανωτέρω και το πόσο τυχερός είναι ο Πανιώνιος που είναι στελέχη του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αυτοί πάνε έφυγαν. Άλλοι από λάθος και άλλοι επειδή δεν γινόταν αλλιώς. Εμένα με ενδιαφέρει από εδώ και πέρα, να μάθουμε απ' όλα αυτά. Τί γίνεται με τις ανανεώσεις Ντούνη και Κολοβού; Θα ανανεώσουν όπως έκανε σήμερα ο Κούρος και το Δεκέμβρη ο Κούρντι; Τι ενημέρωση υπάρχει πάνω σε αυτό το θέμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  46. ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΤΕ .ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ - ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ - ΠΕΡΙΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ...

    Αν νομίζετε όλοι εσείς που αναφέρεστε σε -καναπέδες-μιλώντας για τον κόσμο του Πανιωνίου και μάλιστα ως Διοίκηση της ομάδας ότι δεν έχετε καμία ευθύνη και πείθετε και Πανιώνιους με τέτοιους ισχυρισμούς τότε μπράβο σας . Καλά το πάτε το ποίημα να ρίχνετε πάντοτε τις ευθύνες για όλα στους -πολέμιους- της ομάδας, που μόνο εσείς βεβαίως -αγαπάτε-...Και αν μείνουμε μόνο 700-800 άτομα να βλέπουν ότι έχει απομείνει πάλι δεν πειράζει , άλλωστε αυτούς μόνο θέλουμε τους -υγιείς -για τον Πρόεδρος σας Πανιώνιους . Έτσι δεν δήλωσε πριν λίγο καιρό στην συνέντευξή του, βαφτίζοντας στην ουσία όλους τους άλλους ως <> στοιχεία στην Πανιώνια οικογένεια. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ . Που πάνε να σε καταντήσουν με τέτοια συρρίκνωση καημένε Πανιώνιε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Αναμένω απάντηση του ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ , ΑΦΟΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΦΥΣΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Κύριε Πάνο

    η απάντηση σας είναι εκτός τόπου και χρόνου. Οι κύριοι Εμβολιάδης και Μισαηλίδης τους οποίους και γνωρίζω όντως κάνουν τεράστια δουλειά στον ερασιτέχνη και βγάζουν ταλέντα τα οποία φτάνουν στην Κ17 και στην Κ20 της ΠΑΕ. Εκεί τι γίνεται; Υπάρχουν τεράστια ερωτηματικά τα οποία χρήζουν απάντησης και εσείς δεν απαντήσατε. Για να καταλάβετε λοιπόν τι εννοώ θα σας δώσω ένα παράδειγμα:
    Σύμφωνα με την http://www.scorernews.gr/2011/07/blog-post_8433.html ο Κ. Κλής 17 ετών υπογράφει επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ. Σύμφωνα με την http://www.transfermarkt.co.uk/en/konstantinos-klis/profil/spieler_197891.html ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ανήκει στην Κ20 του Πανιωνίου. Όμως σύμφωνα με την διοργανώτρια αρχή http://www.superleaguegreece.net/competitions/youth
    ο ποδοσφαιριστής αυτός δεν βρίσκεται στο ρόστερ ούτε της Κ20, ούτε της Κ17 αλλά και ούτε της κανονικής ομάδας.

    Συνεπώς δεν πρέπει η ΠΑΕ να μας πει που βρίσκεται ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο ΠΛΗΡΩΝΕΙ και μάλιστα σε τέτοιες συνθήκες κρίσης;

    Και προφανώς υπάρχουν και οι άλλοι παίκτες που έγραψα και πριν.

    Β. Καράβολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Και για να καταλάβετε κύριε Πανο γιατί αναφέρομαι σε αυτόν τον παίκτη διαβάστε το ρεπορταζ http://newsierapetras.blogspot.gr/2012/02/blog-post_06.html για δύο φιλικά της Εθνικής Νέων όπου από τον Πανιώνιο είναι ΜΟΝΟ οι Ζυγογιάννης και Κλης και από τον ΠΑΟΚ ο Παναγιωτούδης. Είναι και ο Κλης λοιπόν ένας ακόμα διεθνής.

    Και σύμφωνα με το http://www.sporfm.gr/permalink/42577.html#axzz2Knkp54rk
    το καλοκαίρι η διοίκηση αν δεν δεχόντουσαν να πάνε δανεικοί σε ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας θα τους έδινε τα δελτία στο χέρι. Προφανώς ο Σταματής το δεχτηκε και το πήρε ενώ ο Κλής όχι.

    Ο Κλης λοιπόν έμεινε δεν χρησιμοποιήθηκε έκανε προσφυγή και πριν μερικές μέρες πήγε στο Αιγάλεω. http://www.stoplekto.gr/%CE%B1%CE%B9%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CF%89-%CF%80%CE%AE%CF%81%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CE%BB%CE%B7/

    Άλλος ένας παίκτης που έφθασε στις μικρες Εθνικές χάθηκε για τον Πανιώνιο.

    Β. Καράβολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Συγγνώμη ο Κολοβός έχει ανανεώσει. Ντούνη και Λαμπρόπουλου εννοούσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Προεδρε και μελοι ΔΣ τις ΠΑΕ για το παραπανω αρθρο εχουν κανη 50 Πανιωνιοι σχολειο και ζητουν απο καποιο υπευθηνο να απαντηση στα ερωτηματα μας εχουν περαση δυο μερες και σεις μας γραφετε κανονικα πρεπη να ντρεπεστε υποτιθετε εχουμε προεδρο προοδευτικο και του αρεση ο διαλογος????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή