Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η κριτική των παικτών

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης... Τα panionianea.gr κριτικάρουν την απόδοση των κυανέρυθρων ποδοσφαιριστών στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την...

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης...

Τα panionianea.gr κριτικάρουν την απόδοση των κυανέρυθρων ποδοσφαιριστών στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα.


Γιαννακόπουλος: Καλό παιχνίδι από τον Γιαννακόπουλο. Πραγματοποίησε κάποιες εξαιρετικές επεμβάσεις, όπως αυτές στα τρία τετ α τετ με τον Κυβελίδη. Στο πρώτο γκολ δεν φέρει ευθύνη, ενώ στο δεύτερο θα μπορούσε στο φάουλ του Λεόν να διώξει την μπάλα στα πλάγια.

Κούρντι: Καλή παρουσία σε γενικές γραμμές. Αμυντικά ήταν αρκετά θετικός, ενώ και επιθετικά με κάποιες ενέργειες προσπάθησε να βοηθήσει.

Κοντοχρήστος: Είχε πάθος στο παιχνίδι του ο νεαρός αριστερός μπακ, ωστόσο αντιμετώπισε κάποια προβλήματα από την μεριά του.

Αυλωνίτης: Τόσο ο Αυλωνίτης, όσο και ο Τόσκας έχασαν σε αρκετές περιπτώσεις τον επιθετικό της Κέρκυας, Κυβελίδη. Στις εναέριες μονομαχίες ήταν πολύ καλός.

Τόσκας: Ότι γράψαμε για τον Αυλωνίτη ισχύει και για τον Τόσκα.

Παντίδος: Βοήθησε πολύ αμυντικά. Σωστές τοποθετήσεις και δυνατός στις μονομαχίες με τους παίκτες της Κέρκυρας.

Ρόκας: Πολύ καλή η παρουσία του. Πολύ τρέξιμο στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Αμυντικά βοήθησε πολύ και επιθετικά προσπάθησε να περάσει μπαλιές στους πλάγιους επιθετικούς.

Σάμαρης: Καλή απόδοση από τον Σάμαρη. Έφτιαχνε το παιχνίδι της ομάδας και από τα πόδια του περνούσαν σχεδόν όλες οι επιθετικές ενέργειες του Πανιωνίου. Είχε και δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο, μετά από όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Γουνδουλάκης: Δεν μπόρεσε να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα. Βέβαια δεν αγωνίστηκε και στην θέση του, καθώς βρέθηκε στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Ντούνης: Κυνήγησε όσες φάσεις μπορούσε. Έκανε κάποιες καλές ατομικές ενέργειες, οι οποίος δυστυχώς δεν έφεραν αποτέλεσμα.

Κολοβός: Αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης και σε γενικές γραμμές τα πήγε καλά. Πέτυχε ένα τέρμα, ενώ έφτασε αρκετές φορές στην επίτευξη και ενός ακόμη τέρματος.

Οκόγε: Η αλήθεια είναι πως και που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, δεν μπόρεσε να φανεί σχεδόν καθόλου στο παιχνίδι. Προσπάθησε να κάνει κάποιες ενέργειες, όμως ο προσωπικός του αντίπαλος, ο Ζουμπουλάκης, βγήκε νικητής στις περισσότερες μεταξύ τους μονομαχίες.

Μενδρινός: Βοήθησε με την είσοδο του ο Μενδρινός. Κράτησε μπάλα, πήρε κάποια φάουλ και γενικότερα προώθησε σωστά την μπάλα προς την περιοχή των γηπεδούχων.

Νπεγλεκτσής: Στα λεπτά που αγωνίστηκε δεν τροφοδοτήθηκε από τους συμπαίκτες του και έτσι δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία του Αναστασόπουλου.

1 σχόλιο

  1. Το λαθος του Γιαννακοπουλου στο δευτερο γκολ δεν ειναι το πως διωχνει την μπαλα, αφου αλλαξε πορεια λιγο πριν φτασει σε αυτον και ηταν πολυ δυσκολη αποκρουση.
    Το λαθος του ειναι στο πως απλωνει το κορμι του στην δευτερη προσπαθεια. Θεωρω οτι αν ειχε απλωθει σωστα και πανω στην μπαλα, θα το ειχε σωσει.
    Δυστυχως ομως εχουμε παρει από την αρχη της χρονιας την αποφαση να ρισκαρουμε στην πιο κρισιμη θεση. Πιστευω οτι με εναν απλα εμπειρο τερματοφυλακα, η ομαδα θα ειχε σωθει ηδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή