Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φουλ ρυθμοί ενόψει ΠΑΟΚ

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκε και την Πέμπτη η προετοιμασία του Πανιωνίου για το ερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Οι παίκτες ...

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκε και την Πέμπτη η προετοιμασία του Πανιωνίου για το ερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.


Οι παίκτες του Ιστορικού γυμνάστηκαν σε φουλ ρυθμούς, με τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο να βλέπει τον Αλέξανδρο Κούρο να βγάζει για μία ακόμη μέρα κανονικά το πρόγραμμα και έτσι μπορεί να τον υπολογίζει για το ματς της Τούμπας.

Πάντως, ακόμη δεν έχει αποφασίσει αν θα τον ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, όπως δήλωσε και ο ίδιος στην συνέντευξη Τύπου, καθώς ο νεαρός μπακ απουσίαζε αρκετό καιρό από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και ίσως ο προπονητής του Πανιωνίου κρίνει πως ο ποδοσφαιριστής δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος για να βοηθήσει τους "κυανέρυθρους".

Από εκεί και πέρα, θυμίζουμε πως εκτός "μάχης" έχουν τεθεί οι Αυλωνίτης, Σάμαρης και Ρόκας, οι οποίοι έχουν δηλωθεί να εκτίσουν την ποινή της τιμωρίας τους στον αγώνα με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης. 

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο