Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καββαδάς στα panionianea.gr: «Παίξαμε δυνατά και σωστά»

Επέστρεψε από τον τραυματισμό του και στο Παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ πραγματοποίησε την καλύτερη του φετινή εμφάνιση, πετυχαίνοντας 15 πόντους. Ο...

Επέστρεψε από τον τραυματισμό του και στο Παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ πραγματοποίησε την καλύτερη του φετινή εμφάνιση, πετυχαίνοντας 15 πόντους.


Ο λόγος, φυσικά, για τον Βασίλη Καββαδά, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη νίκη των κυανέρυθρων επί του «δικέφαλου του Βορρά», αλλά και στην στήριξη των φιλάθλων του Ιστορικού προς την ομάδα.

«Εμείς ήμασταν συγκεντρωμένοι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Ακολουθήσαμε το πλάνο που είχαμε και παίξαμε δυνατά και σωστά. Πιάσαμε καλή απόδοση», τόνισε αρχικά ο Έλληνας σέντερ , για να συνεχίσει:

«Ο κόσμος στάθηκε στο πλευρό μας και στα σαράντα λεπτά. Μας έδωσε ώθηση και θέλουμε να είναι δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι».

Ο νεαρός άσος αναφέρθηκε και στην δική του πολύ καλή απόδοση στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Είμαι ικανοποιημένος από τον εαυτό μου. Προέρχομαι από έναν τραυματισμό και πιστεύω πως μπορώ να δείξω ακόμα περισσότερα πράγματα στο παρκέ».

Κλείνοντας, συμπλήρωσε: «Θέλουμε πάνω απ’ όλα να έχουμε την υγεία μας και τα υπόλοιπα σιγά-σιγά με υπομονή θα έρθουν».

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια