Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κάνε μου μια χάρη...

Να ξεκινήσει με το δεξί στο... 2013 θέλει ο Πανιώνιος, όπου σήμερα το μεσημέρι (15:00) αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Άρη. Η ομάδα του...

Να ξεκινήσει με το δεξί στο... 2013 θέλει ο Πανιώνιος, όπου σήμερα το μεσημέρι (15:00) αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Άρη.


Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου θα επιδιώξει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, με τον Έλληνα προπονητή, βέβαια, να έχει να αντιμετωπίσει πολλές σημαντικές απουσίες.

Πιο συγκεκριμένα, εκτός αγώνα έχουν τεθεί οι τραυματίες Κουλουχέρης, Κούρος και οι τιμωρημένοι Αραβίδης, Μενδρινός. 

Έτσι, δεν αποκλείεται θέση στο βασικό σχήμα να πάρει ο νεοαποκτηθείς Τόσκας, καθώς δεν υπάρχει άλλος διαθέσιμος κεντρικός αμυντικός, πλην του Αυλωνίτη. 

Οπότε, στους πρώτους έντεκα, αναμένεται να ξεκινήσουν οι: Περιστερίδης, Κούρντι, Ρόκας, Αυλωνίτης, Τόσκας, Ανδράλας, Σάμαρης, Γουνδουλάκης, Κολοβός, Ντούνης και Καμπάνταης.

Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν και οι: Κοντοχρήστος, Παναγιωτούδης.

Η αποστολή του Πανιωνίου αποτελείται από τους: Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Ανδράλας, Τόσκας, Παναγιωτούδης, Ρόκας, Κοντοχρήστος, Ντούνης, Καμπάνταης, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Κολοβός, Οκόγιε, Γιαννούλης, Αυλωνίτης, Σμυρλής, Μπούζας.

Άρης-Πανιώνιος: 15:00


1 σχόλιο

  1. Πάμε καλά; Θέση διεκδικεί ο Παναγιωτούδης; Είναι δυνατόν να ξεκινήσει βασικός μέσα στου Χαριλάου ένας 18χρονος που πήραμε πριν 3 μέρες δανεικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή