Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αραβίδης: «Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό»

Ο πρώτος σκόρερ του Πανιωνίου, Χρήστος Αραβίδης μίλησε για την κατάσταση της ομάδας και τη ψυχολογία της, για το αν υπάρχει πίεση, αλλά και ...

Ο πρώτος σκόρερ του Πανιωνίου, Χρήστος Αραβίδης μίλησε για την κατάσταση της ομάδας και τη ψυχολογία της, για το αν υπάρχει πίεση, αλλά και για την προσεχή αντίπαλο των "κυανέρυθρων", Βέροια.


Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για την προετοιμασία της ομάδας: "Κοιτάξαμε τα λάθη που κάναμε στον αγώνα με τον Άρη. Ήταν ένα καλό παιχνίδι σε γενικές γραμμές. Από εκεί και πέρα όμως, μας έλειψε η ουσία, η οποία είναι οι τρεις βαθμοί. Θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει κάποια λάθη για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Σειρά έχει η Βέροια, μια δύσκολη ομάδα, την οποία σεβόμαστε. Διαθέτει καλούς παίκτες, αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο ευελπιστώντας ότι θα επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα".

Για την ψυχολογική κατάσταση της ομάδας: "Σίγουρα όλοι θα θέλαμε να κερδίζουμε και να πετυχαίναμε κάποια αποτελέσματα που θα μας έφερναν πιο ψηλά στη βαθμολογία. Εφόσον δεν έρχονται αυτά, κοιτάζουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, να μη χαλάμε ότι έχουμε χτίσει μέχρι σήμερα. Κι αυτό νομίζω ότι κάνει καλό στη ψυχολογία μας γιατί συνεχίζουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο ρυθμό. Όταν και εφόσον επανέλθουμε στις νίκες και ευελπιστούμε να είναι το συντομότερο, τότε θα έχουμε και ψυχολογική ανάταση".

Για τον αγώνα με τη Βέροια: "Είναι μία ομάδα, η οποία πιέζει τον αντίπαλο. Περιμένουμε και εμείς να μας πιέσει. Έχουμε έναν τρόπο παιχνιδιού, ο οποίος κατά τη διάρκεια της εβδομάδας εμπλουτίστηκε με διάφορα στοιχεία που θα μας βοηθήσουν να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Για το μήνυμα στον κόσμο: "Τον θέλουμε κοντά μας. Θέλουμε να γεμίζει το γήπεδο και όσοι μπορούν να έρχονται να μας βοηθάνε. Όσοι και να έρθουν, εμείς θα κάνουμε το καθήκον μας, θα μπούμε στο γήπεδο και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχουμε τον στόχο μας".

Για το αν υπάρχει πίεση: "Μια πολύ καλή ομάδα με τα δείγματα που έχουμε παρουσιάσει από την αρχή, έστω κι αν στα τελευταία παιχνίδια δεν έχουμε πετύχει όσα θα θέλαμε, σ' αυτές τις καταστάσεις δείχνει τον χαρακτήρα της. Έχουμε πετύχει να κρατάμε τον χαρακτήρα μας και τα στάνταρ μας σε υψηλά επίπεδα, ακόμα και σε αυτή την άσχημη πορεία. Δεν σκύβουμε το κεφάλι, δεν συμβαίνει κάτι το οποίο μπορεί να μας απογοητεύσει. Μπορούμε να πάμε καλύτερα έχοντας γνώμονα αυτό".

2 σχόλια