Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συζητήσεις για επέκταση με «Ελέ»

Μπορεί τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα να έχουν φέρει απογοήτευση στο στρατόπεδο του Πανιωνίου, ωστόσο οι άνθρωποι του Ιστ...

Μπορεί τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα να έχουν φέρει απογοήτευση στο στρατόπεδο του Πανιωνίου, ωστόσο οι άνθρωποι του Ιστορικού στηρίζουν απόλυτα τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, με τον οποίο μάλιστα -σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr- έχουν ξεκινήσει και συζητήσεις για την επέκταση της μεταξύς τους συνεργασίας.


Οι διοικούντες των κυανέρυθρων έχουν να πουν τα καλύτερα για την δουλειά που κάνει καθημερινά ο νεαρός προπονητής στην ομάδα, ενώ και η σοβαρή και διακριτική στάση που έχει κρατήσει ο "Ελέ" στην έως τώρα παρουσία του στον σύλλογο έχει εκτιμηθεί από την διοίκηση.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr, οι άνθρωποι του Πανιωνίου έχουν εκφράσει την  επιθυμία τους στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα για 1,5 ακόμα χρόνο, με τον Έλληνα τεχνικό να παρουσιάζεται θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο.

Άλλωστε, και από την μεριά του ο "Ελέ" δεν έχει κανένα παράπονο από την διοίκηση όσον αφορά το θέμα της δουλειάς του στο αγωνιστικό κομμάτι, γνωρίζοντας βέβαια και τα οικονομικά δεδομένα τόσο του συλλόγου, όσο και γενικότερα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σύντομα, μάλιστα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν περισσότερες εξελίξεις στο εν λόγω θέμα...

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καρμίρης

16 σχόλια

  1. Οτι καλύτερο έχω ακούσει τις τελευταίες ημέρες...Κάνανε και κάτι σωστό...Δημήτρη ανανέωσε και δεν θα χάσεις..είναι ευκαιρία να ψηθείς στον Πανιώνιο...Άντε να δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αφού στόχος μας είναι η σωτηρία, δεν περιμένουμε να σωθούμε πρώτα και μετά; να ανανεώσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ananeoste kai ton andrala na min xasoume ta kelepouria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ! Ο ΕΛΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ! Η ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΩΣΤΑ.. ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΑΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Etsi prepei!!!!me ele sto timoni!!!kai na kopoun ta sxolia gia to mitsara!!i mipws na erthei o pantelidis...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΡΙΝΙΟ!!!!!!!!! ΦΕΥΓΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΡΙΝΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΗ Η ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΕΙΡΟΣ ΑΛΛΑ ΣΟΒΑΡΩΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΝΑ ΕΠΕΚΤΙΝΕΤΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΡΙΤΟΥΣ
    Μ.Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. KALA THA KANETE INE SOVAROS ERYATIKOS KAI PSIXOLOYOS BORI NA PARI TO 100% APODOSIS TON PEKTON BORI NA INE ARXARIOS ALA EXI PROOPTIKH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στα επομενα 3 ματς θα φανει αν πρεπει να αναννεωθει το συμβολαιο του Ελε ή οχι. Τωρα που σφιξαν τα γαλατα που ελεγε και ο Μενδρινος,να δουμε πως θα αντιδρασει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλά θα κάνετε και μην ακούτε αυτούς που πάντα βρίσκουν να γκρινιάζουν, τους βαρεθήκαμε
    ο ελέ πάει μια χαρά και αξίζει να είναι και του χρόνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να και μια σωστή κίνηση αντάξια ομάδων του εξωτερικού που επιμένουν κ δεν αλλαζουν προπονητή κάθε μήνα ..αντε κάθε 1,5 μήνα. Εχει κάνει τη διαφορά φέτος και ψάχνει λύσεις να μπαλώσει την 11αδα. Δικό του έργο ειναι η 5η θέση κ αν εκανε λάθη, δείξτε εναν που δεν κάνει όταν δουλευει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ... ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ..! ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΤΗΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ "ΟΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ 2 ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ"... ΕΛΠΙΖΩ ΜΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ! Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΕ ΤΙΣ 2 ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ... ΑΛΛΑ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ Η 5Η ΘΕΣΗ" ΠΟΥ ΠΑΛΙΑ ΗΤΑΝ 5Η ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ 7Η ΚΑΙ ΜΕ 6 ΒΑΘΜΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ... ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ..! ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΘΕΣΗ??? ΟΙ 21 ΒΑΘΜΟΙ ΜΑΣ ΗΡΘΑΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΑΚΙ ΤΟΥ ΕΛΕ??? ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΗΤΤΕΣ ΧΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΕΛΕ..! ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΛΑΘΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ Ο ΕΛΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ 7 ΗΤΤΕΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΜΕ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
    ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ,ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ,ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΙΗΚΗΣΗ[ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ]ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή