Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μίλμπουρν: «Δείξαμε ποια είναι καλύτερη ομάδα»

Ενας απο τους πρωταγωνιστές της σπουδαίας νίκης του Πανιώνιου επί του ΠΑΟΚ  ήταν ο Λάντον Μίλμπουρν, ο οποίος προσέφερε ουσία (12 πόντοι, ...

Ενας απο τους πρωταγωνιστές της σπουδαίας νίκης του Πανιώνιου επί του ΠΑΟΚ  ήταν ο Λάντον Μίλμπουρν, ο οποίος προσέφερε ουσία (12 πόντοι, 10 ριμπάουντ) αλλά και θέαμα με ορισμένα από τα καλύτερα χάι-λάιτ της σεζόν.

Ο Αμερικανός φόργουορντ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, την... απάντηση των συμπαικτών του αλλά και τις δύο φάσεις που σημάδεψαν την αναμέτρηση.

«Ήταν μία πάρα πολύ σημαντική νίκη για τον Πανιώνιο επί ενός σπουδαίου αντιπάλου που έχει ακριβώς τους ίδιους στόχους με εμάς», ήταν τα πρώτα λόγια του Μίλμπουρν ο οποίος πρόσθεσε. «Σε όλη τη διάρκεια της διακοπής δουλέψαμε πάνω σε αυτό το παιχνίδι και απ’ ότι φάνηκε στο γήπεδο δουλέψαμε καλά. Ακολουθήσαμε κατά γράμμα το πλάνο του προπονητή μας αλλά το κυριότερο είναι ότι βγάλαμε ενέργεια στο παρκέ και στις δύο πλευρές του γηπέδου».

Όσο για το αν η νίκη του Πανιώνιου ήταν εύκολη ή την έκαναν οι παίκτες της ομάδας να μοιάζει με εύκολη ο Μίλμπουρν απάντησε: «Εμείς το κάναμε να δείχνει εύκολο με την απόδοσή μας κυρίως στην 3η περίοδο αλλά και με την άμυνά μας σε όλο τον αγώνα. Είχαμε συγκεκριμένες εντολές από τους προπονητές για το πως να περιορίσουμε τα ατού του αντιπάλου και αυτό κάναμε βγάζοντάς τον ΠΑΟΚ εκτός ρυθμού».

Ο Μίλμπουρν πάντως θεωρεί ότι οι παίκτες του Πανιώνιου είχαν ένα έξτρα κίνητρο για αυτό τον αγώνα. «Οι αντίπαλοί μας μιλούσαν για αυτό το ματς εδώ και ένα μήνα. Αυτό μας πόρρωσε και μας συσπείρωσε ακόμη περισσότερο. Θέλαμε να αποδείξουμε ότι ειδικά στο δικό μας σπίτι μπροστά στους φοβερούς φιλάθλους μας εμείς είμαστε οι καλύτερη ομάδα και τα καταφέραμε», είπε ο Αμερικανός φόργουορντ ο οποίος σχολίασε και στις δύο θεαματικές φάσεις στις οποίες ήταν πρωταγωνιστής. Το μπλοκ στον Χάτσερ στο πρώτο ημίχρονο και το αλει-ουπ κάρφωμα στην 3η περίοδο.

«Στην πρώτη φάση έκανα μία λάθος πάσα στο κέντρο του γηπέδου. Είδα τον Χάτσερ να φεύγει στον αιφνιδιασμό και είπα μέσα μου πως πρέπει να κάνω τα αδύνατα-δυνατά για να διορθώσω το λάθος μου. Δεν είχα πρόθεση να του κάνω φάουλ αλλά έτρεξα όσο γρηγορότερα γίνεται για να τον σταματήσω στον αέρα όπως και έγινε».

 Όσο για τη δεύτερη; «Μετά από μία καλή άμυνά μας ο Νίκος (σ.σ. Παππάς) έφυγε στον αιφνιδιασμό, με είδε και μου πέταξε τη μπάλα στον αέρα για να καρφώσω δυνατά. Ήταν πολύ μεγάλη η χαρά μου που βγάλαμε μία τόσο όμορφη φάση που ξεσήκωσε τους οπαδούς μας και ανήκουν συγχαρητήρια και στην ομάδα για την αμυντική της προσπάθεια και στο Νίκο για την εξαιρετική πάσα».

Δεν υπάρχουν σχόλια