Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ούτε τώρα...

Ούτε στο "Κλεάνθης Βικελίδης" κατάφερε να σταματήσει το αρνητικό σερί των τελευταίων αγώνων ο Πανιώνιος, όπου ηττήθηκε από τον...


Ούτε στο "Κλεάνθης Βικελίδης" κατάφερε να σταματήσει το αρνητικό σερί των τελευταίων αγώνων ο Πανιώνιος, όπου ηττήθηκε από τον Άρη με 2-1.

Οι κυανέρυθροι αν και είχαν καλή παρουσία στον αγώνα, δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την ήττα από την ομάδα της Θεσσαλονίκης και πλέον μετρούν πέντε ήττες στα τελευταία ισάριθμα παιχνίδια.

Ο Άρης προηγήθηκε με τον Αγγελούδη στο 29', με τον Ντούνη να φέρνει στα ίσια το ματς στο 42', όμως ο Αγκάνθο στο 80' έδωσε τη νίκη στους "κίτρινους". Πολλές οι καθυστερήσεις στα τελευταία λεπτά από τους γηπεδούχους, καμία κάρτα από τον Γιάχο!

Το παιχνίδι
Το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά ήταν μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να επιβάλουν τον ρυθμό τους.

Από το 15ο λεπτό οι γηπεδούχοι ανέβασαν λίγο την απόδοση τους, χωρίς ωστόσο να μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα προς την εστία του Περιστερίδη.

Τελικά ο Άρης είχε την τύχη με το μέρος του και στο 29’ ευτύχισε να πάρει κεφάλι στο σκορ.

Ο Γιαννιωτάς κέρδισε ένα αμφισβητούμενο φάουλ από τον Ρόκα, φάουλ από το οποίο και προήλθε το γκολ των γηπεδούχων, όπου ο Αγγελούδης με διπλή προσπάθεια άνοιξε το σκορ.

Στα επόμενα λεπτά ο Πανιώνιος ανέβασε τον ρυθμό του, προσπαθώντας να φτάσει στην ισοφάριση. Κάτι που τελικά και έγινε στο 42’, με σκόρερ τον Μάρκο Ντούνη.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Ιστορικού δέχτηκε την μπαλιά από τον Ρόκα, και αφού ελευθερώθηκε από τον προσωπικό του αντίπαλο, έκανε το πλασέ και έφερε το ματς στα ίσια!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιστορικός μπήκε πολύ καλύτερα από τον αντίπαλο του, έχοντας την κατοχή της μπάλας.

Μάλιστα, οι κυανέρυθροι πίεζαν ανά διαστήματα, προκειμένου να φτάσουν σε ένα ακόμη τέρμα. Κύριοι εκφραστές των επιθετικών ενεργειών για τον Πανιώνιο, ήταν οι Ντούνης και Κολοβός.

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι περίμεναν την ομάδα του Ελευθερόπουλου, μη μπορώντας να απειλήσουν επιθετικά.

Δυστυχώς, όμως, μία αδράνεια της αμυντικής γραμμής του Πανιωνίου, έδωσε την ευκαιρία στον Άρη να πάρει εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ, παρά την διαφορετική εικόνα του παιχνιδιού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τριανταφυλλάκος κέρδισε την «μονομαχία» με τον Τόσκα, έκανε και την σέντρα, με τον Αγκάνθο  στο 80' να προλαβαίνει τον Κούρντι και με κοντινή κεφαλιά να γράφει το 2-1 για την ομάδα του.

Στη συνέχεια, ο Πανιώνιος προσπάθησε να αντιδράσει, όμως οι κακές τελικές επιλογές και οι ατελείωτες καθυστερήσεις των παικτών του Άρη, που σε κάθε λεπτό έπεφταν στο έδαφος ως τραυματίες,  δεν επέτρεψαν στην ομάδα να φτάσει για δεύτερη φορά στην ισοφάριση.

Άρης (Λούκας Αλκαράθ): Βελλίδης, Γιαννίτσης, Καζναφέρης, Αγγελούδης (65’ Τριανταφυλλάκος), Παπαστεριανός, Πουλίδο, Γιαννιώτας (55’ Αγκάνθο), Μαργαρίτης, Σουνάς (65’ Οικονομόπουλος), Καραγιάννης, Κοέλιο

Πανιώνιος (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Τόσκας, Ρόκας, Ανδράλας, Γουνδουλάκης (83’ Καμπάνταης), Σάμαρης, Ντούνης, Οκόγιε (69’ Παναγιωτούδης), Κολοβός

Θυμηθείτε ΕΔΩ την live εξέλιξη του παιχνιδιού...

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια