Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Και εμείς θα παίζουμε στην Ευρωλίγκα…»

Ήταν ανώτερος και το πήρε! O Πανιώνιος στο κατάμεστο κλειστό της Αρτάκης επικράτησε με 82-68 του ΠΑΟΚ και τον προσπέρασε στον βαθμολογικό πί...

Ήταν ανώτερος και το πήρε! O Πανιώνιος στο κατάμεστο κλειστό της Αρτάκης επικράτησε με 82-68 του ΠΑΟΚ και τον προσπέρασε στον βαθμολογικό πίνακα.


Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της, σχεδόν και στα 40 λεπτά του αγώνα, και δίκαια έφτασε στην κατάκτηση του... ροζ φύλλου!

Οι κυανέρυθροι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους στην τρίτη περίοδο, όπου και... έχτισαν επί μέρους σκορ 31-14! 

Το παιχνίδι

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, με το αποτέλεσμα της περιόδου να βρίσκει μπροστά τον Ιστορικό με 16-14.

Στα δεύτερα δέκα λεπτά, ο Πανιώνιος ανέβασε την απόδοση του, βελτίωσε την άμυνα του και κατάφερε να αυξήσει την διαφορά στους έξι πόντους, με το σκορ του ημιχρόνου να είναι 37-31.

Στην τρίτη περίοδο ο Ιστορικός ήταν ισοπεδωτικός και με τον Καββαδά να πετάει... φωτιές μέσα στην ρακέτα, πέτυχε ένα εντυπωσιακό επί μέρους σκορ με 31-14! 

Η ομάδα του Σφαιρόπουλου έβρισκε πολλές λύσεις στην επίθεση, ενώ και στην άμυνα ήταν αποτελεσματική.

Η εκπληκτική εμφάνιση των παικτών της ομάδας προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στην εξέδρα, με τους Πάνθηρες να μην σταματούν δευτερόλεπτο να τραγουδούν, σπρώχνοντας την ομάδα στη νίκη. 

Στην τελευταία περίοδο ο Πανιώνιος έδειξε μία... χαλάρωση, με τον ΠΑΟΚ να βάζει κάποια σουτ και να μειώνει την διαφορά.

Ο Παππάς, όμως, και ο Μίλμπουρν κατάφεραν να βρουν λύσεις στο επιθετικό κομμάτι, με το τελικό σκορ να είναι 82-68 υπέρ του Ιστορικού.

Το τέλος του αγώνα βρήκε τους "τρελαμένους" οπαδούς του Πανιωνίου να τραγουδούν το γνωστό σύνθημα "...και το κλειστό του χρόνου θα είναι τίγκα και εμείς θα παίζουμε στην Ευρωλίγκα".

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μπόγρης 8, Πέιν, Αθηναίου 8 (2), Κις 4 (1), Μίλμπουρν 12 (2), Αθανασούλας 3 (1), Μπατής 2, Γιάνκοβιτς 8 (1), Καββαδάς 15, Παππάς 20, Ντραγκίτσεβιτς 2, Μπούκερ

ΠΑΟΚ: Χάτσερ, Κασελάκης 6, Χαραλαμπίδης 8, ΜακΓκραθ 16 (1), Θεοδωράκος, Τσαϊρέλης 9, Δέδας 5 (1), Μαργαρίτης 3, Παπαδόπουλος 11, Χαριτόπουλος 10 (1)

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

6 σχόλια

  1. Nα ρωτήσω κι εγώ κάτι...έχουμε ελπίδες να υλοποιηθεί το σύνθημα? Δηλαδή αν βγούμε τρίτοι μπορούμε να παίξουμε σε προκριματικά της Ευρωλίγκα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι. Ευρωλίγκα έχουν κλειστό συμβόλαιο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός και τρίτη θέση δεν προβλέπεται για την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εχουμε δικαιωμα συμμετοχης στα προκριματικα οπως εκανε περσι και ο παοκ αλλα το κοστος συμμετοχης ειναι κοντα στα 80000 ευρω οι ομαδες που συμμετεχουν ειναι 8, προκρινεται μονο μια καιτο επιπεδο των ομαδων ειναι αρκετα υψηλo φετος νινητρια αναδειχθηκε η καντου και μεταξυ των ομαδων ηταν η καζαν και η οστανδη που αντιμετωπισαμε. δεδομενης της φετινης μας ευρωπαικης πορειας το ποσοστο επιτυχιας ειναιπολυ μικρο.για την ιστορια η ομαδα που προκρινεται ειναι συνηθως και η διοργανωτρια.επιπλεον ο Μπερτομεου ποτε δεν εβρισκε ελκυστικη την περιπτωση του πανιωνιου γιατι στο παρελθον απεδειξε δυστυχως οτι δεν εχει την αναλογη δυναμικη σε κοσμο(βλεπε φετινα παιχνιδια eurocup).Σε γενικες γραμμες η euroleagua ειναι μια διοργανωση που η συμμετεχοντες εγκρινονται κατα το μεγαλυτερο ποσοστο λογω οικονομικων κριτιριων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ισχύει πλέον αυτό με τα προκριματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτα καθημερινα αλλαζουν, μαλλον θα ισχυσει και φετος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μεγαλο λαθος της Euroleague ο ολος τροπος διοργανωσης, με τις 8 ομαδες και τις πραγματικα ελαχιστες πιθανοτητες προκρισης. Απο την αλλη και εμεις ως φιλαθλοι-οπαδοι δεν εχουμε στηριξει οσο πρεπει την ομαδα. Η παθογενεια του παλιου μικρου γηπεδου (οσο συναισθηματικα δεμενος και αν ειμαι με το Αρτακης) μας τραβαει πισω. Χρειαζομαστε ενα συγχρονο και μεγαλυτερο γηπεδο πχ 4-5.000 θεσεις, που σιγουρα θα ηταν πολος ελξης περισσοτερου κοσμου, αλλα που καιρος για τετοια ονειρα φοβαμαι...

    Νικος - East Attica

    ΑπάντησηΔιαγραφή