Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γουνδουλάκης: Περισσότερο ομαδικό πνεύμα

Ο αρχηγός του Πανιωνίου, Φανούρης Γουνδουλάκης, μίλησε για τον αγώνα με τον Άρη και την επικινδυνότητά του, την κατάσταση της ομάδας, αλλά κ...

Ο αρχηγός του Πανιωνίου, Φανούρης Γουνδουλάκης, μίλησε για τον αγώνα με τον Άρη και την επικινδυνότητά του, την κατάσταση της ομάδας, αλλά και για το αν είναι σε θέση να κάνει μια νέα αρχή.


Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το παιχνίδι με τον Άρη: "Ξεκινάει ο δεύτερος γύρος και αυτά τα παιχνίδια περνάνε και δεν ξαναέρχονται. Πρέπει να σβήσουμε το κακό διάστημα του τελευταίου μήνα. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Όλα είναι δύσκολα. Το ξέρουμε, το είδαμε και στον πρώτο γύρο. Εμείς, πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά που κάνουμε με τον προπονητή μας".

Για τη μίνι προετοιμασία: "Όλα αυτά καλά είναι. Μαζευτήκαμε, δουλέψαμε πραγματικά, στο ποδόσφαιρο, τα τακτικά κομμάτια, η φυσική κατάσταση, όλα αυτά είναι σημαντικά και πρέπει να είσαι σε ένα καλό επίπεδο. Από εκεί και πέρα, τα παιχνίδια είναι εντελώς διαφορετικά και εμείς αυτά πρέπει να τα δείχνουμε μέσα στο παιχνίδι. Σ' ένα μεγάλο μέρος του πρώτου γύρου το δείξαμε αυτό, όχι όμως και τον τελευταίο μήνα. Πρέπει να ξεκινήσουμε πάλι να κάνουμε όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις για να δούμε καλύτερο μέλλον".

Για το αν η ομάδα του θα διαγράψει τα άσχημα αποτελέσματα: "Πρέπει να πάμε εμείς οι ποδοσφαιριστές με περισσότερο ομαδικό πνεύμα, έτσι όπως ήμασταν στην αρχή του πρωταθλήματος και νομίζω πως όλα θα πάνε καλά".

Για τη κρισιμότητα του αγώνα με τον Άρη: "Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Κανείς δεν περίμενε να έχουμε μαζέψει 21 βαθμούς στο πρώτο γύρο, αν και νομίζω πως θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους. Αυτό δεν έχει σημασία. Και εμείς έχουμε ανάγκη τους βαθμούς και ο Άρης τους έχει επίσης, αλλά ο καθένας παίζει για την ομάδα του και τη νίκη".

Για το τι ξεχωρίζει από τον Άρη: "Όταν παίζεις με έναν αντίπαλο δεν κοιτάς ατομικά. Σίγουρα θα έχει κάποιους παίκτες, 2-3 περισσότερο ποιοτικούς από τους άλλους. Εμείς δουλεύουμε στο πλάνο μας και προσπαθούμε να είμαστε εμείς έτοιμοι και να αντιμετωπίσουμε τον Άρη. Να παρουσιαστούμε καλύτεροι και να πάρουμε τη νίκη".

Δεν υπάρχουν σχόλια