Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φτάνει πια...

Γράφει ο Γιώργος Κωτσόπουλος... Και η αηδία έχει τα όριά της. Κάποιο σοβαρό όργανο πρέπει επειγόντως να ασχοληθεί με το ζήτημα της Ελληνικ...

Γράφει ο Γιώργος Κωτσόπουλος...


Και η αηδία έχει τα όριά της.
Κάποιο σοβαρό όργανο πρέπει επειγόντως να ασχοληθεί με το ζήτημα της Ελληνικής διαιτησίας.

Αυτό που παρακολουθήσαμε σήμερα ήταν τσίρκο.

Δεν κατάφερε να παίξει μπάλα ο Ιστορικός σήμερα αν και έδειξε ότι μπορούσε. Η Βέροια κατέστρεψε το ποδόσφαιρο με τον ίδιο τρόπο που κάνουν πολλές ομάδες αδυνατώντας να σταθούν στο ύψος του αντιπάλου τους.

Ο 'άρχων' του αγώνα όμως βοήθησε τους φιλοξενούμενους να δραπετεύσουν με τον βαθμό της ισοπαλίας με ανάποδα σφυρίγματα σε βαθμό που και οι λιγοστοί φίλοι της ομάδας να ακούγονται λες και ο ναός ήταν γεμάτος.

Το σημερινό απόγευμα ήταν ιδανικό για γήπεδο. Αν περιμένουμε τον ΠΟΚ και τον ΠΑΟΚ για να δούμε παραπάνω κόσμο, μάλλον θα μιλάμε για την επόμενη περίοδο αφού όλους τους έχουμε εκτός στο δεύτερο γύρο.

Αυτοί είμαστε λοιπόν. "1357". Ας το πάρουμε απόφαση.

ΥΓ. Καλή επιτυχία στην πρωτοπόρα ομάδα του κου Σφαιρόπουλου στο αυριανό ντέρμπυ που κλείνει την μπασκετική αγωνιστική.

16 σχόλια

  1. Tha to vrizete kai ayton!!!pou tha paei!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Σφαιροπουλος ειναι ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ο Ελε ισως καποια μερα να γινει! Μονο αδαης θα εβριζε το Σφαιροπουλο!

    Νικος -East Attica-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Re mia xara einai o sfairo!!!!gia tous aksestous pou theloun na legontai panionioi lew!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...μα ούτε με το ποκ κόβουμε εισιτήρια! πόσα κόψαμε με οσφπ; 1900; με παο; πάνω από 2500;
    Πιστεύω ότι σε αυτό ευθύνεται η χρόνια κακή πολιτική των εκάστοτε διοικούντων του Πανιωνίου! Η γειτονειοποίηση του Πανιωνίου! Δηλαδή έχουν κάνει τον Πανιώνιο,ομάδα 'γειτονιάς'(από Ιστορικό!)...Ν.Σμύρνη και τριγύρω περιοχές! (Μπραχάμι,Δάφνη,Ηλιούπολη,Π.Φ.).
    Κάποτε έβλεπα στο γήπεδο φίλους μου από Ψυχικό,Λιόσια,Κηφισιά,Άνδρο (όπως και γω), Μύκονο (θυμάστε το σχεδόν μόνιμο, σε κάθε εντός ματς, πανό;)
    Προπονητές τύπου Ελευθερόπουλου,που αγωνίζονται αποκλειστικά για τον μη υποβιβασμό της ομάδας,εκπληρώνουν τις φιλοδοξίες αυτών που χρόνια τώρα κάνουν κουμάντο στον Πανιώνιο και τον θέλουν ομάδα γειτονιάς και ομάδα της 'Πανιώνιας οικογένειας'!
    ε,οι ομάδες γειτονιάς κόβουν παραπάνω από 2000 εισιτήρια; γιατί παραπονείστε; Ξέρετε πόσο ακριβά είναι τα εισιτήρια,για νάρθει κάποιος από την Άνδρο η την Μύκονο η την Κόρινθο,ή (άντε) από τα Λιοσια,την Κηφισιά....για να δούν μια γειτονική (μικρή) ομάδα που αγωνίζεται συνέχεια για τον μη υποβιβσμό της; την βλέπει καλύτερα,οικονομικότερα και χωρίς να χαλάει την ψυχική του υγεία απ την τηλεόραση στην καφετέρεια της γειτονιάς του!
    Για να δει κάποιος μια Ιστορική ομάδα με πραγματικούς στόχους και η οποία προσφέρει σε όλους ψυχική ευφορία,τα έξοδα είναι μηδαμινά,μη υπολογίσιμα!
    Με λυπεί που γράφω έτσι απογοητευμένος,αλλά σε λίγα χρόνια ο Πανιώνιος θα φτάνει στα όρια του Μίλωνα και του τυροπιτάδικου,της Ευαγγελικής και της Λεοντείου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απορρώ που είδατε σήμερα το ότι μας αδίκησε η διαιτησία!!!
    Δείτε καρέ-καρέ το βίντεο του αγώνα και πείτε μου.

    Δεν θα ήταν κακό να κάνουμε την αυτοκριτική μας που και που. Ας δούμε τα εγκλήματα που έχουν κάνει η διοίκηση και ο προπονητής με την διαχείρηση του ρόστερ και ας μην κυνηγούμε ανεμόμυλους.
    Μια χαρά ήταν η διαιτησία σήμερα κι αν ήθελε να σε τελειώσει θα έδινε το πέναλντι στην Βέροια στο β'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εδώ και μερικές κυριακές, με αποκορύφωμα την σημερινή, ο Ελευθερόπουλος θεωρείται ως μη επιθυμητός από οτι καταλαβα σημερα στο γηπεδο...
    Ο κάθε άξεστος που πάει στο γήπεδο και βρίζει από το 1ο μέχρι το τελευταίο λεπτό τον Πανιώνιο; Είναι καλύτερος; Θα πείτε τουλάχιστον αυτός ΠΑΕΙ

    Γιατί υπάρχουν κι άλλοι που δεν πατάνε ποτέ... Δικαιολογημένοι και αυτοί γιατί οι εποχές είναι δύσκολες...

    Ε τότε ας το πάρουμε απόφαση... Αυτή η βαθμολογική θέση μας ανήκει... Στην ομάδα με τους 2000 οπαδούς στο γήπεδο... Από τους οποίους, τουλάχιστον οι 1000 βρίζουν εκνευριστικά επίμονα λες και ανήκουν στους φιλοξενούμενους. Και αν τολμήσουμε να πουμε κάτι μας κάνουν και τους νταήδες με ηλίθιες δικαιολογίες του τύπου ¨αν σου αρέσει αλλιώς μην έρχεσαι" "γήπεδο είναι όχι εκκλησία" και τέτοιες μαλα@@@ες.
    Αν είμαι υπερβολικός ας βγει κάποιος και ας το πει...Από τις πρώτες του μέρες στο γήπεδο ως Πανιώνιος θυμάται ποτέ Κυριακή να μην έχει δίπλα του τουλάχιστον 3 με 4 μα@@@@κες;

    Ακόμα και ο Ελευθερόπουλος να φύγει λοιπόν, δεν θα αλλάξει κάτι δραματικά. Εκτός και αν βρεθεί κανένα άλλο θύμα όπως ο Τσακίρης να του ρουφήξουμε το αίμαι... Που τον έχουμε κάνει και τον χειρότερο εχθρό μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγγνώμη αλλά ουδεμία αδικία υπήρξε εις βάρος μας σήμερα από τη διαιτησία! Ο Ντούνης σκοπίμως σταμάτησε την μπάλα με το χέρι του και ο Ρόκας έριξε μία ωραιότατη βουτιά για να εκμαιεύσει πέναλτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εγω παντως θα συνεχισω να πηγαινω γηπεδο γιατι ειμαι ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, και οχι γιατι η ομαδα κοβει 5000 εισητηρια ή ειναι ομαδα <>. Σιγουρα ο ελε εχει τα κολημματα του αλλα εγω τουλαχιστον στον πρωτο γυρο ειδα μπαλιτσα που χρονια ειχε να παιξει ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.πιτσιρικαδες ειναι ψυχολογια χρειαζονται.Σιγουρα παντως η γκρινια δεν βοηθαει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΑΦΝΕΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΑΕ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΤΕ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΟΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΔΩ.
    ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΥΤΟ ΜΕ "ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ" ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΗ ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ! ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ... ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ! ΘΥΜΑΣΤΕ ΧΡΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΜΕ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ? ΑΠΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΙΑΣΑΡΙΚΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΙ ΕΝΑ "ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ" ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ! "ΔΥΣΤΥΧΩΣ"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. υγ. υπαρχει αυξηση στον αριθμο των εισιτηριων απο περσυ κατα 20%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λογικό! Αφού υπάρχει μείωση στα διαρκείας 70%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μήπως το σκόπιμο σταμάτημα της μπάλας από τον Γεωργέα, με τον διαιτητή στα 2 μέτρα, το έδωσε??? Ακριβώς ίδια φάση με του Ντούνη...

    Ο Αμπάρκιολης ήταν κάκιστος εχθές και για τις δυο ομάδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 12 44 σε εχει ενημερωσει η δοικηση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αφου δεν χρησιμοποιησε τον Κολοβο γιατι τον δηλωσε να εκτισει την ποινη του με ΑΕΚ και οχι χθες ? Δεν ειναι σοβαρο λαθος αυτο ? Παντως αυτος ο αποκλεισμος απο Φωστηρα θα τον ακολουθει παντα αν τον ειχε περασει δεν θα ακουγε τοσα χθες

    ΑπάντησηΔιαγραφή