Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Δουλειά» ενόψει Ολυμπιακού

Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε την Τετάρτη (09/01) η προετοιμασία του μπασκετικού Πανιωνίου για το ερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τ...

Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε την Τετάρτη (09/01) η προετοιμασία του μπασκετικού Πανιωνίου για το ερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.


Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα και έτσι χωρίς δυσκολίες προετοιμάζει κατάλληλα τους παίκτες του για το δύσκολο ματς του ΣΕΦ.

Ο 45χρονος τεχνικός δουλεύει περισσότερο στο κομμάτι της άμυνας, καθώς θεωρεί πως η ομάδα μπορεί να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο στον συγκεκριμένο τομέα.

Από εκεί και πέρα, έχουν ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες συναντήσεις ανάμεσα στον Γιάννη Σφαιρόπουλο και παίκτες του συλλόγου, με τον Έλληνα προπονητή να θέλει, κυρίως, να τα πει με εκείνους που δεν έχουν πιάσει ακόμη πολύ μεγάλη απόδοση.

Πιο συγκεκριμένα, ο τεχνικός του Ιστορικού περιμένει περισσότερα από τους Μαρκ Πέιν και Κρις Μπούκερ, και στην συνάντηση που είχε μαζί τους προσπάθησε να τους ανεβάσει την ψυχολογία, τονίζοντας τους πως πιστεύει στις δυνατότητες τους.

Συντάκτης: Αγγελική Κουρεμένου

Δεν υπάρχουν σχόλια