Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ενδιαφέρον Μπεθάνη για τον Πανιώνιο;

Επενδυτικό ενδιαφέρον για τον Πανιώνιο φέρεται πως έχει προκύψει τον τελευταίο καιρό. Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Spo...

Επενδυτικό ενδιαφέρον για τον Πανιώνιο φέρεται πως έχει προκύψει τον τελευταίο καιρό.


Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Sportday", ο Παναγιώτης Μπεθάνης έχει εκφράσει τo ενδιαφέρον του για να αναλάβει τη διοίκηση της κυανέρυθρης ΠΑΕ.

Σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της ομάδας της Κορίνθου, επικοινώνησε πριν από περίπου δύο εβδομάδες με τους παράγοντες της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ, προκειμένου να τους ενημερώσει για τις προθέσεις του.

Μάλιστα, η εφημερίδα αναφέρει πως ο Μπεθάνης παρουσιάζεται έτοιμος να διαθέσει περισσότερο από 1,5 εκατ. ευρώ, για να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών μέσω αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου.

Ο ισχυρός άνδρας της Κορίνθου φέρεται να έχει ενημερωθεί για τις οικονομικές υποχρεώσεις της  ΠΑΕ, ενώ μέσω του συνεργάτη του στην Αθήνα, Βασίλη Λίγκα, προσκάλεσε τους υπεύθυνους της κυανέρυθρης ΠΑΕ να τον επισκεφτούν στη Βοστώνη, όπου είναι η έδρα των επιχειρήσεών του, προκειμένου να συζητήσουν αναλυτικά το θέμα και να καταλήξουν σε συμφωνία.

9 σχόλια

  1. ante na doume....
    an xerei kapoios perissoteres leptomereies , an einai alithino to endiaferon k.l.p. as grapsei kati

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον είχα ακούσει σε μια συνέντευξη στον Χελάκη. Πολύ μπλα μπλα του στυλ "σε λίγα χρόνια η Κόρινθος θα παίζει Ευρώπη" και άλλα τέτοια. Δεν ξέρω από φράγκα τι έχει αλλά αν ισχύει κάτι από το δημοσίευμα ας ψαχτεί πολύ καλά η υπόθεση πριν φτάσουμε σε τίποτα περίεργα χέρια , όπως άλλωστε πήγε να γίνει και στο πρόσφατο παρελθόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για να δουμε μακαρι παντως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. makari to endiaferon bethani na ine sovaro ke o istorikos na vri ton dromotu

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ; ΔΕ ΜΑΣ ΦΘΑΝΟΥΝ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΕΚ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ; ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ. ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΑΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ, ΟΤΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΕΘΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΙΓΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΟΥΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ. ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΑΙΡΕΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΘΑΝΗ.ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ Ο ΤΣΑΚΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΗΤΑΝ ΒΑΛΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΓΑΥΡΟ(ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ) ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕΙ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΑΤΟΥ ΚΑΙ ΦΕΤΦΑ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΩΧΝΟΝΤΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. makari na isxuei. xreiazomaste kai ligi hremia sta doikitika .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ...ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΣΙΤΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ?ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΤΥΛ ΜΠΕΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΩΣ ΠΗΓΕ ΜΠΕΘΑΝΗΣ ΣΕ ΚΟΡΙΝΘΟ .WWW.ΟΑΣΠΕ ΠΑΝΟΣ ΜΠΕΘΑΝΗΣ .Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή