Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αποθέωση Γουνδουλάκη!

Στην κοπή της πίτας των Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Ιστορικού βρέθηκε ο Φανούρης Γουνδουλάκης. Με το που πάτησε το πόδι του στο "Mem...

Στην κοπή της πίτας των Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Ιστορικού βρέθηκε ο Φανούρης Γουνδουλάκης.


Με το που πάτησε το πόδι του στο "Members Club" -όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση- και έγινε αντιληπτός ο αρχηγός του Πανιωνίου, αρκετοί ήταν οι παλαίμαχοι, αλλά και απλοί φίλοι του συλλόγου που τον πλησίασαν και του έδωσαν τα συγχαρητήρια τους για την εμφάνιση και το τέρμα που σημείωσε στην πρόσφατη νικηφόρα αναμέτρηση του Ιστορικού επί του Λεβαδειακού.

Στη συνέχεια ο Φανούρης Γουνδουλάκης τιμήθηκε από τον Σύνδεσμο των Παλαιμάχων και την στιγμή που παραλάμβανε την τιμητική πλακέτα, όλοι οι παρευρισκόμενοι σηκώθηκαν όρθιοι και πρόσφεραν απλόχερα ένα θερμό χειροκρότημα στον 29χρονο Έλληνα μέσο.

Μία εικόνα που αν μη τι άλλο φανερώνει την εκτίμηση των Παλαίμαχων άσων, αλλά και του φίλαθλου κόσμου της ομάδας για τον αρχηγό του Πανιωνίου!

Γ/Κ

9 σχόλια

  1. ΩΡΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ Η ΒΡΑΒΕΥΣΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΦΑΝΟΥΡΗ ΔΕΙΧΝΗ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΣΕΒΟΝΤΕ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΑΘΛΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΙΟΙ ΙΔΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥΣ .ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΞΗ ΣΕ DVD Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΝΕΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΤΙ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΔΗΞΗ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΧΩΡΙΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΧΗ ΩΦΕΛΟΣ ΠΧ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΗ ΣΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΙΝΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ .Μ.ΔΟΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε φίλε για τους οργανωμένους καλά τους εκανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τον πανιωνιο πως τον κατάστρεψε ο μπεου επειδή τον έδωσε στον τσακ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος είπε...

    Ρε φίλε για τους οργανωμένους καλά τους εκανε

    kala p einai k autoi k pigenune se kana ektos...gt esena se kobw mehri to avenue na ftaneis...k xerw nai eheis girisei olh thn elada sta niata sou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ?ΜΑΛΙΣΤΑ....ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΤΩΡΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ...ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φιλε μου -alex3- γουσταρω πολυ τους Πανθηρες.Αλλα μην γελιεσαι.Καμια ομαδα δεν ειναι ο συνδεσμος της. Ομαδα ειναι η ιστορια και οι μνημες της.Νομιζω οτι νιωθεις παραπανω Πανθηρας απο Πανιωνιος... Οι Πανθηρες ειναι ενα μικρο αλλα υπολογισιμο κομματι του Πανιωνιου, τιποτα παραπανω,τιποτα λιγοτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1890 ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΤΟ 1983 ΦΙΛΕ ΑLEX! ΜΟΝΟ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΟΣΤΑΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ... ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. alex 3 πλακα κανεις? οι 200 πανθηρες κρατησαν τον πανιωνιο ολα αυτα τα χρόνια? συγγνώμη φιλε μου αλλα αυτα που λες ειναι επιστημονικη φαντασια, με πενταροδεκαρες και δυο συνθηματακια δεν κρατας ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή