Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νέα ατυχία με Αραβίδη, εκτός για τρεις εβδομάδες!

Τα προβλήματα τραυματισμών δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία τον Πανιώνιο στην φετινή σεζόν! Μετά τον Πάρη Ανδράλα, άτυχος στάθηκε και ο Χρήστο...

Τα προβλήματα τραυματισμών δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία τον Πανιώνιο στην φετινή σεζόν!


Μετά τον Πάρη Ανδράλα, άτυχος στάθηκε και ο Χρήστος Αραβίδης. Ο Έλληνας επιθετικός του Ιστορικού αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την προπόνηση της Τρίτης (29/01), καθώς είχε έντονες ενοχλήσεις στο δεξί πόδι.

Στη συνέχεια, κατευθύνθηκε στο Παλαιό Φάληρο για να υποβληθεί σε μαγνητική από τον γιατρό της ομάδας, Χρήστο Δάρα.

Τα αποτελέσματα μόνο ευχάριστα δεν ήταν, αφού τελικά ο Αραβίδης υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Έτσι, ο Αραβίδης θα χάσει σίγουρα τα ερχόμενα δύο παιχνίδια με ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη και από εκεί και πέρα θα προσπαθήσει να προλάβει την αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής στην Κέρκυρα.

16 σχόλια

  1. i sixni travmatismi dixnun kati yia prosekste ti ftei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ταιράστια απώλεια...Πόσους τραυματισμούς ν αντέξει ακόμα η ομάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο γυμναστής θα φταίει παλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τουλαχιστον εχουμε κολοβο - ντουνη αν και χρειαζεται η εμπειρια του το Σαββατο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. h oμάδα μπορει να παρει μονο ελληνα κατω απο 24 .... λεφτα για μεταγραφη δεν νομιζω να υπαρχουν οποτε μονο ελευθερος και κατω των 24 .... πως θα παρουμε επθετικο φιλε ανωνυμε? εκτος αν εχεις σταμπαρει εσυ καποιον ελευθερο καλο τοτε περνα απο τα γραφεια της παε να τον προτεινεις. δεν τα εω με ειρωνια προς το πρωσοπο σου απλα ολοι λετε για μεταγραφες και μεταγραφες και δεν εχετεπαρει ουτε διαρκειας ουτε εχετε γινει μελη στον ερασιτεχνη ... και αν δεν εχετε λεφτα για αυτα (λογικο) τοτε τουλαχιστον να ερχεστε ΓΗΠΕΔΟ!!!!! πανω απο'ολα ο πανιωνιος απο διοικησεις , προπονητες , παιχτες (που φερνετε ως δικαιολογια για το οτι δεν ερχεστε γηπεδο) 10 ευρω το εισιτιριο .... ή πηγαινετε στο συνδεσμο και εξηγηστε τους σιγουρα θα σας βαλουν ! αντε μονο γκρινια ξαιρετε και κραξιμο !!( ουτε αυτο παει στον ανωνυμο 5.53)
    FAITH & SUPPORT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε παρτε τον γιαννου απο τον παοκ να βγουμε ευρωπη (συνυπολογιζοντας και τις μεταγραφες που καναμε και δεν κανανε οι αλλες ομαδες ειναι εφικτος στοχος η πενταδα). Χρειαζομαστε επιθετικο και το παιδι δεν προκειται να παιξει στον παοκ τωρα που πηρε και αλλον επιθετικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. για τον 30 Ιανουαρίου 2013 - 1:29 π.μ.
    ο κολοβος δεν παιζει γιατι εχει 4 κιτρινες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΥΝΤΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Κολοβός έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σε ωραιο ματς το δηλωσατε να μην παιξει ο κολοβος.Μαλλον δεν σας ενδιαφερει πολυ το ματς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. makari na yphrxan fragka na paroume epi8etiko alla dustuxws den uparxoun.an bre8ei opws leei kai o filos kwstas3 kapoios kalos kai eleu8eros kalws na er8ei.to 8ema einai oti to vasiko problhma mas htan sthn amuna.h omada me tous epi8etikous pou exei,opoioi ki an einai autoi, eukola h' duskola skorarei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ο ροκας τι εγινε?αυτος θα παιξει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή