Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το... χάλασε η βροχή!

Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ το φιλικό παιχνίδι του Πανιωνίου με την ομάδα Νέων του συλλόγου στο Σοφικό Κορινθίας. Αιτία; Η δυνατή βροχή που ξέσπα...

Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ το φιλικό παιχνίδι του Πανιωνίου με την ομάδα Νέων του συλλόγου στο Σοφικό Κορινθίας.


Αιτία; Η δυνατή βροχή που ξέσπασε, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να "παίξουν" μόνο για ένα ημίχρονο, με τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών να είναι εξαιρετικά δύσκολες στο βρεγμένο τερέν.

Στα λεπτά που διεξήχθη το παιχνίδι, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος πρόλαβε να δει αγωνιζόμενο τον Δημήτρη Τόσκα, ο οποίος παίρνει μέρος στις τελευταίες προπονήσεις του Ιστορικού.

Ο νεαρός άσος αγωνίστηκε στον χώρο της αμυντικής γραμμής και στο μικρό χρονικό διάστημα που έπαιξε έδειξε θετικά στοιχεία.

Όσον αφορά τον Χρήστο Καρτσαμπά, που και αυτός περνάει από το... μικροσκόπιο του "Ελέ", δεν πρόλαβε να αγωνιστεί, αφού ο τεχνικός του Πανιωνίου είχε σκοπό να τον χρησιμοποιήσει στο δεύτερο ημίχρονο, το οποίο όμως δεν έγινε ποτέ!

Να σημειωθεί πως το σκορ του ημιχρόνου ήταν 1-0 υπέρ της ανδρικής ομάδας, με σκόρερ τον Οκόγε.

Οι έντεκα που ξεκίνησε ο προπονητής του Ιστορικού ήταν οι εξής: Περιστερίδης, Κούρντι, Ρόκας, Τόσκας, Αυλωνίτης, Ανδράλας, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Οκόγε, Ντούνης, Κολοβός.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

2 σχόλια

  1. ελα εβαλε γκολ ο οκογε...ειμαι περιφανος για αυτον..θα ειχει να λεει πως οσα χρονια επαιζε ποδοσφαιρο εβαλε μια φορα γκολ σε φιλικο με τους μικρους του πανιωνιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν ήρθε στον Πανιώνιο, αν δεν κάνω λάθος, ήρθε σαν πρώτος σκόρερ της Γ'Εθνικής, με τον Βύζαντα. Με κάθε επιφύλαξη. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή