Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Γιάννης Καμίτσης στα panionianea.gr

Η ασιστ του στον Ναλιτζή, στον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, έχει μείνει στην ιστορία. Το πάθος του και ο τσαμπουκάς, με τον οποίο αγω...

Η ασιστ του στον Ναλιτζή, στον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, έχει μείνει στην ιστορία. Το πάθος του και ο τσαμπουκάς, με τον οποίο αγωνιζόταν σε κάθε παιχνίδι με την κυανέρυθρη φανέλα, τον έκανε ιδιαίτερα αγαπητό στον κόσμο του Ιστορικού.


Αναφερόμαστε φυσικά στον Γιάννη Καμίτση, ο οποίος παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr και μίλησε, μεταξύ άλλων, για εκείνη τη «μαγική» βραδιά στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», που ο Ιστορικός σήκωσε το Κύπελλο Ελλάδας.

Παράλληλα, ο παλαίμαχος άσος του Πανιωνίου, τόνισε πως στους κυανέρυθρους έζησε τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην φετινή ομάδα του Ιστορικού.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιάννη Καμίτση στα panionianea.gr:

-Γιάννη, ο Πανιώνιος τι σημαίνει για σένα;

«Πανιώνιος είναι οι καλύτερες στιγμές στην καριέρα μου. Πάνθηρες, Πλατεία, Νέα Σμύρνη, Ιδέα».

-Φαντάζομαι η κατάκτηση του Κυπέλλου ήταν η μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας σου…

«Εννοείται. Μοναδική στιγμή που θα μείνει αξέχαστη. Απίστευτες μνήμες από εκείνες τις μέρες».

-Τι θυμάσαι περισσότερο από εκείνη την βραδιά;

«Τα πάντα θυμάμαι, δεν γίνεται αν φύγει κάτι από το μυαλό μου. Περισσότερο, όμως, θυμάμαι την υποδοχή του κόσμου στην Πλατεία. Ήταν κάτι το εκπληκτικό».

-Γνωρίζεις και εσύ ότι έχεις μείνει στην μνήμη όλων των Πανιώνιων, για την ασιστ στο γκολ του Ναλιτζή...

«Το γνωρίζω αυτό. Θα ήθελα όμως να με θυμούνται για την συνολική προσφορά μου στην ομάδα. Πρωτάθλημα Β’ Εθνική, Κύπελλο και στους 8 του Κυπέλου Κυπελλούχων. Η ασιστ ήταν η κορυφαία ενέργεια μου για τον κόσμο του Πανιωνίου».

Οι πανηγυρισμοί με το Κύπελλο
-Αλήθεια, σε εκείνο τον τελικό, με τι ψυχολογία μπήκατε στο παιχνίδι; Τι είπατε μεταξύ σας πριν τον αγώνα;

«Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα γι’ αυτό το παιχνίδι. Ο αγώνας αυτός ήταν ο αγώνας της ζωής μας για τους περισσότερους παίχτες. Αυτό που είπαμε ήταν το πιστεύω μας. Ότι μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Υπήρχε μεγάλη πίστη και αφοσίωση στον στόχο μας, που ήταν το Κύπελλο».

-Την τωρινή ομάδα του Πανιωνίου πως την βλέπεις;

«Είναι μια νέα ομάδα, που φυσιολογικά έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της. Αν αυτά τα νέα παιδιά στηριχτούν τώρα στις δύσκολες στιγμές από την διοίκηση, την τεχνική ηγεσία και τον κόσμο, τότε είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα δούμε πάλι μια πολύ καλή ομάδα με πολύ μεγάλο μέλλον. Χρειάζεται ηρεμία και σύνεση και τα καλά αποτελέσματα θα έρθουν και πάλι. Αυτός ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που σου αφήνει μεγάλες υποσχέσεις. Πιστεύω σε αυτούς τους νέους παίχτες και σε αυτή την ομάδα».

-Από τους παίκτες που υπήρξες συμπαίκτης στον Πανιώνιο, είναι κάποιος που ξεχωρίζεις;

«Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανέναν. Πραγματικά, όλοι τους ήταν μοναδικοί».

-Κλείνοντας, θα ήθελες να πεις κάτι στον κόσμο του Ιστορικού;

«Ο κόσμος του Πανιωνίου να είναι πάντα κοντά στην ομάδα, τόσο στα καλά οσο και στα άσχημα, με τον ξεχωριστό τρόπο που μόνο αυτός ξέρει. Είναι ένας υπέροχος κόσμος που θα είναι πάντα ένα κομμάτι της καρδίας μου. Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο, με υγεία και ευτυχία. Μακάρι το νέο έτος να είναι πολύ καλύτερο, από αυτό που φεύγει...».

Συνέντευξη στον Γιώργο Καρμίρη

5 σχόλια

  1. ΜΕΓΑΛΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΜΙΤΣΗΣ.. ΠΑΝΘΗΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΝΑΛΙ, ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΣΙΣΤ ΤΟΥ ΚΑΜΙΤΣΗ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ... ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΣ ΠΟΥ ΜΑΤΩΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΆ! ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θυμάμαι τον Καμίτση να τρέχει να μαρκάρει αντίπαλο παίκτη με κατοχή μπάλας κοντά στη γραμμή του άουτ και απλά να την πετάει πλάγιο...χαχαχαχαχα...αυτός ήταν ο Καμίτσης...και αν θες παίξτον ενας προς έναν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μαγκες απο τους λιγους παικτες που οταν εμπαινε μεσα εδινε το 100%!!!!και φυσικα ολοι θυμομαστε τα μπινελικια που ειχε ριξει μπροστα στην καμερα οταν τον απεβαλε το κορακι στον τελικο...ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΑΜΙΤΣΑΡΕ ΨΥΧΑΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αυτόν το παίκτη τον αγαπήσαμε τόσο πολύ γιατί έπαιξε με ψηχή...αυτό θέλουμε εμείς απο τους παίκτες μας
    να είσαι πάντα καλά Καμίτση και να ξέρεις ότι οι οπαδοί του Πανιωνίου σε αγαπάμε για ότι έχεις προσφέρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή