Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τον... στέλνουν στον Παναθηναϊκό!

Στον Παναθηναϊκό στέλνουν δημοσιεύματα τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο. Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, η διοίκηση των «πρασίνων» έχει έρθει σε...

Στον Παναθηναϊκό στέλνουν δημοσιεύματα τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο.


Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, η διοίκηση των «πρασίνων» έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον 20χρονο δεξιό μπακ του Πανιωνίου, ο οποίος μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι.

Ωστόσο, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα καταβάλουν προσπάθεια να τον εντάξουν από τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη στο δυναμικό του έναντι ενός μικρού ποσό που θα πάρουν οι κυανέρυθροι.

Η παραπάνω είδηση ξεκαθαρίζει λίγο τα πράγματα, όσον αφορά την άρνηση και τις ξαφνικά ανεβασμένες οικονομικές απαιτήσεις του Σπυρόπουλου, για να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Πανιώνιο!

14 σχόλια

  1. τι πιο απλο και επαγγελματικο απο το να πιασεις εναν πιτσιρικα της u20 να του ριξει μια καλη και να του κοψει την μπαλα μια για παντα...και τοτε να δει πως βγαινουν σημερα οχι τα 40 και τα 50 χιλιαρικα..αλλα τα δεκα και τα δεκαπεντα...κωλοπαιδο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διακρινω ελλειψη σοβαροτητας και απυθμενο κομπλεξ...λυπαμαι πολυ που εισαι οπαδος της ομαδας που υποστηριζω και του ηθους που πρεσβευουμε

      Διαγραφή
  2. Ένας κύριος Alex Ferguson που προπονεί μια ομάδα στην Αγγλία, έχει κρεμάσει δελτία νεαρών παικτών, ουκ ολίγες φορές επειδή το έπαιζαν ιστοριούλα. Θα μου πείτε τώρα πως μιλάμε για άλλο επίπεδο...
    Στοίχημα θα τον δούμε και αυτόν σε κανά ΟΦΗ μετά από ένα χρόνο θα εξαφανιστεί στις χαμηλές κατηγορίες. Γνωστή ιστορία και επαναλαμβανόμενη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. osoi fegoun aron aron apo thn omada kai den exoun timish thn fanela automatos apoktoun thn katara tou panioniou kai den ton vlepo na agougetai to onoma tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mallon den kserei ti pa8ainei opoios feygei me asximo tropo apo ton paniwnio,8a ma8ei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε άστον στην u20 για ένα εξάμηνο για παραδειγματισμό. Από το να πάρουν ψίχουλα από τους βάζελους πιο αποδοτικό θα είναι για να μην κάνουν τα ίδια ένα σωρό Σπυρόπουλοι που έρχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1.29 εισαι στον κοσμο σου...καλη χρονια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΕΟΣ ΧΟΥΤΟΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΤΟΥ ΦΟΥΣΚΩΣΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΑΣΧΟΛΙΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ Κ ΑΞΙΑ ΣΤΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟ ΠΑΙΧΤΑΚΙ...
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να μην τον πουλήσουμε για λίγα...αν μας δώσουν κανα 80-100άρι χιλιάδες με γεια τους, αλλιώς ο κος Αλαφούζος ας περιμένει να τελειώσει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι.Πιο γρήγορα κι από το Πρίγκιπα θα φθάσει
    ΥΓ. Αλήθεια ποιος έξυπνος Πανιωναρας του έκανε μόνο διετές συμβόλαιο;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το δελτίο του στον τοίχο των αποδυτηρίων και στην κερκίδα ο Παναγιωτάκης! Και πολύ που ασχοληθήκαμε μαζί του! Κανένας αχάριστος στον Ιστορικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εχω βαρεθεί τους κουβαρντάδες στο πανιώνιο..γι'αυτό φτάσαμε εκεί που φτάσαμε!(συμφωνώ με 4:05)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δίνοντας τον Σπυρόπουλο με 80-100 τώρα ανοίγεις τον δρόμο για να σου φύγουν και οι υπόλοιποι με τον ίδιο τρόπο.Και δεν είναι ένας και δύο οι υπόλοιποι.Οπότε δεν πρόκειται περί κουβαρντοσύνης,αλλά για το οικονομικό συμφέρον του συλλόγου.Παραδειγματική εξέδρα λοιπόν και παραδειγματικό παιδικό, όχι μόνο γιατί η αχαριστία πρέπει να τιμωρείται, αλλά πρωτίστως γιατί αυτό είναι το συμφέρον του Πανιωνίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σε τετοιες εποχες το συμφερον της ομαδας δεν ειναι να παιζεις πολιτικες.Γιατι ρε φιλε 9.31πμ,ποσα περιμενες να βγαλεις απο Σπυρο,κανα εκατομμυριο; Παρε τα λεφτα -αφου τον θεωρεις αχαριστο & τον εχεις εκτος πλανων- και ριχτα στις ακαδημίες για να εχεις παντα παικτακια ετοιμα ανα πασα στιγμη, αν εισαι μαγκιωρα διοικηση.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΟΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ...ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΑΜΜΟ, ΚΑΘΕ ΒΙΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ. ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΚΑΛΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΩΣ ΤΩΡΑ, Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΚΡΕΜΑΓΑΝ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.
    ΝΤΕΜΗΣ Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή