Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εμπρός Ιστορικέ...

Να επιστρέψει στις επιτυχίες θα επιδιώξει ο Ιστορικός στην σημερινή (02/12) εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη (19:30,...

Να επιστρέψει στις επιτυχίες θα επιδιώξει ο Ιστορικός στην σημερινή (02/12) εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη (19:30, live panionianea.gr).
H ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου προέρχεται από την ήττα της Τρίπολης και θέλει μέσα στο... σπίτι της να επιστρέψει στις νίκες, προκειμένου να εδραιωθεί στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος. 

Παράλληλα, σε περίπτωση που ο Πανιώνιος πάρει το "τρίποντο", τότε θα αφήσει οκτώ βαθμούς πίσω του το συγκρότημα του Ρότσα.

Ο τεχνικός των κυανέρυθρων μπορεί να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του Θέμη Κουλουχέρη, που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον δικέφαλο, ενώ κανονικά βρίσκεται στην αποστολή και ο Κώστας Μενδρινός, ο οποίος επίσης έχει αποθεραπευτεί.

Μάλιστα, το πιθανότερο είναι να ξεκινήσει και στο βασικό σχήμα ο έμπειρος μέσος, με τον Ανδρέα Σάμαρη να μένει στον πάγκο.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις στην ενδεκάδα, δεν αναμένεται να υπάρξουν ιδιαίτερες αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιαννακόπουλος έχει το προβάδισμα για να ξεκινήσει κάτω από την εστία του Ιστορικού, με την αμυντική τετράδα να αποτελείται από τους Κούρο, Σπυρόπουλο, Αυλωνίτη και Ρόκα. Στον χώρο της μεσαίας γραμμής θα πάρουν την θέση τους οι Ρόβας, Γουνδουλάκης και Μενδρινός, ενώ στα άκρα τις επίθεσης θα βρίσκονται οι Κολοβός και Οκόγιε (σ.σ.θέση διεκδικεί και ο Ντούνης). Τέλος στην κορυφή θα είναι ο Αραβίδης.

"Συναγερμός" στον κόσμο! 

Τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό ήταν ανέκαθεν ιδιαίτερα για τον κόσμο της ομάδας, λόγω του παρελθόντος που υπάρχει! 

Έτσι και φέτος, οι φίλοι του Ιστορικού περιμένουν πως και πως το ματς με τους "πράσινους", με τις εκτιμήσεις να αναφέρουν πως πάνω από 5.000 φίλαθλοι των κυανέρυθρων θα δώσουν δυναμικό παρών στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

H αποστολή του ΠΑΟ

Στην 20άδα της αποστολής του ΠΑΟ βρίσκονται οι: Καρνέζης, Κοτσόλης, Καπίνο, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Βελάσκες, Τριανταφυλλόπουλος, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Χουχούμης, Σο, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος, Μπαρμπαρούσης, Φορναρόλι, Πετρόπουλος, Τοτσέ, Σισοκό, Ζέκα και Λαγός.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μπουμσόνγκ, Πίντο, Κουίνσι, Μαρίνος, Κουσίδης, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Φουρλάνος και Δώνης.

Σούπερ Λιγκ: 13η αγωνιστική
Πανιώνιος-Παναθηναϊκός: 19:30 (live panionianea.gr)
Γήπεδο: Νέας Σμύρνης
Διαιτησία: Ζαχαριάδης, Κούλα (Μακεδονίας), Σταθόπουλος (Ηλείας), Βοσκάκης (Ρεθύμνου)

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

5 σχόλια

  1. ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ Ν.ΣΜΥΡΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ.
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ
    ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΤΡΑ ΠΧ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΛΛΑ
    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Η ΠΑΟ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΑΟ ΟΧΙ ΟΦΗ ΑΠΟ ΤΟ
    ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΛΠ.ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
    ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΟΚ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣΚΛΠ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΕΝΩ Ν.ΣΜΥΡΝΗ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
    ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ
    ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΠΑΛΛΑ
    ΕΙΝΑΙ Η ΣΜΥΡΝΗ Ο ΑΓΙΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ Ο ΔΑΛΛΑΣ .ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ.
    ΗΘΕΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ....
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου πως θα είναι Πανιώνιος ο άλλος από τη Ν.Σμύρνη, όταν στα μμε θα ακούσει το βράδυ, σε πιθανή ήττα (μακάρι να είναι σίγουρη με 3-0), έχασε ο Παο, και αναλύσεις επι αναλύσεων για το πως ήρθε η ήττα, λες και έπαιζε μόνος του ή σαν να είχε αντίπαλο ξένη ομάδα!?!? κουβέντα για τον Πανιώνιο ή τον οποιοδήποτε αντίπαλο.
    Η προπαγάνδα τους, υπέρ των ¨¨μεγάλων¨¨ και η νοοτροπία του ¨¨μάγκα του καφενείου¨¨ που κάνει νίκες και κατακτά τίτλους μας έφερε ως εδώ.
    Τρανό παράδειγμα η γκρίνια τους για την διαιτησία στο ματς με τον Πλατανιά που τους αδίκησε(ενώ παο και οσφπ έχουν σφάξει ομάδες και ομάδες), και τα τελευταία 2ή3 χρόνια, αν θυμάμαι καλά περνούν από Ν.Σμύρνη με μούφες πέναλτυ και δεν διαμαρτύρονται αλλά εκθειάζουν τις ¨¨επαγγελματικές¨¨ τους νίκες.

    ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ
    ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΗΜΟΥΝΑ
    ΕΓΩ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΗΡΕΜΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΓΙΑ ΝΑ
    ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Η ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΥΛΛΟΓΟ
    ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΠΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ 10 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑΟΙ ΝΕΟΣΜΥΡΝΙΩΤΕΣ ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ
    ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ
    ΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.Ο ΟΣΦΠ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ
    ΧΩΡΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΙΜΑΝΙ, Ο ΠΑΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
    ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 60 ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ
    Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΒΓΑΖΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ.
    ΠΡΟΤΙΜΩ ΛΙΓΕΣ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΕΣ.
    ΜΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
    ΔΕΝ ΕΜΕΝΑ Ν.ΣΜΥΡΝΗ ΠΟΤΕ ΕΜΕΝΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ
    ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πεστα ρε ανωνυμε 12:44 και εγω δεν μενω ν.σμυρνη και ειμαι ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ!!!αλλα ειναι οπως το ειπες πως να γινουν τα παιδια πανιωνιοι οταν ο θρηνος με τον βαζελο μονο πωλουν τους τιτλους(ποιοι τιτλοι??? στημενοι ειναι ρεεεε...)...τους εχω συχαθει και τους 2!!!!!!αλλα ειδικα τις βαζελες τις εχω ακτη!!!!!δεν ειναι μονο το ποδοσφαιρο ειναι και το μπασκετ!!!!!δεν θα ξεχασω ΠΟΤΕ αυτο που εγινε με τον ΜΠΟΜΠΑΝ και φυσικα το πως μας εχουν στερισει με την διαιτησια τους απειρα παιχνιδια και τουλαχιστον το δικαιωμα να παιξουμε μια φορα τελικο πρωταθληματος!!!!ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΤΛΟΥΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. παιδια καλησπερα...κ εγω πανιωνιος εκτος νεας σμυρνης και θα βρισκομαι γηπεδο.40 χλμ περιπου μακρια και ερχομαι οσο μπορω να δω και να ενισχυσω την ομαδαρα μας.ανεπιτρεπτο να εχουν καποιοι την δυνατοτητα να πανε με τα ποδια και να μην ερχονται!!!ο βρεγμενος την βροχη δεν την φοβαται.ολοι γηπεδο καθε κυριακη.καλη μας επιτυχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ακολούθησέ μας στα Social Media!