Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι σκέψεις του «Ελέ»

Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο Ιστορικός στην αναμέτρηση του Σαββάτου (15/12) με τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη. Πιο συγκεκριμένα...

Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο Ιστορικός στην αναμέτρηση του Σαββάτου (15/12) με τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη.


Πιο συγκεκριμένα εκτός "μάχης" έχει τεθεί ο τιμωρημένος Μάρκος Ντούνης και ο τραυματίας Δημήτρης Κολοβός.

Έτσι, όπως γίνεται αντιληπτό, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος καλείται να βρει λύσεις για τα δύο άκρα της επίθεσης, καθώς αναγκαστικά οι δύο παραπάνω ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αποτελούσαν βασικά στελέχη της ομάδας τις τελευταίες αγωνιστικές, δεν θα μπορέσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Ο νεαρός τεχνικός του Πανιωνίου σκέφτεται να δώσει θέση βασικού στον Λεωνίδα Καμπάνταη, με τον Χρήστο Αραβίδη να περνάει στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης.

Τώρα, όσον αφορά την θέση του δεξιού χαφ-εξτρέμ, εκεί φαίνεται πως ο "Ελέ" προορίζει να ξεκινήσει  έναν εκ των Εμάνουελ Οκόγε, Αμίρη Κούρντι.

Ο πρώτος έχει αγωνιστεί αρκετές φορές φέτος στην συγκεκριμένη θέση και σίγουρα είναι ένας πιο επιθετικογενής παίκτης συγκριτικά με τον Κούρντι.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, όμως, εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να δώσει φανέλα βασικού στον 21χρονο άσο, ο οποίος ναι μεν δεν έχει αγωνιστεί ξανά στην θέση του δεξιού χαφ, ωστόσο είναι καλός στα ανασταλτικά του καθήκοντα, κάτι που επιθυμεί από τους πλάγιους χαφ ο προπονητής των κυανέρυθρων.

Από εκεί και πέρα, κάτω από την εστία της ομάδας θα βρίσκεται ο Γιαννακόπουλος, με την αμυντική τετράδα να αποτελείται (από τα δεξιά προς τα αριστερά) από τους Σπυρόπουλο, Αυλωνίτη, Κουλουχέρη και κούρο. Τον ρόλο του αμυντικού μέσου θα πάρει πιθανότατα ο Στάθης Ρόκας, με τους Γουνδουλάκη και Μενδρινό να βρίσκονται μπροστά του.

Στο δεξί άκρο της επίθεσης θα βρεθεί ο Κούρντι, ενώ στο αριστερό ο Αραβίδης. Τέλος, στην κορυφή θα πάρει την θέση του ο Καμπάνταης.

Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν με αξιώσεις και οι Σάμαρης, Οκόγε.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

2 σχόλια

  1. Ο ΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΕΙ ΕΤΣΙ ΑΣΧΗΜΑ Η ΜΟΙΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή