Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αραβίδης: «Δεν υπήρχε πέναλτι»

Ο σκόρερ του Πανιωνίου, Χρήστος Αραβίδης, μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού για την άδικη, όπως χαρακτήρισε και ο ίδιος, ήττα από τον ...


Ο σκόρερ του Πανιωνίου, Χρήστος Αραβίδης, μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού για την άδικη, όπως χαρακτήρισε και ο ίδιος, ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα στάθηκε και αυτός, όπως και ο Ρόκας, στην φάση του πέναλτι, που όπως είπε χαρακτηριστικά «το πέναλτι που δόθηκε δεν υπάρχει».

«Η εικόνα δεν δείχνει τι έγινε στο ματς. Ήμασταν ανώτεροι στο παιχνίδι και όπως είδαμε το πέναλτι που δόθηκε δεν υπάρχει, ήταν μία μπαλιά διεκδικήσιμη όπως γίνεται πάντα. Πιο εύκολα δίνεται επιθετικό φάουλ.  Εμείς προσπαθήσαμε να παίξουμε με την μπάλα κάτω, παρά το ότι είχε γίνει. Πετύχαμε νωρίς γκολ στο δεύτερο μέρος, αλλά παρά τις φάσεις μας δεν ήρθε το δεύτερο γκολ. Ήμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια μας. Κοιτάμε το μέλλον με πολύ αισιοδοξία», τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Κίνητρο μας ήταν το γήπεδο, που σήμερα είδαμε με πολύ χαρά να έχει κόσμο. Κίνητρο είναι και η προσπάθεια που κάνουμε τόσους μήνες και ο προπονητής μας. Τα δίνουμε όλα στο γήπεδο. Πάντα προσπαθούμε να παίξουμε μπάλα. Θα χαιρόμασταν πάρα πολύ να κερδίζαμε σήμερα και να δίναμε χαρά σε αυτόν τον κόσμο που ήταν δίπλα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια