Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Όχι δάκρυα γι’ αυτή την ομάδα !

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης... Ο Ιστορικός σήμερα δεν έχασε, αλλά κέρδισε. Ναι δεν κάνω λάθος. Κέρδισε την εκτίμηση και τον σεβασμό όλων...

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης...

Ο Ιστορικός σήμερα δεν έχασε, αλλά κέρδισε. Ναι δεν κάνω λάθος. Κέρδισε την εκτίμηση και τον σεβασμό όλων των Ελλήνων φιλάθλων, οι οποίοι είδαν μία ομάδα να παίζει ποδόσφαιρο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, και αυτή δεν ήταν άλλη από τον Πανιώνιο!

Τα παιδιά του Δημήτρη Ελευθερόπουλου κατέθεσαν και την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο βρήκαν απέναντι τους έναν ΠΑΟΚ με άκρως αμυντικογενείς προσανατολισμούς και έναν διαιτητή (σ.σ. Κομίνης) να… σπρώχνει όσο μπορεί τους Θεσσαλονικείς προς τη νίκη.

Δεν θα σταθώ στην φάση του πέναλτι, που προφανώς και δεν υπάρχει καμία απολύτως παράβαση. Θα σταθώ στην γενικότερη παρουσία του εν λόγω διαιτητή, ο οποίος με... μαεστρικά σφυρίγματα κατά την διάρκεια της αναμέτρησης, έκανε ότι μπορούσε για να φύγουν οι Θεσσαλονικείς με το «τρίποντο».

Αφήνοντας, όμως στην άκρη την κακή διαιτησία, είδαμε την ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο, προσπαθώντας με κάτω την μπάλα να γυρίσει το ματς, παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο τέρματα.

Τελικά η απόλυτη κυριαρχία του Ιστορικού δεν έφερε αποτέλεσμα, όσον αφορά το σκορ, ωστόσο η εξαιρετική εικόνα της ομάδας επιβραβεύτηκε  από τον κόσμο του συλλόγου, ο οποίος στο τέλος του ματς καταχειροκρότησε τους παίκτες.

Μάλιστα, μετά το παιχνίδι έβλεπες αρκετούς από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας να ξεσπούν σε λυγμούς για την άδικη ήττα που γνώρισε ο Πανιώνιος από τον αντίπαλο του.

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν χρειάζονται κλάματα! Αυτά τα παιδιά έχουν κάνει περήφανο όλο τον κόσμο του Ιστορικού και με τέτοιες εμφανίσεις μόνο χαμόγελα και αισιοδοξία για την συνέχεια του συλλόγου σκορπούν!

Επόμενο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Πάμε να κάνουμε ότι κάναμε και μετά την εντός έδρας ήττα από την Κέρκυρα. Να πάρουμε δηλαδή ένα ακόμη «διπλό», όπως και στην Κομοτηνή, επιστρέφοντας και στα νικηφόρα αποτελέσματα! 

2 σχόλια

  1. ΣΗΓΧΑΡΙΤΙΡΙΑ ΣΤΟ ΣΚΑΙ ...ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ 11 Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΑς ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΣΦΠ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΗΠΑ ΤΟΥ 8 ΜΕ ΤΟΝ 15 ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗ ΛΑΤΣΙΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κομίνη , μακάρι να σου διαλυθεί ολοσχερώς το σπίτι (και να βρίσκεσαι μέσα βέβαια μόνος σου) σε κάποιο επόμενο σεισμό που συνηθίζονται στη δυτική Ελλάδα άλλωστε. Να μην μείνει κολυμπηθρόξυλο. Αλλά τοπικός σεισμός στην Ηγουμενίτσα γιατί το Σ/Κ/Δ 16-17-18 Φεβρουαρίου έχουμε διπλό στη Κέρκυρα που δεν πρέπει να επηρεαστεί ως κορυφαίο ελληνικό νησί μακράν του 2ου. Καραγκιόζη ΑΝΤΙ-Πανιώνιε. Για ξαναέλα στη Νέα Σμύρνη. Απόβρασμα της κοινωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή