Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γι’ αυτό λέγεται ποδόσφαιρο...

Του Θοδωρή Βασίλη… Το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ και προσφέρει αληθινές συγκινήσεις. Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι όπου δ...

Του Θοδωρή Βασίλη…

Το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ και προσφέρει αληθινές συγκινήσεις. Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι όπου δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος, όπου ο φτωχός και ο άσχημος δεν είναι χαμένοι από χέρι και όπου ακόμα και αν δεν το αξίζεις μπορείς και να κερδίζεις.

Μία τέτοια εικόνα είδαμε και εμείς το απόγευμα του Σαββάτου στη Νέα Σμύρνη όπου ο Πανιώνιος ήταν ο απόλυτα κυρίαρχος του παιχνιδιού απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήρθε με μοναδικό στόχο την καταστροφή του παιχνιδιού και με έντεκα παίκτες να αμύνονται, αλλά στο τέλος αυτοί που χαμογέλασαν ήταν οι φιλοξενούμενοι.

Ο Ιστορικός ήταν καλύτερος από την Κέρκυρα (η οποία ζήτημα ήταν αν πάτησε πάνω από δύο φορές στην περιοχή της ομάδας μας) είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, είχε την κατοχή της μπάλας, δημιούργησε τις προυποθέσεις και τις φάσεις για το γκολ αλλά αυτό δεν ήρθε ποτέ το οποίο πέτυχε η Κέρκυρα και πήρε τη νίκη.

Μία ήττα ποτέ δεν είναι καλό, αλλά επειδή εμείς στον Πανιώνιο έχουμε μάθει να κοιτάμε και πίσω από τις λέξεις το συμπέρασμα που βγαίνει από το σημερινό ματς είναι ότι η ομάδα εκτός από τους τρεις βαθμούς δεν έχασε και κάτι δεν έγινε κάποια μεγάλη ζημιά. Βαθμολογικά είναι ψηλά-σε μία θέση που κανείς μας δεν περίμενε ότι θα βρίσκεται μέσα Οκτωβρίου-παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, ενώ το σημαντικότερο είναι ότι φτιάχνει χαρακτήρα και προσωπικότητα.

Για πρώτη φορά είδαμε μετά το τέλος του αγώνα τέτοια αποθέωση από τον κόσμο για μία ομάδα που λίγα δευτερόλεπτα πριν είχε ηττηθεί, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι η ήττα δεν στενοχωρεί εάν αυτή έχει προέλθει από ατυχία κι εσύ παράλληλα έχεις κάνει τα πάντα για τη νίκη.

* Το γεγονός ότι η Κέρκυρα έπαιξε λες και ήταν τα Σούρμενα δείχνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο πόσο υπολογίσιμη ομάδα έχουμε γίνει και τι σεβασμό βγάζει στον εκάστοτε αντίπαλο.

* Μπράβο στον κόσμο μας που αναγνωρίζει τις αξίες και χειροκρότησε τον Άκη Μάντζιο ο οποίος είναι στρατιώτης του Πανιωνίου.

*  Οι τρεις σημερινοί βαθμοί θα έρθουν στην Κομοτηνή το άλλο Σάββατο. Άλλωστε με τέτοιες εμφανίσεις δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια