Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παναγόπουλος: "Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι

  Ο συνεργάτης του Δημήτρη Ελευθερόπουλου  Κωνσταντίνος Παναγόπουλος μίλησε για την  πορεία των κυανέρυθρων αλλά και την φιλοσ...

 

Ο συνεργάτης του Δημήτρη Ελευθερόπουλου  Κωνσταντίνος Παναγόπουλος μίλησε για την  πορεία των κυανέρυθρων αλλά και την φιλοσοφία που έχει περάσει ο "Ελέ" στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγόπουλος στο Αθλητικό Metropolis:

 Για την καλή πορεία του Πανιωνίου: «Θεωρώ ότι δεν υπάρχει κάποιο μαγικό φίλτρο όλα οφείλονται και στηρίζονται στη δουλειά που έχουμε ξεκινήσει από τις πρώτες μέρες που ήρθε στην ομάδα ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος».

 Για τη φιλοσοφία του Ελευθερόπουλου: «Ο κόουτς έχει καταφέρει και έχει περάσει μια ξεχωριστή και μοναδική φιλοσοφία για τα ελληνικά δεδομένα.

 Οι προπονήσεις γίνονται σε πολύ έντονους ρυθμούς, οπότε όλη την εβδομάδα το κάθε παιδί δίνει το καλύτερο του εαυτού του και παρουσιάζει μια συγκεκριμένη μεθοδολογία και αυτό το αποτέλεσμα έχει αρχίσει σιγά-σιγά να βγαίνει στο γήπεδο».

 Για το ότι ο Πανιώνιος προσπαθεί να παίζει πάντα ωραίο ποδόσφαιρο: «Νομίζω ότι είμαστε μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο, το έχουμε αποδείξει και στα οκτώ παιχνίδια μέχρι τώρα. Ακόμα και στο άσχημο παιχνίδι που κάναμε στην Λιβαδειά δεν τα παρατήσαμε και προσπαθήσαμε να επιδιώξουμε ότι καλύτερο.

 Φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχουμε μια αρχή, μια μέση και ένα τέλος στο παιχνίδι που παίζουμε».
 Για το ρόστερ του Πανιωνίου: «Είναι συνδυασμός πολλών πραγμάτων, τα περισσότερα παιδιά στην ομάδα προέρχονται από τις ακαδημίες, έχει γίνει ένα σημαντικό έργο τα τελευταία χρόνια και όλα αυτά στηρίζονται στη δουλειά που έχει ξεκινήσει από πολύ νωρίς».

 Για τον στόχο της ομάδα: «Ο στόχος μας είναι αντικειμενικός και ρεαλιστικός, είναι η εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία όσο το δυνατόν γρηγορότερα».

 Για το αν επηρεάζουν τα οικονομικά προβλήματα το αγωνιστικό κομμάτι: «Έχουμε καταφέρει και τα έχουμε αφήσει έξω, βέβαια τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Πανιώνιος δεν είναι κάτι ξέχωρα από αυτά που αντιμετωπίζουμε στην κοινωνία μας σήμερα.

 Το ποδόσφαιρο δεν διαφέρει σε τίποτα από την κοινωνία. Τα παιδιά το αντιμετωπίζουν ρεαλιστικά, αντιλαμβάνονται τις δυσκολίες και έχουν αποδεχτεί τα δεδομένα».

 Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις ιστορικότερες ομάδες στην Ελλάδα, είναι μεγάλη ομάδα και έτσι πως βρίσκεται αυτή τη στιγμή η κατάταξη στο βαθμολογικό πίνακα είναι ένα ντέρμπι.

 Εμείς θα το αντιμετωπίσουμε με μεγάλο σεβασμό τον ΠΑΟΚ αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι.

 Τα παιδιά έχουν ξεκινήσει ήδη να δουλεύουν σκληρά για την Κυριακάτικη αναμέτρηση και θα χαρώ πολύ να έχει κόσμο το γήπεδο».

 Για το αν βλέπουν διαφορετικά τα παιχνίδια με τις μεγάλες ομάδες: «Όλα τα παιδιά θα έχουν ένα έξτρα κίνητρο όταν αντιμετωπίζουν τέτοιες ομάδες, θέλουν να δώσουν το κάτι παραπάνω και για τους εαυτούς τους και για την ομάδα και τον κόσμο που θα βρίσκεται στο γήπεδο.

 Τα παιδιά χαίρονται να αντιμετωπίζουν μεγάλες ομάδες και το μόνο που μας απομένει είναι να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι».

3 σχόλια

  1. αυτο ελειπε ρε φιλε, μα ειναι δηλωση αυτη ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν είπε "Δεν θα φοβηθούμε τον ΠΑΟΚ" ειπε: "Εμείς θα το αντιμετωπίσουμε με μεγάλο σεβασμό τον ΠΑΟΚ αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφήστε τις μαλακίες με τα τι είπε και τι δεν είπε...Μια χαρά τα είπε και δώστε περισσότερη βάση στο τέλος που λέει...."Τα παιδιά έχουν ξεκινήσει ήδη να δουλεύουν σκληρά για την Κυριακάτικη αναμέτρηση και θα χαρώ πολύ να έχει κόσμο το γήπεδο»....και ελάτε όλοι στο γήπεδο να χειροκροτήσετε στη νίκη και στην ήττα...Ντροπή σε όσους κάτσουν στον καναπέ τους όπως έγινε με την Κέρκυρα...όλοι την Κυριακή στο γήπεδο...τι άλλο θέλετε δηλαδή από την ομάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή