Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αναβολή των εκλογών του Ερασιτέχνη λόγω μη απαρτίας...

Όπως φαίνεται τελικά στον Πανιώνιο δεν γίνεται τίποτα εύκολα, ούτε καν η διαδικασία των εκλογών...  Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα πραγματοπ...

Όπως φαίνεται τελικά στον Πανιώνιο δεν γίνεται τίποτα εύκολα, ούτε καν η διαδικασία των εκλογών... 

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα πραγματοποιηθούν τελικά οι προγραμματισμένες για την Δευτέρα 19/4 εκλογές του Ερασιτέχνη, λόγω μη απαρτίας...

Συγκεκριμένα, στην Γενική Συνέλευση που είχε οριστεί για το πρωί 10 με 12 η ώρα δεν υπήρξε ο αριθμός των μελών που θα έπρεπε για να προχωρήσει η διαδικασία, κάτι που μοιραία έφερε και την αναβολή των αρχαιρεσιών για την εκλογή Προέδρου, Μελών Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως εδώ και καιρό αρκετοί ήταν εκείνοι που "φώναζαν" για την ημέρα (Δευτέρα) και την ώρα που είχαν οριστεί εξ' αρχής Γενική Συνέλευση και εκλογές, καθώς μιλάμε για καθημερινή και ώρες που ο περισσότερος κόσμος βρίσκεται στην εργασία του. Ίσως, θα έπρεπε οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη να έχουν σκεφτεί καλύτερα όλες τις παραμέτρους, ώστε άπαντες να μπορούν πάρουν μέρος στην διαδικασία των αρχαιρεσιών! 

Πλέον, αναμένουμε τις επίσημες ανακοίνωσεις από τον Ερασιτέχνη για να μάθουμε και τη νέα ημερομηνία που θα οριστούν (εκ νέου) οι εκλογές και η Γενική Συνέλευση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια