Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: Ελεύθεροι χωρίς αυτόφωρο οι συλληφθέντες

Ελεύθεροι αφού τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες αφήνονται οι συλληφθέντες από την επίθεση των αστυνομικών στη Νέα Σμύρνη, καθώς ο εισαγγελέας υπ...

Ελεύθεροι αφού τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες αφήνονται οι συλληφθέντες από την επίθεση των αστυνομικών στη Νέα Σμύρνη, καθώς ο εισαγγελέας υπηρεσίας αρνήθηκε την σύλληψη με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Η απαγγελία κατηγοριών ήταν μονόδρομος ώστε να κερδίσει χρόνο η αστυνομία και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τη διαχείριση της κατάστασης. Παράλληλα, η επιλογή της διαδικασίας τακτικής δικασίμου επιλέχθηκε ως η πιο πρόσφορη επικοινωνιακά λύση, ώστε να αποφευχθεί η συνέχεια της υπόθεσης στα media με απευθείας συνδέσεις από τα διαστήρια, όταν οι συλληφθέντες θα αφήνονταν ελεύθεροι μέρα μεσημέρι.

Στόχος του νέου σχεδιασμού είναι να ελεγχθεί η δυναμική του θέματος στα media και να διαμορφωθούν οι ισορροπίες για την καλύτερη διαχείριση του επιχειρησιακού φιάσκο της αστυνομίας.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές οι κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί στους συλληφθέντες αφορούν απήθεια, αντίσταση και συμπλοκή. Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ένας διερχόμενος ντελιβεράς! Η αδυνμαία της διαμόρφωσης ισχυρού κατηγορητηρίου, με τα διασθέσιμα στοιχεία και η κατακραυγή στα social media αποτέλεσαν τους βασικούς λόγους που δεν επιλέχθηκε η λύση της αυτόφωρης διαδικασίας.

Πηγή: crisismonitor.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια