Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο... έμπειρος και ποιοτικός Δημήτρης Γροντής!

Δημήτρης Γροντής Λίγα πράγματα για τον καλεσμένο (μαζί με τον Λαγωνικάκη) καλεσμένο της  Live Εκπομπής  στην Web TV του panionianea.gr. Ο Δη...

Δημήτρης Γροντής

    Λίγα πράγματα για τον καλεσμένο (μαζί με τον Λαγωνικάκη) καλεσμένο της Live Εκπομπής στην Web TV του panionianea.gr.

    • Ο Δημήτρης Γροντής αν και αρκετά νέος, 26 ετών, αποτελεί έναν εκ των δύο έμπειρων ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου (ο άλλος είναι ο Γιάννης Κοντοές) στο φετινό πρωτάθλημα της Γ'΄Εθνικής.
    • Ο Έλληνας μέσος διαθέτει σημαντική εμπειρία από τις μεγάλες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς έχει αγωνιστεί σε ΑΕΚ, Ηρακλή, Ατρόμητο, ΑΕΛ, Εργοτέλη, αλλά και στην Κύπρο με την ΑΣΙΛ Λύσης.
    • Στα πρώτα τρία παιχνίδια που έπαιξε με την κυανέρυθρη φανέλα έδειξε εντός αγωνιστικού χώρου την πολύ καλή τεχνική κατάρτηση που διαθέτει, τις εξαιρετικές του εκτελέσεις στις στημένες φάσεις, αλλά και την δουλεία που κάνει σε κάθε παιχνίδι τόσο οργανωτικά όσο και ανασταλτικά στον χώρο της μεσαίας γραμμής.
    • Χωρίς αμφιβολία προκείται για έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόταση του Πανιωνίου το περασμένο Καλοκαίρι και πλέον αποτελεί ενεργό και βασικό μέλος στο νέο ξεκίνημα του συλλόγου!
    • Ο Δημήτρης Γροντής ήταν καλεσμένος στην Live εκπομπή της Web TV του panionianea.gr (Τετάρτη 17/03). Δείτε την ΕΔΩ.
    Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

    Δεν υπάρχουν σχόλια