Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο σπουδαίος Ανδρέας Λαγωνικάκης!

Ανδρέας Λαγωνικάκης Λίγα πράγματα για τον καλεσμένο της  Live Εκπομπής  στην Web TV του panionianea.gr. Ο Ανδρέας Λαγωνικάκης είναι ένας σπο...

Ανδρέας Λαγωνικάκης

    Λίγα πράγματα για τον καλεσμένο της Live Εκπομπής στην Web TV του panionianea.gr.

    • Ο Ανδρέας Λαγωνικάκης είναι ένας σπουδαίος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος επαγγελματικά ανδρώθηκε στον Πανιώνιο, μετρώντας συνολικά περισσότερες από 170 συμμετοχές με τους κυανέρυθρους!
    • Αρχικά πήγε στη Νέα Σμύρνη στα 18 του χρόνια από τον Κεραυνό Κερατέας και αγωνίστηκε στον Ιστορικό από το 1990 έως το 1994.
    • Το 2002, μετά από μία πολύ επιτυχημένη καριέρα σε Παναθηναϊκό και Ραπίντ Βιέννης, επέστρεψε εκ νέου στον Πανιώνιο, όπου και έμεινε έως το 2005 που ολοκλήρωσε την επαγγελματική του καριέρα. 
    • Στην δεύτερη θητεία του στη Νέα Σμύρνη έγινε αρχηγός της ομάδας και έπαιξε και στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ με τους «κυανέρυθρους» κόντρα σε Ουντινέζε, Νιούκαστλ, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Δυναμό Τιφλίδας και Σοσό.
    • Ο Λαγωνικάκης ήταν πολυσύνθετος παίκτης, αφού μπορούσε να παίξει σε πολλές θέσεις. Στον Πανιώνιο έπαιξε και ως περιφερειακός επιθετικός και ως επιτελικός μέσος, αλλά και σε πιο ανασταλτικές θέσεις, όπως αμυντικό χαφ ή πλάγιος μπακ.
    • Ο Ανδρέας Λαγωνικάκης ήταν καλεσμένος στην Live εκπομπή της Web TV του panionianea.gr (Τετάρτη 17/03). Δείτε την ΕΔΩ.
    Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

    Δεν υπάρχουν σχόλια