Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

panionianea.gr Live Web TV: Δείτε την εορταστική εκπομπή με όλη την Πανιώνια οικογένεια... και όχι μόνο! (VIDEO)

Πολύ διαφορετική, πολύ ξεχωριστή και άκρως εορταστική ήταν η τελευταία Live Πανιώνια Εκπομπή της Web TV του panionianea.gr για το 2020. Λίγε...

Πολύ διαφορετική, πολύ ξεχωριστή και άκρως εορταστική ήταν η τελευταία Live Πανιώνια Εκπομπή της Web TV του panionianea.gr για το 2020.

Λίγες ώρες πριν αποχαιρετήσουμε το 2020 και υποδεχτούμε το νέο έτος, η εκπομπή στην Web TV του panionianea.gr ήταν ζωντανή και το "παρών" έδωσε όλη η Πανιώνια οικογένεια (...και όχι μόνο).

Πρωταγωνιστές απ' όλα τα τμήματα του Πανιωνίου και άνθρωποι που έχουν... σημαδέψει την ιστορία τοθυ συλλόγου, "παρέλασαν" από την εκπομπή, δίνοντας τις θερμόετερες ευχές τους για το 2021 που έρχεται! 

Φυσικά, δεν έλειψαν και τα πρόσωπα... έκπληξη! Φαμπιάν Εστογιανόφ και Ντάριο Φερνάντες έστειλαν το δικό τους μήνυμα προς τον κόσμο του Ιστορικού, ενώ στον αέρα της "Πανιώνιας Εκπομπής" φιλοξενήθηκε και ο Γιάροσλαβ Ντρόμπνι, ο οποίος μέσω της ψηφοφορίας του panionianea.gr, αναδείχθηκε ως ο καλύτερος τερματοφύλακας του Πανιωνίου για τον 21ο αιώνα. Μάλιστα, είδαμε και ένα εξαιρετικό βίντεο-αφιέρωμα για τον Τσέχο γκολκίπερ.

Φυσικά συνεχίζονται και οι κυανέρυθρες ψηφοφορίες, με τον κόσμο να ορίζει και να αποφασίζει για την καλύτερη 11αδα του Ιστορικού στον 21ο αιώνα. Αυτή τη φορά σειρά έχει η θέση του δεξιού μπακ. Περισσότερα, σχετικά με τους υποψήφιους και την έναρξη της ψηφοφορίας, θα γίνουν γνωστά μέσα από την σελίδα μας στο Facebook.

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί πως μία ακόμη φορά η συμμετοχή των φίλων του Πανιωνίου, με τα μηνύματα και τα σχόλια τους, ήταν πραγματικά πολύ μεγάλη, ενώ στην παρέα μας στο δεύτερος μέρος της εκπομπής προστέθηκε και ο καλός δημοσιογράφος και φίλος Ευάνθης Γκόγκουλης.

Πατήστε το play και δείτε ολόκληρη την Live εκπομπή από την Web TV του panionianea.gr:

 

 -Δείτε την εκπομπή και στο Facebook ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια