Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Super League: Συμφώνησαν οι ΠΑΕ για παρουσία φιλάθλων - Στην κυβέρνηση η πρόταση

Σε μία από τις προηγούμενες συνεδριάσεις της Super League, ο Ηλίας Πουρσανίδης του ΟΦΗ είχε θέσει ως θέμα συζήτησης το να διεξάγονται τα ...

Σε μία από τις προηγούμενες συνεδριάσεις της Super League, ο Ηλίας Πουρσανίδης του ΟΦΗ είχε θέσει ως θέμα συζήτησης το να διεξάγονται τα παιχνίδια των Play Off και Play out της Super League με την παρουσία φιλάθλων που θα ισούται με το 20% της χωρητικότητας των γηπέδων των ομάδων. Μια πρόταση που ο ίδιος επανέφερε στο Δ.Σ. της Πέμπτης, με αποτέλεσμα να συζητηθεί σε πιο σοβαρή βάση.

Ολες οι ομάδες αναφέρθηκαν στο θέμα και σημείωσαν ότι εφόσον αυτό μπορεί να συμβεί, θα είναι ιδανικό. Μάλιστα, επί του θέματος τοποθετήθηκε και ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης, ο οποίος επεσήμανε με νόημα πως: «Πρέπει όλοι να δείξουμε ότι κάνουμε σωστή επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, με παρουσία θεατών, έχοντας επιπρόσθετη ασφάλεια των φιλάθλων».

Από την πλευρά του, ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ, Ηλίας Πουρσανίδης τόνισε: «Θα πρέπει να είναι μια πρόταση όλων των ομάδων. Όχι μόνο του ΟΦΗ. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι υπάρχει κάποιος που δεν θέλει κόσμο στους αγώνες. Είναι για το καλό του αθλήματος. Η Ελλάδα αποτελεί πρότυπο ως προς τον τρόπο που διαχειρίστηκε την πανδημία. Γιατί να μην αποτελέσει πρότυπο και το ποδόσφαιρο της χώρας; Με τον τρόπο αυτό θα δουλέψουν και όλες οι δουλειές γύρω από το ποδόσφαιρο, μπουτίκ, εμπορικά καταστήματα και καφέ περιμετρικά των γηπέδων».

Η πρόταση έγινε αποδεκτή με τη θετική ψήφο όλων των ομάδων και πλέον περνάει στην επόμενη φάση. Η Λίγκα θα τη σχηματοποιήσει και θα την καταθέσει στην Κυβέρνηση, ώστε να αποφασιστεί εάν θα γίνει αποδεκτή. Πάντως αυτό που γνωρίζουν και οι ίδιες οι ομάδες και συζήτησαν στην τηλεδιάσκεψη, είναι ότι η Κυβέρνηση και η υγειονομική επιτροπή δύσκολα θα κάνουν αποδεκτή την εισήγηση της Λίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια