Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η πιο κρίσιμη πρεμιέρα των τελευταίων ετών

Γράφει ο Θεοχάρης Μαρινέλης... Την Κυριακή το απόγευμα ο Πανιώνιος υποδέχεται στη Νέα Σμύρνη τον ΝΠΣ Βόλο για την πρεμιέρα του πρωταθλή...

Γράφει ο Θεοχάρης Μαρινέλης...

Την Κυριακή το απόγευμα ο Πανιώνιος υποδέχεται στη Νέα Σμύρνη τον ΝΠΣ Βόλο για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με την αναμέτρηση να ξεκινάει στις 19:15.

Ο αγώνας αν και είναι ακόμη η 1η αγωνιστική είναι πολύ κρίσιμος και ίσως να κρίνει πολλά στη συνέχεια του πρωταθλήματος για τον Πανιώνιο. Βλέπεται ο Ιστορικός ξεκινάει φέτος την προσπάθεια του με έξι βαθμούς λιγότερους από τις άλλες ομάδες και πρέπει να σβήσει το συντομότερο δυνατό την ποινή που του έχει επιβληθεί.

Έτσι λοιπόν η ομάδα του Μάντζιου πρέπει να κερδίσει τον Βόλο την Κυριακή, να πάει στο –3 και την 2η αγωνιστική που θα βρεθεί στην έδρα του πρωταθλητή ΠΑΟΚ να διεκδικήσει ότι της αναλογεί και ότι μπορεί.

Πραγματικά δεν θέλω να σκέφτομαι απώλεια βαθμών την Κυριακή, δεν θέλω να μου λένε ότι ο Πανιώνιος είναι το νούμερο 1 φαβορί για υποβιβασμό. Αν θέλετε την άποψη μου ο Ιστορικός θα βρει σύντομα το δρόμο του και στη κατηγορία θα μείνει και θα δημιουργηθεί μία δυνατή ομάδα για τα επόμενα χρονιά.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να υπάρξει υπομονή από τον κόσμο του συλλόγου και στήριξη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ώστε να έρθει το πολυπόθητο τρίποντο στη πιο κρίσιμη πρεμιέρα του Πανιωνίου τα τελευταία χρόνια.

Ελπίζω την Κυριακή ο κόσμος του Ιστορικού να μην γυρίσει την πλάτη στην ομάδα να γεμίσει το γήπεδο και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε μία σημαντική νίκη για το σύλλογο.

1 σχόλιο

  1. Με ηρεμία όλα θα πάνε καλά. Μη φορτώνουμε με πολύ άγχος τους παίκτες. Εκείνο που προέχει είναι να έρθει κόσμος στο γήπεδο. Καλή αγωνιστική χρονιά με γεμάτο το γήπεδο. Όλοι πρέπει να πάμε την Κυριακή στο γήπεδο όπως και σε κάθε αγώνα της ομάδας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή