Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Διπλό» με ανατροπή και μπαλάρα στη Λιβαδειά!

Ο Ιστορικός πραγματοποιώντας την καλύτερη του εκτός έδρας φετινή εμφάνιση επικράτησε με 2-1 του Λεβαδειακού, για την 28η αγωνιστική της ...

Ο Ιστορικός πραγματοποιώντας την καλύτερη του εκτός έδρας φετινή εμφάνιση επικράτησε με 2-1 του Λεβαδειακού, για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου αν και βρέθηκε από νωρίς (9') πίσω στο σκορ, κατάφερε και έβγαλε αντίδραση, ισοφάρισε στο 28ο λεπτό με τον κορυφαίο του αγώνα Τσιλούλη και στο 57' ο Κόρμπος έγραψε το τελικό σκορ.

Οι κυανέρυθροι, οι οποίοι κατά διαστήματα έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο, είχαν πολλές χαμένες ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλα τέρματα, με κορυφαία αυτή του χαμένου πέναλτι του Μπουμάλ, αλλά και του δοκαριού του Σπιριντόνοβιτς.

Αυτή ήταν η 10η νίκη του Ιστορικού στο φετινό πρωτάθλημα, η τρίτη εκτός έδρας, με τον Ιστορικό να φτάνει τους 35 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα και φυσικά να "τελειώνει" και μαθηματικά με το θέμα παραμονή και μπαράζ.

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος παρατάχθηκε με το γνωστό του σύστημα 4-2-3-1, έχοντας τον Μαξίμοβιτς σε πιο επιτελικό ρόλο στην μεσαία γραμμή και τον Τσιλούλη να παίζει κυρίως στην κορυφή της επίθεσης.

Οι κυανέρυθροι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και στα πρώτα 30 δευτερόλεπτα είχαν μία καλή στιγμή, όταν ο Μπουμάλ έκλεψε την μπάλα από την άμυνα των γηπεδούχων, όμως το καλό σουτ του Τσιλούλη μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Μπάγιτς.

Ο Λεβαδειακός στην δική του πρώτη τελική προσπάθεια, στο 9', ευτύχισε να σκοράρει. Μετά από σέντρα του αμαρκάριστου Στανόγεβιτς, ο Μαρκόφσκι "νίκησε" στον αέρα τον Ντομίνγκες και με καλή κεφαλια έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Στο 12ο λεπτό, ο Μαξίμοβιτς πήρε ωραία την μπάλα από τον Σιντί Αλί, προσπάθησε να πατήσει περιοχή και να σουτάρει, δέχτηκε όμως το μαρκάρισμα από παίκτη των γηπεδούχων, με τον διαιτητή Μανούχο να μην υποδεικνύει το ξεκάθαρο φάουλ!

Οκτώ λεπτά αργότερα ο ρέφερι από την Αργολίδα έκλεισε τα μάτια σε καθαρό χέρι παίκτη του Λεβαδειακού εντός περιοχής των γηπεδούχων, μετά από σέντρα του Ντομίνγκες και έτσι δεν έδωσε το πέναλτι υπέρ των κυανέρυθρων!

Στο 25' ο Μανιάτης έκανε καλή σέντρα από τα δεξιά, με τον Μαξίμοβιτς να κάνει την κεφαλιά, όμως εστειλε την μπάλα πάνω από την εστία του Λεβαδειακού.

Τρία λεπτά αργότερα (28') ήρθε η ισοφάριση για τον Ιστορικό. Οι κυανέρυθροι βγήκαν πανέμορφα στην επίθεση, ο Μπουμάλ πάσαρε στον Κόρμπο, αυτός με όμορφη προσποίηση άφησε την μπάλα να περάσει για τον Τσιλούλη, ο οποίος με εξαιρετικό πλασαριστό σουτ έξω και αριστερά από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Μπάγιτς.

Στο 34' συνεχίστηκε το... ρεσιτάλ του Μανούχου. Ο Μητρόπουλος "κλαδεύει" τον Σιντί Αλί έξω από την περιοχή του Λεβαδειακού, με τον διαιτητή ξανά να μην βλέπει την παράβαση! Φοβερά πράγματα!

Δέκα λεπτά αργότερα ο Μπουμάλ δίνει την μπάλα στον Τσιλούλη μέσα στην περιοχή, ο επιθετικός του Πανιωνίου την "τσιμπάει" πριν την έξοδο του Μπάγιτς, με τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού να τον ανατρέπει μέσα στην περιοχή. Στο 45' εκτέλεσε το πέναλτι ο Μπουμάλ, με τον Μπάγιτς να πέφτει σωστά στην αριστερή του γωνία, διώχνοντας την μπάλα.

Ο Πανιώνιος μπήκε πολύ δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 51' ο φοβερός Τσιλούλης έκανε ωραία ενέργεια, πάσαρε σωστά στον Κόρμπο, ο οποίος έκανε το σουτ υπό πίεση μέσα στην περιοχή, όμως ο Μπάγιτς με τα ακροδάχτυλα έκανε μία πολύ δύσκολη επέμβαση.

Στο ακριβώς επόμενο λεπτό, ήταν η σειρά του Σπιριντόνοβιτς να απειλήσει, καθώς το πολύ καλό σουτ που έκανε έδιωξε ξανά ο Μπάγιτς δύσκολα σε κόρνερ.

Ο Ιστορικός ήταν εξαιρετικός σε εκείνο το διάστημα του αγώνα πίεζε συνεχώς και φαινόταν πως ήταν θέμα χρόνου να σημειώσει το δεύτερο γκολ. Αυτό έγινε στο 57', όταν ο Κόρμπος μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με δυνατό σουτ, για το 2-1 του Πανιωνίου.

Η ομάδα του Μάντζιου συνέχισε στον ίδιο επιθετικό ρυθμό και δύο λεπτά μετά ο Τσιλούλης με μακρινό σουτ επιχείρησε να βρει δίχτυα, όμως ο κορυφαίας των γηπεδούχων, ο τερματοφύλακας τους, αντέδρασε σωστά και έδιωξε το σουτ σε κόρνερ.

Ο επιθετικός μονόλογος του Πανιωνίου συνεχίστηκε και στο 62', με το σουτ του Σπιριντόνοβιτς από καλή θέση μέσα στην περιοχή να κοντράρει και ο Λεβαδειακός να γλυτώνει το τρίτο γκολ.

Δέκα λεπτά αργότερα ξανά ο Σπιριντόνοβιτς πήρε την φαση επάνω του, έκανε το πλασαριστό σουτ έξω από την περιοχή, με την Μπάγιτς να κρατάει ξανά ζωντανούς τους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο πολύ δραστήριος "Σπίρι" εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ έξω δεξιά από την περιοχή του Λεβαδειακού, με την μπάλα να χτυπάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων και να περνάει άουτ.

Το 1-2 έμεινε έως το φινάλε, με του φίλους του Πανιωνίου που βρέθηκαν στη Λιβαδειά να χειροκροτούν θερμά τους παίκτες της ομάδας.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μπάγιτς, Νίκας, Ανγκουά, Μαρκόφσκι, Καραχάλιος (53' Ζησόπουλος), Στανόγεβιτς (74' Χατζηλάμπρος), Τσαμπούρης (79' Ρεκβιασβίλι), Σαβαντόγκο, Λιάγκας, Μητρόπουλος, Αντιλέχου

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μαλέρμπ, Μασούρας, Σαραμαντάς, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Μανιάτης (82' Οικονομίδης), Μαξίμοβιτς, Κόρμπος, Σίντι Αλί (46' Σπιριντόνοβιτς), Τσιλούλης, Μπουμάλ (92' Άρσε)

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια