Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πολύτιμη νίκη με Μαξίμοβιτς και... Μαλέρμπ!

Μία πολύ σημαντική νίκη πανηγύρισε ο Ιστορικός το βράδυ του Σαββάτου (6/4), όπου επικράτησε στη Νέα Σμύρνη με 1-0 της ΑΕΛ. Η ομάδα του...

Μία πολύ σημαντική νίκη πανηγύρισε ο Ιστορικός το βράδυ του Σαββάτου (6/4), όπου επικράτησε στη Νέα Σμύρνη με 1-0 της ΑΕΛ.

Η ομάδα του Μάντζιου αν και.... καρδιοχτύπησε, τελικά κατάφερε να φτάσει στο πολύτιμο "τρίποντο", με το οποίο έφτασε στους 32 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, ξεπέρασε την Λάρισα και έκανε το πλέον καθοριστικό βήμα για να αποφύγουν τις... περιπέτειες.

Οι κυανέρυθροι ξέφυγαν με έξι βαθμούς από την 13η θέση που βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα και οδηγεί στα μπαράζ παραμονής.

Χρυσός σκόρερ ο Μαξίμοβιτς με το τέρμα που σημείωσε στο 17', ενώ MVP χωρίς αμφιβολία είναι ο Μαλέρμπ ο οποίος είπε "όχι" σε αρκετές σημαντικές ευκαιρίες της ΑΕΛ.

Το παιχνίδι

Στα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα το παιχνίδι παιζόταν κυρίως στο κέντρο, χωρίς κάποια επικίνδυνη φάση μπροστά από τις δύο εστίες.

Στο 17' ο Ιστορικός άνοιξε το σκορ στην πρώτη του καλή στιγμή. Ο Μαξίμοβιτς πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή της ΑΕΛ, πέρασε πανέμορφα τον Μπράλιτς και με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0.

Στη συνέχεια οι κυανέρυθροι έλεγχαν το ματς, όμως στο 29' η ΑΕΛ έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει. Ο Μπράλιτς έκανε την κοντινή κεφαλιά, με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι του Μαλέρμπ!

Ο αγώνας δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας, με τον Πανιώνιο να απειλεί στη συνέχεια στο 66'. Ο Ντουρμισάι βγήκε στην αντεπίθεση, πάσαρε στον Μπουμάλ, ο οποίος από θέση βολής κατάφερε και έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία των φιλοξενούμενων.

Στο 84' ο Μαλέρμπ αντέδρασε εντυπωσιακά στο πολύ δυνατό σουτ του Ζίβκοβιτς και με φοβερή απόκρουση στο αριστερό του "γάμα" 'έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

Στο επόμενο λεπτό ο Ντουρμισάι έχασε δική του μεγάλη ευκαιρία, καθώς με σουτ που έκανε μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο 87' ο Γάλλος τερματοφύλακας του Πανιωνίου ήταν ξανά ο πρωταγωνιστής. Ο Μιλοσάβλιεβιτς βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, όμως ο Γάλλος του "είπε" όχι και κράτησε ξανά το "μηδέν" στην κυανέρυθρη εστία.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ιστορικός έχασε μεγάλη ευκαιρία με καλό σουτ του Ντουρμισάι, το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Κρίστινσον.

Τελικό σκορ 1-0 και χειροκρότημα στο φινάλε από τον κόσμο του συλλόγου προς τους ποδοσφαιριστές.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μαλέρμπ, Μασούρας, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Μανιάτης, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς (88' Οικονομίδης), Τσιλούλης (65' Παπαγεωργίου), Μπουμάλ (79' Άρσε), Ντουρμισάι

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Σικάφκα, Μόρας, Μπέρτος (86' Ζιζτς), Μπράλιτς, Ζίβκοβιτς, Σετσέροβιτς, Νούνιτς (65' Κούνιτς), Γκοϊκοβιτς, Φατιόν (71' Γιακιμόφσκι)

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια