Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πήρε τη νίκη που τόσο χρειαζόταν...

Μία νίκη που την είχε πολύ μεγάλη ανάγκη πήρε ο Πανιώνιος το βράδυ της Κυριακής (17/3), όπου επικράτησε εντός έδρας με 1-0 της Ξάνθης,...

Μία νίκη που την είχε πολύ μεγάλη ανάγκη πήρε ο Πανιώνιος το βράδυ της Κυριακής (17/3), όπου επικράτησε εντός έδρας με 1-0 της Ξάνθης, για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Οι κυανέρυθροι φαινόταν πως είχαν πολύ άγχος στις κινήσεις τους, καθώς ήταν κρίσιμος ο αγώνας, ενώ η ομάδα προερχόταν και από κακές εμφανίσεις και ήττες.

Η ομάδα του Μάντζιου μπορεί να μην απέδωσε καλό ποδόσφαιρο, όμως σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος σημασία έχουν οι νίκες και να ξεμπερδέψει ο Ιστορικός νωρίς χωρίς να μπλέξει σε περιπέτειες.

Με αυτό το "τρίποντο" ο Πανιώνιος έφτασε τους 29 βαθμούς και έπιασε την Ξάνθη στην 9η θέση της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος μπήκε... φουριόζος στο παιχνίδι και μόλις στο 3ο λεπτό κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά του Μανιάτη, όμως ο επόπτης το ακύρωσε ως οφσαίντ.

Η συνέχεια βρήκε την Ξάνθη να ισορροπεί το παιχνίδι, ο ρυθμός να πέφτει και το παιχνίδι κυρίως να παίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Οι κυανέρυθροι απείλησαν με αξιώσεις στο 37', όταν μετά από το δυνατό σουτ του Ντουρμισάι από δύσκολη θέση και δεξιά της περιοχής, η μπάλα σταμάτησε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 50' απείλησε ο Πανιώνιος. Ο Τσιλούλης μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά και έκανε παράλληλο γύρισμα για τον Ντουρμισάι, που δεν μπόρεσε να κάνει επαφή με την μπάλα. Ο επιθετικός του Ιστορικού ήταν σε πολύ πλεονεκτική θέση.

Το παιχνίδι δεν είχε ευκαιρίες, με τον Ιστορικό να έχει την υπεροχή, αλλά χωρίς να απειλεί.

Στο 74' ο Πανιώνιος έχασε τεράστια ευκαιρία.. Ο Κόρμπος πέρασε τον αντίπαλο του ωραία, έκανε και το δυνατό σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, με τον Ζίβκοβιτς να λέει "οχι" με μεγάλη επέμβαση!

Στο επόμενο λεπτό (75') όμως ο Ιστορικός πέτυχε το γκολ που τόσο ήθελε. Ύστερα από διώξιμο του Ζίβκοβιτς με τα χέρια, μετά από σέντρα του Μπουμάλ, ο Μαξίμοβιτς έπιασε ένα ωραίο δυνατό σουτ και η μπάλα αφού πρώτα βρήκε στο αριστερό δοκάρι κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0!

Στα τελευταία λεπτά ο Πανιώνιος είχε τις καλές ευκαιρίες για να πετύχει και δεύτερο τέρμα, δεν το κατάφερε, όμως κρατάει την πολύτιμη νίκη!

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μαλέρμπ, Παπαγεωργίου, Μασούρας, Ντομίνγκες, Μπανανά, Κόρμπος, Μανιάτης (69' λ.τρ. Μαξίμοβιτς), Τσιλούλης (72' Καμαρά), Άρσε, Μπουμάλ, Ντουρμισάι.

ΞΑΝΘΗ: Ζίβκοβιτς, Κασάδο, Μπαριέντος, Αλμέιδα, Λισγάρας, Καντά (83' Φακης), Γέντρισεκ, Μπαξεβανίδης, Μπρίτο (66' Σαρπόνγκ), Αμορίμ, Κοβάσεβιτς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια