Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έκοψε την πίτα της η ΠΑΕ (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

Την πίτα της για τη νέα σεζόν έκοψε η ΠΑΕ Πανιώνιος το βράδυ της Πέμπτης (14/2) στο ξενοδοχείο "Athens Avenue". Τα panionianea....

Την πίτα της για τη νέα σεζόν έκοψε η ΠΑΕ Πανιώνιος το βράδυ της Πέμπτης (14/2) στο ξενοδοχείο "Athens Avenue". Τα panionianea.gr ήταν εκεί!

Το "παρών" έδωσε η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές, το προσωπικό και δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας, ενώ πριν την κοπή της πίτας είπαν λίγα λόγια οι Νίκος Ζαμάνης και Χρήστος Δάρας.

Ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος είπε: "Πιστεύω ότι η ομάδα θα αντεπεξέλθει στα δύσκολα που έχουμε μπροστά μας. Ξέρουμε ότι τα παιδιά θα παλέψουν με μεγάλη δύναμη στον αγωνιστικό χώρο για να φέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα για την ομάδα. Περιμένω όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα να τα αντιμετωπίσουμε με πολύ ψυχή Εύχομαι υγεία και καλή πορεία".

Από την μεριά του ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, είπε: "Εννοείται το πρώτο σημαντικό πράγμα είναι η υγεία. Μετά χρειάζεται αγάπη και ομόνοια μεταξύ μας. Να είμαστε, όπως είμαστε πάντα, μία οικογένεια. Ο Πανιώνιος έχει μάθει σε πολύ πιο δύσκολες συνθήκες να επιβιώνει και να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Αυτό θα γίνει και φέτος αρκεί να είμαστε όλοι μαζί".

Αξίζει να σημειωθεί πως το κλίμα ήταν πολύ καλό, ενώ και οι Ζαμάνης - Δάρας εμφανίστηκαν ευδιάθετοι, κάνοντας και πλάκα μεταξύ τους.

Όσον αφορά τους... τυχερούς της βραδιάς, που κέρδισαν τα δύο φλουριά, ήταν ο Αμίρης Κούρντι και ο Σωτήρης Κοκκώνης (υπεύθυνος εισιτηρίων). Οι δύο τυχεροί λοιπόν κέρδισαν από ένα πενταήμερο ταξίδι στην Ρώμη.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό

































Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης
Φωτογραφίες: Δημήτρης Βλάχος

Δεν υπάρχουν σχόλια