Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάει για Μωραΐτη, Κώττα!

Μετά την παρουσίαση του Θανάση Σκουρτόπουλου, ο οποίος είναι και επίσημα πλέον ο νέος τεχνικός του Πανιωνίου, οι άνθρωποι της ομάδας έχου...

Μετά την παρουσίαση του Θανάση Σκουρτόπουλου, ο οποίος είναι και επίσημα πλέον ο νέος τεχνικός του Πανιωνίου, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν βάλει μπροστά και τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό.

Οι κυανέρυθροι εξετάζουν υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και ένας από αυτούς είναι και ο Δημήτρης Μωραϊτης.

Ο 19χρονος γκαρντ, ο οποίος έχει ανδρωθεί μπασκετικά στη Νέα Σμύρνη, αρέσει στους ανθρώπους του Πανιωνίου και όπως φαίνεται ήδη έχουν ξεκινήσει οι σχετικές επαφές με την ΑΕΚ, στην οποία ανήκει ο παίκτης, προκειμένου να αποκτηθεί με την μορφή δανεισμού.

Από εκεί και πέρα, ένα ακόμα όνομα που βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα των κυανέρυθρων είναι και αυτό του Θωμά Κώττα. Ο 22χρονος  ψηλός, ο οποίος αγωνιζόταν στο Ρέθυμνο και και έχει διατελέσει μέλος των μικρών Εθνικών ομάδων, βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ανθρώπους του Ιστορικού και μένει να φανεί αν θα προχωρήσει η απόκτηση του. Πάντως και ο Κολοσσός Ρόδου έχει δείξει "ζεστό" ενδιαφέρον για τον παίκτη.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως στον Πανιώνιο έκαναν... σκέψεις για τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο. Το όνομα του πολύπειρου φόργουορντ, ο οποίος  μπασκετικά έχει "αναγεννηθεί" τα τελευταία δύο χρόνια, συζητήθηκε στη Νέα Σμύρνη, όμως μόνο εύκολη δεν είναι η περίπτωση του και δύσκολα φαίνεται πως θα προχωρήσει κάτι...

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια