Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αποκλειστικό: Επιστροφή Κούρντι στον Ιστορικό!

Παίκτης του Πανιωνίου θα πρέπει να λογίζεται ο Αμίρης Κούρντι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του panionianea.gr . Έτοιμος ν...

Παίκτης του Πανιωνίου θα πρέπει να λογίζεται ο Αμίρης Κούρντι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του panionianea.gr.
Έτοιμος να ολοκληρώσει μία πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση είναι ο Ιστορικός.

Ο λόγος για τον Αμίρη Κούρντι, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr, συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση του Πανιωνίου και επιστρέφει στην Πλατεία!

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος μεγάλωσε και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Ιστορικό, βρίσκεται στην Ελλάδα, έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους του συλλόγου και μάλιστα σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε από τον Χρήστο Δάρα.

Πλέον, απομένουν μόνο τα τυπικά, η επίσημη ανακοίνωση και κάποιες μικρολεπτομέρειες, ώστε να πάρει και επίσημη μορφή η απόκτηση του από τον Πανιώνιο.

Ο Κούρντι ξεκίνησε από τις κυανέρυθρες ακαδημίες και το 2009 έγινε επαγγελματίας στον Ιστορικό. Στη Νέα Σμύρνη αγωνίστηκε με επιτυχία έως το 2014, όταν και πωλήθηκε στην Αλ Αχλί. Στους πρωταθλητές της Σαουδικής Αραβίας άνηκε έως και την σεζόν που ολοκληρώθηκε, έχοντας γεμάτες χρονιές και πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις.

Οι Νίκος Ζαμάνης και Χρήστος Δάρας είχαν ανέκαθεν εξαιρετικές σχέσεις μαζί του και ήταν κοινή τους επιθυμία να τον φέρουν πίσω στη Νέα Σμύρνη. Οι συζητήσεις, λοιπόν, της διοίκησης του Πανιωνίου με τον 26χρονο κατέληξαν σε συμφωνία και έτσι ο Κούρντι θα φορέσει ξανά την κυανέρυθρη φανέλα.

Να σημειώσουμε πως η βασική του θέση είναι αυτή του δεξιού μπακ, όμως μπορεί να παίξει με την ίδια άνεση και ως αμυντικός μέσος.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια