Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ανατροπή με.. υπογραφή Σπιριντόνοβιτς!

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Σπιριντόνοβιτς ο Πανιώνιος έκανε την ανατροπή και πέρασε νικηφόρα από τα Χανιά, επικρατώντας με 2-1 του Π...

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Σπιριντόνοβιτς ο Πανιώνιος έκανε την ανατροπή και πέρασε νικηφόρα από τα Χανιά, επικρατώντας με 2-1 του Πλατανιά!

Οι κυανέρυθροι, οι οποίοι στο εν λόγω ματς ουσιαστικά δεν είχαν βαθμολογικό στόχο, δεν έδειξαν ιδιαίτερα καλό αγωνιστικό πρόσωπο, όμως αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, έβγαλαν αντίδραση και κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση και με δύο γκολ του Σπιριντόνοβιτς πήραν τη νίκη, στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Ιστορικού -κυρίως- μετα το γκολ που δέχτηκαν έβγαλαν πάθος στον αγωνιστικό χώρο, έπαιξαν για την φανέλα και για λόγους γοήτρου έφτασαν στην επικράτηση!

Το παιχνίδι

Χωρίς ρυθμό, χωρίς φάσεις, χωρίς ουσία ήταν το πρώτο ημίχρονο στα «Περιβόλια».

Πανιώνιος και Πλατανιάς δεν κατάφεραν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, με την εικόνα του αγώνα να μην διεκδικεί «δάφνες» ποιότητας!

Οι κυανέρυθροι ναι μεν είχαν καλή αμυντική λειτουργία, όμως επιθετικά δεν έβγαλαν αυτοματισμούς, δεν έβρισκαν διαδρόμους και έτσι μοιραία το σκορ του ημιχρόνου ήταν 0-0.

Η μοναδική καλή ευκαιρία για τον Πανιώνιο στα πρώτα 45 λεπτά ήταν αυτή του 32ου λεπτού, όταν ο Σαραμαντάς με σέντρα βρήκε τον Σπιριντόνοβιτς μέσα στην περιοχή, όμως το σουτ που έκανε ο άσος του Ιστορικού από το ύψος του δεύτερου δοκαριού κόντραρε και πέρασε κόρνερ!

Στο ξεκίνημα της «επανάληψης» δεν άλλαξε ιδιαίτερα η εικόνα του αγώνα, με τον Πανιώνιο ναι μεν να ελέγχει το ματς, όμως χωρίς να μπορεί να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός.

Στο 61’ μάλιστα οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να σκοράρουν με τον τρόπο που φέτος «πονάει» περισσότερο ο Ιστορικός, δηλαδή από στημένη φάση! Μετά από εκτέλεση φάουλ, λοιπόν, ο Ουντότζι νίκησε στον αέρα με κεφαλιά τον ψηλότερο του Μπανανά και έκανε το 1-0!

Οι κυανέρυθροι μετά προσπάθησαν να αντιδράσουν, πήραν εκ νέου την κατοχή της μπάλας, όμως βρήκαν μπροστά τους την καλά αμυνόμενη ομάδα του Πλατανιά.

Στο 70’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μασούρα, που είχε περάσει λίγο νωρίτερα στο ματς, ο Σταυρόπουλος έκανε καλό άλμα, με την κεφαλιά του όμως να περνάει άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα ο Γρηγορίου έβαλε και τον Γεσίλ στον αγωνιστικό χώρο και μαζί με τον Ντουρμισάι άλλαξε το σύστημα, παίζοντας πλέον η ομάδα με δύο επιθετικούς!

Η αλλαγή συστήματος, αλλά και προσώπου, έφερε άμεσα αποτέλεσμα για τον Πανιώνιο. Στο 76’ ο Σαμέντ Γεσίλ πραγματοποίησε εξαιρετική ατομική ενέργεια,  το σουτ που έκανε το έδιωξε ο αντίπαλος τερματοφύλακας, όμως ο Σπιριντόνοβιτς πήρε το "ριμπάνουντ" και με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε για τον Ιστορικό.

Οι κυανέρυθροι ανέβασαν "στροφές", πίεσαν για το γκολ της νίκης, το οποίο τελικά ήρθε στο 89'. Ο... πρωταγωνιστής Σπιριντόνοβιτς σούταρε δυνατά με το αριστερό, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έβαλε μπροστά στο σκορ τον Πανιώνιο, ο οποίος ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση. Ξανά, όμως, η φάση ήταν δημιουργία του Γεσίλ!

Το 1-2 δεν άλλαξε ως το τέλος του αγώνα και ο Πανιώνιος πήρε τη νίκη!

Γκολ: 61’ Ουντότζι, 76’ - 89' Σπιριντόνοβιτς

Κίτρινες: Στανισάβλιεβιτς - Σταυρόπουλος

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Κασωτάκης, Σκαρντοβέλι (50’ Σινγκ), Ντικαμόνα, Καρυπίδης, Σαλάλ, Μάλσα, Στανισάβλιεβιτς, Αγγελόπουλος (57’ Πατράλης), Κασαλίτσα, Ενσικούλου, Ουντότζι

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Βλάχος (72’ Γεσίλ), Σαραμαντάς, Κόρμπος, Παπαγεωργίου, Σπιριντόνοβιτς, Ουάσινγκτον (64’ Μασούρας), Μαρκύλλος (46’ Οικονομίδης), Ντουρμισάι

Δεν υπάρχουν σχόλια